- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Van egy Roborock S50-em, viszonylag még megjelenéskor rendeltem kínából. Akkor egy Internal -global változatot vettem (hülye voltam) és ezzel mindig is bajom volt, mivel a többi eszközöm (Gateway, hőmérők, stb) kínai verziósak. Így Mi Home-ba nem tudtam őket együtt használni.
Majd jött az okosítás valamikor tavasszal, hogy a porszívót lehet migrálni. Én ezt meg is tettem (nagyon örültem, király volt). Szóval flashelt és van rajta magyar hang is, magyarul beszél. A flashelést itteni útmutatás alapján tettem fel (de sajnos már nem emlékszem hogyan, talán XVacuum Firmware appal).
Jelenleg a porszívón a 3.3.9_001810 FW van (ez gondolom a feltölt migrált FW).Sajnos a porszívó kb 4 hónapja nincs használva, megváltoztak a körülmények, körülményes lenne használata.
Jött az ötlet, átruházom testvéreméknek.
Nekik viszont Iphone-jaik vannak.Engedjétek meg, hogy segítségkérés miatt feltegyek pár kérdést:
1. Ajánlott-e FW-t frissítenem a porszívón, vagy ez a verzió teljesen jó?
2. Ha kell frissíteni, mert jöttek új funkciók, akkor azt hogy kell?
3. Innentől csak feltört FW mehet rá, vagy simán ráengedhetem a Mi Home által felajánlott frissítést?
4. Ha én (jelenlegi állapotában, feltörten, magyar hanggal) letörlöm-kijelentkeztetem a Mi Home rendszeremből, akkor tesómék simán egy új Mi Home acc-al fel tudják venni a porszívót feltört szoftverével?Nekik jelenleg egy rollerjük van csak, sajnos nem tudom milyen régiós.
Nekik lehet angol a porszívó hangja is, mivel Angliában éltek.5. Mi tévő legyek, hogy érdemes ezt csinálni?
6. Teljes gyalu, gyári szoftverrel, vagy maradhat a feltört cucc?Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Ezzel húzásommal viszont kilépek egy időre a csoportból, bár bevallom nyár óta már nem követem a fejlődést és a fórumot se.
De következő lakásomat/házamat 100%-ig robotporszívó kompatibilissá fogom tenni, mert isteni cucc!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari