Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Tudtok olyan robotporszívót ajánlani, ami csak porszívózik?
A felmosásra nincs szükség (annyira nem bízok benne) és csere alkatrészeket is értelmes áron lehet majd hozzá kapni akár aliról is? -
Dot
őstag
Hello,
Lassan 1 éve van meg a L10S Ultra gen2-nk.
Sajnos nyár óra minden FW frissítés után butább lett a gép.
Esetleg más is tapasztalt hasonlókat?
-Néha csak kevereg, nem találja magát, néha a helyét sem.
-Van amikor felmegy tölteni, de nem tölt, kb percenként mondja, hogy start changing, de nem tölt.
-Volt olyan is, hogy egy éjszaka lemerül úgy, hogy töltőn volt.
-Rendszeresen felmossa a szőnyeget. (érzékeli, hogy szőnyeg látni az app-ban, feljebb is kapcsolja a porszívást. + be is van állítva, hogy ott szőnyeg van. Természetesen ki van kapcsolva a szőnyeg felmosása az appjában, mégis felmossa..)
-Takarítási sorrendet nem szokta tartani.
-Ma mikor tisztítottam szegénykét észrevettem, hogy a gombok mellett meleg a teteje, pedig 2 napja csak pihent.Tapasztalt valaki hasonlókat aki legalább fél éve használja?
Újraindítást próbáltam, néha segít, de szerintem egy factory reset kéne neki, újratérképezéssel.
Mindezt kb fél év után kezdte csinálni. Előtte minden király volt. -
Dareiosss
senior tag
Amit szeretnél az a Dreame L40s Pro ultra vagy felette (v50,x50 stb) én ezért vittem vissza az l10s t, és inkább hoztam el az L40s pro ultrát. Én is kezdő vagyok, ez az első robotpm, de pont ezek az igényeim voltak mint neked. A forgo kefe kinyúlás a sarkok miatt nagyon fontos, különben ott marad a kosz.
-
Dwatti
addikt
válasz
Reddevil84
üzenetére
Töröld a térképet és küld körbe ismét, 1x nálam is volt hogy nem ment be egy helyiségbe.
újra térképezés után jó lett. -
rbgm
csendes tag
válasz
Graphics
üzenetére
szia!
köszi szépen a válaszod!én nem kevés net-túrás és AI-faggatás után azt találtam, hogy elvileg mindhárom ki tudja tolni a sarokba a mop-jait,
DE
azt olvastam, hogy CSAK a Xiaomi Robot Vacuum 5 tudja kitolni a forgókeféjét IS
abban nem vagyok biztos, hogy ez mennyire fontos, ha a mop-okat úgyis ki tudja tolni mindegyik...
plusz a Dreame L40 Ultra AE állítólag saját maga el is takarítja a mop-tartó tálcáját - amit a másik 2 nem tud
illetve elvileg mindkét Dreame le is tudja csatolni a mop-jait, ott tudja hagyni a dokkon, majd vissza tud menni értük, és fel tudja venni újra magától
VISZONT csak a Dreame L40 Ultra AE és a Xiaomi mossa ki meleg vízzel a mop-jait, a CE csak hideg vízzel - hát ezt sem tudom, mennyire fontos funkció a való életben
ezeket a funkciókat egyelőre csak el tudom képzelni magam előtt, hogy mennyire lehetnek valóban hasznosak - leírva úgy tűnnek, és persze a több az lehet, hogy jobb...
de ha valaki VALÓBAN használja már, el tudná mondani nekem, hogy ezek ténylegesen jól használható hasznos funkciók, vagy inkább csak "parasztvakítások", és még nem működnek elég jól?
illetve arra nézve kinek van bármelyikkel tapasztalata, hogy VALÓJÁBAN mennyire automatikus ezeknek a működése egy teljes lakás porszívózása, majd felmosása során?
én mindenképp olyat szeretnék, amihez hozzá sem kell nyúlni, végigporszívóz, kiüríti magától a porzsákját a dokkolóba, aztán fel is mos, amikor kell, automatikusan cseréli a felmosóvizét, és ilyen után ott folytatja a felmosást, ahol abbahagyta
(olyan nem kell, hogy a dokkoló rá legyen kötve a vízhálózatra, a dokkolót szívesen ürítgetem kézzel is - csak a robotot nem szeretném kergetni, meg azt sem, hogy munka közben megálljon, és várjon valami beavatkozásra a folytatáshoz)
...szóval ezek alapján mit mondanátok?
köszi előre is!
