Új hozzászólás Aktív témák

• retesz147

addikt

Sziasztok!

Van egy Roborock S50-em, viszonylag még megjelenéskor rendeltem kínából. Akkor egy Internal -global változatot vettem (hülye voltam) és ezzel mindig is bajom volt, mivel a többi eszközöm (Gateway, hőmérők, stb) kínai verziósak. Így Mi Home-ba nem tudtam őket együtt használni.
    Majd jött az okosítás valamikor tavasszal, hogy a porszívót lehet migrálni. Én ezt meg is tettem (nagyon örültem, király volt). Szóval flashelt és van rajta magyar hang is, magyarul beszél. A flashelést itteni útmutatás alapján tettem fel (de sajnos már nem emlékszem hogyan, talán XVacuum Firmware appal).
    Jelenleg a porszívón a 3.3.9_001810 FW van (ez gondolom a feltölt migrált FW).

Sajnos a porszívó kb 4 hónapja nincs használva, megváltoztak a körülmények, körülményes lenne használata.
    Jött az ötlet, átruházom testvéreméknek.
    Nekik viszont Iphone-jaik vannak.

Engedjétek meg, hogy segítségkérés miatt feltegyek pár kérdést:
    1. Ajánlott-e FW-t frissítenem a porszívón, vagy ez a verzió teljesen jó?
    2. Ha kell frissíteni, mert jöttek új funkciók, akkor azt hogy kell?
    3. Innentől csak feltört FW mehet rá, vagy simán ráengedhetem a Mi Home által felajánlott frissítést?
    4. Ha én (jelenlegi állapotában, feltörten, magyar hanggal) letörlöm-kijelentkeztetem a Mi Home rendszeremből, akkor tesómék simán egy új Mi Home acc-al fel tudják venni a porszívót feltört szoftverével?

Nekik jelenleg egy rollerjük van csak, sajnos nem tudom milyen régiós.
    Nekik lehet angol a porszívó hangja is, mivel Angliában éltek.

5. Mi tévő legyek, hogy érdemes ezt csinálni?
    6. Teljes gyalu, gyári szoftverrel, vagy maradhat a feltört cucc?

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :R :R

Ezzel húzásommal viszont kilépek egy időre a csoportból, bár bevallom nyár óta már nem követem a fejlődést és a fórumot se.
    De következő lakásomat/házamat 100%-ig robotporszívó kompatibilissá fogom tenni, mert isteni cucc!

Új hozzászólás Aktív témák