-
Apachee80
csendes tag
Sziasztok!
Kettő közül melyiket javasoljátok? Vagy van e best bay máshol ebben az árkategóriában?
Roborock Robotporszívó felmosóval QR798 - 153k Euronics
Dreame L40 Ultra CE - 160k EuronicsKöszi!
-
Graphics
Jómunkásember
-
hubber19
tag
Ezt a csopit lassan át lehet írni Dreame robotporszívók csoportra......
-
Luigi962
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
Én most vettem végül is egy Roborock Qrevo Curv-öt ami szintén kinyúlkál/kefe is mop is/és azt kell mondjam elég hatékony a kicsi. Előtte Roborock S7-em volt amit most árulok. Egyelőre meg vagyok elégedve. Ráadásul Matter szabvány is van benne, így könnyű volt betenni akár a Samsung SmartThings akár Amazon Alexa alkalmazásba! Ez egy jó pont.
-
Dareiosss
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Reddevil84
üzenetére
Nem volt becsukva az ajtó valamikor?
-
Reddevil84
tag
D20 ultra nem akar felmosni a fűrdőszobát. Alapból valamiért szőnyegnek érzékelte a talajt, de azt már töröltem. Célzottan küldöm csak oda porszívózni és felmosni, a porszivó rendben lemegy, aztán gondolkozik kicsit majd azt mondja kész és megy vissza a dokkolóba.
Próbáltam, hogy csak felmosson ott, elindul eljut az ajtóig ott elfordul a burkolatváltón, nekimegy az ajtófélfának aztán azt mondja kész és visszamegy dokkolni.
Mi lehet a baj, egyszerűen nem jövök rá. -
-
e-newsee
addikt
Sziasztok,
Azt valaki meg tudja mondani, hogy mi a különbség a Dreame L40s Pro Ultra és a Dremae L40 Ultra AE között? Árban elég sok, de funkciókban elvesztem kicsit.
Köszi előre is! -
rbgm
csendes tag
sziasztok!
én még mindig/újra azon tipródom, hogy melyik forgómopos robotporszívót vegyem...olyat szeretnék, amelyik:
- TÉNYLEG TELJESEN automatikusan felporszívóz
- és fel is mos, bármi emberi beavatkozás nélkül
- a felmosóvizét is cseréli magától,
- aztán folytatja a felmosást, ahol abbahagyta,
- illetve magától ki is öblíti és meg is szárítja a mopjait
- valamint még a sarokba is ki tudja tolni a mopokatmost úgy látom, hogy az alábbi 3 maradt versenyben, ilyen árakon (arukereso.hu alapján):
1.) Dreame L40 Ultra CE 159 999 Ft
2.) Xiaomi Robot Vacuum 5 (BHR0834EU) 198 560 Ft
3.) Dreame L40 Ultra AE 199 990 Ftezek közül melyiket ajánlanátok - és melyiket nem? (...és miért?)
...illetve van-e egyéb ilyen hasonló árkategóriában (kb. 150-200k körül), amelyik még szóba jöhet ezeken kívül is?
előre is köszi!
-
zoleeno1
veterán
Holnap reggel 7-től a Pepitán BF akcióban 320k lesz az X50 Ultra. Leírás szerint 25 db lesz belőle: [kép]
Szúúszááá, nem, nem kell ez nekem
-
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Bajgunar
üzenetére
Nekünk L40s ultra pro van. Magával viszi a vizet, ha kifogy visszamegy kitisztítja a mopot, a koszos vizet betölti a koszos vizes tartályba, majd feltölti magát és folytatja a munkát.
Bocs Graphics megelőztél. Uhh akkor ezt is benéztem.
70 m2 alatt 4 szer ment vissza. Nem állítottam be idő korlátot. Még ismerkedünk.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Bajgunar
üzenetére
Utóbbi.
Alapból is visszamegy kimosni a mopot, tehát ez a magával viszi a vizet egy olyan dolog, ami szerintem az olcsóbb gépekből kikerült.
Azért mert nekünk a Q Revo-ban is csak egy 20-40 ml tartály van... Ami elég karcsú

Nem mondom, hogy nem hasznos, de egy alapból nedves mopra csepegtet vizet. Sok extra vizet nem tesz hozzá.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Ez hogy vizezi a mopot? Visz magával valamennyi vizet, aztán maga alá "vizel" mikor a forgó mop megy?
? Vagy a dokkolóban benedvesíti, majd visszajár folyamatosan kimosogatni, megint nedvesíteni? Erről sehol nem írnak semmit. Nem jöttem rá.
Még nem vettem meg a gépet. Most már karácsonyra halasztottam a vásárlást. De ez most árban is, tudásban is szimpatikus. -
Graphics
Jómunkásember
Aki olcsó és egyszerű gépet keres, most akciós a Roborock Q7 is, nem mai darab, de azt megbízhatóan tudja.
57 ezer pénz. [link]
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Tudtok valakit, aki javított már Roborock Dock Chargert? Tegnap a takarítás végén egyszer csak elsötétült a led a tetején, és azóta használhatatlan a porszívó is. Neten olvasva van egy dióda (MBR5150) vagy egy kondi (400V68UF vagy 470uf35v) amit cserélni kell.
Nem igazán értek hozzá, hogy melyik lehet rossz, valamint a diódát itthon nem is tudom hol kaphatnám meg, szimpla google kereséssel nem találtam.
Ha esetleg valakinek már a kisujjában van, szívesen fizetnék érte, hogy megjavítsa

-
arcsin
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Köszönöm, ezt nem tudtam. Betettem megfigyeltbe. Az a probléma hogy már elfogyott amit adtak hozzá, így kénytelen voltam rendelni asap valamit nem túl drágán. Egy db olyan 9-10 ezerre jött volna ki máshol, ezért a 15 ezer ft -os ár 2db-ért jónak tünt. Gondolom a szav ideje több év ezeknek, meg nem romlik egyik sem.
-
werszomjas
addikt
válasz
arcsin
üzenetére
Alzán csak 6000ft/db.
Igaz most pont nincs, de szoktak tölteni készletet. -
werszomjas
addikt
válasz
duplaa
üzenetére
Ha fontos a jobb felmosás, akkor én a 3-at, mivel az már forgó mop-os. És ráadásul 2 helyen is 130k most az ára.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
duplaa
üzenetére
Az összes Xiaomi Ecosystem cucca külső gyártótól származik, de megfelel a Xiaomi minőségének és designelveinek, így kerülnek be a gyártó égisze alá.
Sok ilyen brand-gyártó-OEM-ODM van a Xiaomi körül, akik bedolgoznak valamilyen formában.
Órák-fogkefét, csavarhúzók, rollerek stbstb.
-
Thom7
csendes tag
Sziasztok!
Régebb óta bogarászom és érdeklődőm a robotporszívók iránt és az éppen zajló lakásfelújítás után most már tervezek is vásárolni egyet
Szép lassan sikerült magamban feljebb és feljebb tornászni a rá szánt összeget is, annyira hogy az éppen akciós x50 ultra -t ki is néztem.
Viszont olvasgatni róla hogy az üzemideje elég gyenge lett a hivatalos értékhez képest, emiatt rátaláltam a szintén ~350k körülre akciózótt QREVO curv -re is
Most vajon melyiket érné inkább megvenni? olyan nagyon durva különbségeket nem találtam róluk, talán ezt az egy töltéssel való több tisztítás jött fel, viszont az x50 amiatt jobban izgat mert újabb kiadás
-
arcsin
senior tag
Allegrón 14960 ft-ért van 2x 1literes felmosó folyadék dreamehez. link nekem van smart-om, így ingyenes a szálítás automatába, de amúgy is 690 ft. Csak a múltkori amazonosból csak 1db-ot lehetett rendelni, illetve volt szállítási ktsg. A vélemények alapján eredeti.
-
duplaa
tag
Ezek közül melyiket választanátok?
1. Roborock Q10 VF+ - 125K
2. Dreame D20 Pro Plus - 110K
3. Dreame D20 Ultra - 150KMegérik a plusz pénzt a drágább gépek?
Az applikáció melyik gyártónál jobb?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
DougButabi
üzenetére
A különbségek abból fakadhatnak, hogy elvileg a kizárólagosság miatt a Xiaomi nem engedi, hogy ugyanolyan modell piacra kerüljön Dreame néven is, szóval apróbb eltérések lehetnek max.
Mindkét termék gyártója a Dreame, a D20 ultra frissebb modell.
-
DougButabi
tag
Sziasztok,
Xiaomi X20 pro vagy Dreame D20 Ultra, ki melyiket választaná?
Azért néztem ezeket, mert tartályost szeretnék, amivel ritkán kell foglalkozni, forgómoppos, és meleg levegővel szárítsa a moppot.
Kamera kinyúló mop nem fontos. Én ezt a 2 gépet tök egyformának látom, ha tévedek valaki elárulná a különbségeket?
-
Dwatti
addikt
válasz
duplaa
üzenetére
Dreame D20 Ultra
MM-ban jó áron ! -
duplaa
tag
Sziasztok!
Robotporszívót szeretnék venni és mivel soha nem volt, kicsit el vagyok veszve a nagy kínálatban.
Max. 150e Ft-ot szeretnék rászánni.Amire kellene:
- kb. 80 m2 terület
- felmosó funkció
- önürítős dokkolóJó lenne ha tudná a szőnyeg érzékelést és ott nem akarna felmosni.
Ez jött most szembe kb. 125K-ért:
Roborock Q10 VF Plus - Van valakinek tapasztalata ezzel a géppel?De nyitott vagyok bármilyen márkára.

Szerintetek mi lehetne a jó vétel?
-
Tézé81
tag
Sziasztok! Én is robotporszívó beszerzésén gondolkodom. Fő kérdés a kutyaszőr (rövidszőrű csivava után kellene rendet tartania). 2 szoba össz. cca 40 m2 laminált + szőnyeg. Felmosnia nem kell. Igazából a kutyaszőr miatt vagyok dilemában, hogy meyiket. Köszi!
-
-
skt
tag
Sziasztok,
Adott egy 50 négyzetméteres lakás, ahova szeretnék egy robotporszívót. Soha nem használtam még ilyet, így egyenlőre a legjobb budget megoldás érdekel, ami ár érték arányban a legjobb mondjuk ilyen 50 körül, amivel ki tudnám próbálni ezt az egészet.
De ha kicsit többért van egy nagyon extra vétel az sem gond persze. A felmosás nem feltétel, de ha tud egy minimálisat azt nem vetem el. Tudnátok ajánlani valamit? Vagy kellene még esetleg több infó? Van parketta járólap minimális szőnyeg. -
beci
őstag
Sziasztok.
Ezt használta már valaki?
[link] -
Graphics
Jómunkásember
Ha nagyon olcsó dokkolós gépet akarsz ( ami csak feltöröl ), akkor iLife A30 Pro, most ki lehet fogni alin 40 alatt is akár.
Ha komolyabb forgómopos megoldás, de ott meg nincs dokkoló, akkor Xiaomi S20+ ( 88 ezer )
Van ezek között is masina, de most ezeket tudom kiemelni.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
werszomjas
üzenetére
A kettő üti egymást, tehát általában a kamerás porszívók fentebb vannak pozicionálva.A Dreame L10s Ultra biztosan kamerás volt, de a gen2-es utódja már nem az.
Mindjárt megnézem, nekem a Dreame vonalon rémlik még.
szerk.: Meg is van.
Dreame D10s Pro - 80 ezer most több helyen.
-
werszomjas
addikt
Melyik a legolcsóbb, minden másban legbutább porszívó, ami már rendes kamerás? (appban látom a képét)
-
miroon
aktív tag
válasz
GhostVector
üzenetére
#30724GhostVector & #30725Graphics
Köszi a segítséget
Megtörölgettem az oldalát meg a tetején a lidart is, de nem segített ez sem semmit, egy eldugott reddit kommentben találtam egy hozzászólást, hogy kikapcsolás majd újra bekapcsolás (porszívón a ki/be gombbal) segített valakinek, így utolsó reményként megpróbáltam és jó lett
A konyha takarítás újra 19 perc lett a 36 helyett
Köszi! -
NIceh
junior tag
Sziasztok!
Porszìvòt szeretnèk venni.
Annyièrt igazàbòl amennyièrt màr lehet venni egy komolyabb porszìvòt, de azèrt 100 000 Ft-nàl ne legyen több.
70m2-es területre (nappali:szőnyeg, parketta' előszoba:jàròlap' konyha:jàròlap' fürdöszoba: jàròlap tisztìtàsàhoz)
Ha belefèr akkor legyen benne felmoso funkcio.
Nem fontos a dokkolòs ürìtő.
-
GhostVector
junior tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
GhostVector
junior tag
válasz
miroon
üzenetére
Próbáld meg az Appot újra telepíteni, a porszívót resetelni és újra hozzáadni az Apphoz, illetve az érzékelőket takarítsd meg. Nézd meg nincs e frissítés a porszívóhoz, ha van telepítsd.
Gyorsan a hibára keresve viszont nem jók az előjelek.
Több felhasználói beszámoló alapján előfordul, hogy a porszívó szélénél a jobb oldali érzékelő nem érzékeli megfelelően a közelséget, ezért körbe-körbe forog vagy nekiütközik az akadályoknak, ami jelentősen lelassítja a takarítást.Ez alapján visszaküldés lesz belőle, de előtte azt a pár lépést próbáld ki.
-
miroon
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kb 2 hónapos xiaomi x20 max-unk, amit eddig teljes megelégedéssel használtunk, viszont a napokban feltűnt, hogy a takarítási idő szinte duplázódott, annak ellenére, hogy ugyanabban a módban indítjuk és ugyanúgy mint eddig.
Az tűnt fel, hogy amikor a helység szélein körbe megy, akkor forgolódik, rendszeresen neki megy az akadályoknak és emiatt halad lassan. Miután körbe szenvedte magát utána látszólag jól végzi a dolgát. Ez mitől lehet?
Próbáltam levideózni. Rá tudnátok nézni, hátha van ötletetek? [link]
Küldjük vissza garanciába?

Köszi!
-
6030D
addikt
Sziasztok! Dreame D10 plushoz kell vennem tartályszűrőt. Hol érdemes venni, ami eredeti? Alzán van csomag, de túl olcsónak tűnik.
[link] -
Dareiosss
senior tag
Tegnap beüzemeltem a L40S Pro Ultrát. Meg vagyok vele elégedve, szépen feltakarít. A sarkokba is szépen benyúl és a felmosása is sokkal jobb mint amire számítottam. Csak a legmakacsabb foltokat nem szedi fel. Minden mást igen. 590 euroért igen jó vétel volt.
-
werszomjas
addikt
Magyar MM-ban 260k a DREAME L40s Pro Ultra
Talán a behúzható érzékelő fej, ami X50 Ultrához képest mínusz, illetve kisebb az akkuja.
A navigációhoz az érzékelőket nem látom, hogy egyeznek-e, elvileg mindkettő kamerás.Nem tudom, megéri-e a 70k-s felárat az X50 Ultra.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy Samsung robotporszívó.
Költözés miatt új helyre került,azóta nem működik.
Reseteltük is.
Idáig eljutunk vele:
Utána viszont mindíg ez a hibaüzenet fogad.:
-
Dareiosss
senior tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Sztem a magyar mediamarktban az X50 ultra complete 359900 jobban megéri.
-
Graphics
Jómunkásember
Ezt cáfolom a Matrix 10 Ultraval.

A mop csereberés ficsőrt forgóhengerrel nem tudják megoldani szerintem. Vagy nem biztos, hogy megéri kifejleszteni.
Ha csak nem komplett egység kazettásan.
Nem gondolom , hogy az akciózás ezzel osszefugg, mert az X50 Ultra sem túl régi megjelenés.
És valószínűleg már jövőre nézve is a nagyobb mászó képesség és a lépcsős robot lehet még egy hívószó.
Látok racionalitást a forgóhengerben is, csak nem tudom annak mosása, ilyesmik mennyire hatékonyak és mennyi vizet zabal a gép
A forgóhenger kapcsán valakinek volt itt Eufy gépet. Kíváncsi vagyok mik a tapasztalatai így hosszútávon
Ja igen, Reggie0-nak. Nem tudom követi-e még a topicot.
-
sub71
senior tag
válasz
Graphics
üzenetére
Úgy értettem (ezt is írtam), hogy a közeli jövőben csak ilyen gépek lesznek a felső kategóriában, ezért akciózza le a többit
szerk: Dreame Aqua10, Dreame Matrix 10, Dreame Aqua10 Ultra Track Complete, Dreame Aqua10 Roller egy szinten van, mindegyik csúcs gép, és ebből 3 forgóhengeres...
-
Graphics
Jómunkásember
Már nem közeli jövő, itthon is kaphatóak az új Dreame gépek. Eggyel fentebb pont írtam is
De amúgy a Matrix 10 a csúcs gépük. És az bizony maradt forgómopos. Csak a gép cseréli automatikusan.
Szerintem a cserélhetősege miatt a forgomop egyszerűbben megoldható mint a forgóhenger. És én nem gondolom , hogy sokkal hatékonyabb lenne , hacsak nem húzza le folyamatosan a koszos hengert. De ahhoz sok vizet kéne magával vinnie.
-
sub71
senior tag
Jönnek le már a "megfizethető" kategóriába is a forgóhengeres gépek. Szerintem nemsokára a csúcskategóriában az összes ilyen lesz. Dreame valószínűleg ezért akciózza majdnem mindenhol a forgó moppos csúcsgépeket, mert náluk is ez a közeli jövő a felső kategóriában....
-
gorbep
őstag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Valamilyen okból a gyártó/importőr árazhatta le, mert máshol is hasonlóan nagy a kedvezmény, pl Euronics...
Sokan vettünk augusztus illetve szeptember elején Dreame L10S Ultra gen2-t hasonló akcióban kb "féláron" 160e körül... és azóta már volt újra ennyiért 1x október elején... majdnem napra pontosan 1 havonta árazták le 3x is... Euronics, MediaMarkt, Dreame Shop...
Gyanús hogy nem akció, ez a rendes ár.... csak néha tréfából megduplázzák a tájékozatlan balekoknak...

-
Graphics
Jómunkásember
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Mindig kezeld ezeket a hihetetlennek tűnő akciókat fenntartásokkal

Ezt már a teleshoppos időkből meg lehetett tanulni.
Illetve jönnek az újabb csúcsmodellek, a Matrix és Aqua, amik árazásban az X széria fölé vannak pozicionálva. ( vagyis ezek is már elérhetőek)
-
CyberPunk666
senior tag
Meg is vettem.
El nem tudom képzelni, hogy miért megy ez, de szerintem ez kínai dömpingár csak simán.
Azért ez a 334k ár az alzán egy olyan szintű kedvezmény, hogy ha valakinek belefér az ár, akkor nem teljesen értem, hogy a jelen helyzetben melyik másik érné meg egyáltalán.
Nem is tudom, hogy mikor láttam ilyen szintű akciót korábban bárhol is. Főleg ilyen drága terméknél. -
zoleeno1
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Igen, le is tud mászni róla a videók alapján.
-
dredjudge84
őstag
Lehet buta kérdés lesz, de ha az x50 megugrik egy 6cm magas akadályt, és van ott egy terület és azzal végzett, akkor utána le is ugrik onnan vissza?
-
zoleeno1
veterán
válasz
Graphics
üzenetére
Igen, azt hiszem még 2021-ben volt egy S10 széria, de azóta semmi. A hivatalos oldal amúgy megvan még link , meg szerencsére az app/felhő sincs lelőve. Aliról is simán beszerezhető hozzá alkatrész, pont nemrég jött meg egy adag cucc (főkefe, oldalsó kefe, hepa szűrő).
Jó kis gép egyébként, tényleg teszi a dolgát azóta is. Egyszer mondjuk darabokra szét kellett szedjem, nem forgatta a főkefét. Úgy voltam vele szétszedem, ha nem tudom összerakni is kuka, de így is
A kis gumi szíj, meg a fogaskerék közé volt szorulva valami apró kavics, nem is tudom hogy tudott oda bekerülni. De amúgy elég sok dzsuva volt benne belül is 2 év után, nem ártott szétkapni. Sikerült összerakni, azóta is üzemel. -
zoleeno1
veterán
válasz
Graphics
üzenetére
Én ugyan csak read-only vagyok, de követem nagyjából a topikot. 2.5 éve mondhatni problémamentesen üzemel napi rendszerességgel egy 360 S8, ami akkor is alap volt, de nekünk bőven megfelelt. Mostanában annyi baja van, hogy sokszor nem talál vissza a töltőre, de annyiból jó is, hogy úgyis kiürítjük, így közelebb van a kukához
Viszont most erre az akcióra nekem is beremegett az ujjam a kosáron, szerencsére a zasszony visszarántott a földre
Mondjuk az nagyon jó lenne, hogy felmászik, mert nálunk van olyan küszöb, amivel ez már nem birkózik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Milyen notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

farkas26