Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
válasz
ricogsm
üzenetére
Úgy látom nem szívja fel a vizet a tartályból.
Amikor kértem takarítson körbe a gép körül akkor láttam forogni a moppot.
mop pad mosásnal is látszólag csinálta meg a mosást mert nem vette fel a vizet. Még garanciális , küldöm szervizbe. (Alzás)Azt nem értem ,hogy csak felmosást választok egyből kijön a dokkolóból , fel sem tölti magát vízzel.
-
dredjudge84
őstag
Ezek úgy hisztiznek mintha ők buknák el azt a pénzt pedig nem, mert ők visszaküldik a nagykereskedőnek, a nagykereskedő pedig a gyártónak.
-
válasz
macimeister
üzenetére
A lényeg , hogy megoldódott.
-
macimeister
aktív tag
válasz
Graphics
üzenetére
Ez a fajta zsák van benne: [kép]
És azt a kis pöcköt nem nyomta: [kép]Mediás vásárlás volt. Láttam itt, hogy most jó az ára. Gyors vissza is vittem. Kicsit hősködtek, hogy blfsz vagyok, de rendzetem fejben náluk a dolgot. Volt másik raktáron, hoztam is, ez most rendben.

Jöttek nekem, hogy feltöltöttem-e meg végig mente-e a telepítésen. Monomdom, néni. Ne tessék már bolondkodni.

-
válasz
macimeister
üzenetére
Sajna nem volt nálam az a típus, így nem tudom bevizualizálni, hogy mi lehet a hiba oka, hát akkor vissza, elállás és kérj másikat, ha valóban hibás.
Ez akkor szívás, ha a cseredarab nem lesz jó ismét, akkor lehet más a hiba.Le tudod fotózni melyik típusú porzsákot adják hozzá?
-
válasz
bacsoakos
üzenetére
- Ha a keretösszeg ennyi, akkor ott sok belépő gép van, ami már picit jobb tudású
Neked kell mérlegelned, hogy kell-e felmosás és automata gép avagy sem.Ha nem kell, akkor ebben a keretbe belefér jó pár Xiaomi, Dreame és talán Roborock olcsóbb gép is van.
- Erre a területre teljesen jó.
- Nem fogja feláztatni a laminált padlót, nekünk legalapabb Diego-s laminált van, és jár rajta a robot, ez nedves törlés, sokkal kevesebb , mint egy felmosóval alapból.Adok pár tippet.
Nem dokkolós gépek, amit neked kell levenned kézzel:Xiaomi S20 sima moppal
Xiaomi S20+ forgómoppal ,hatákonyabb
D10s Pro . sima mopppal
Roborock Q8 MaxDokkolós gépek sima moppal
Dreame D20 Plus
Xiaomi H40
Mova by Dreame S10 Plus
D20 Pro Plus
Roborock Q8 Max+Forgó mopos automata gépek
Xiaomi X20+ ( hideg levegővel szárít )
Dreame D20 Ultra ( új modell, tapasztalatok most jönnek)
Xiaomi X20 MaxÉs árban fentebb lévőket nem írok.
Ha most engem kérdezel, nekem a D20 Ultra tetszik, ami ilyen mindenes.
Ha olcsóbb masina dokk nélkül, akkor Xiaomi S20+ -
bacsoakos
csendes tag
Sziasztok,
Gondolkozom egy robotporszívó beszerzésén, de nem igazán vagyok otthon még ebben a témában.
Nézegettem itt a korábbi hozzászólásokat és már azért körvonaladott bennem 1-2 típus, de ezeket elsőre nem írnám le.
- mennyit szánsz rá? - 80-100e Ft környékén, viszont ha pluszban ajánlanátok még olyat is, ami jelenleg 100-150e között van, bízva abban, hogy valamelyikre jön majd egy jó black friday akció, azt megköszönném.
- mekkora területre kell? - 60-70nm, a terület valamilyen szinten tagolt, de nem vészes, köszöbök nincsenek, végig laminált padló, 1-2 szőnyeggel.
- fontos e a felmosó/illetve feltörlőfunkció? - Na ez egy jó kérdés, itt egy kis segítséget is kérnék a tapasztalaitok alapján, bár azért sejtem a választ. A laminált padló elvileg 48 óráig vízálló, illetve gyanítom azért ezek a gépek nem sok vízzel mosnak fel, hanem inkább csak a nedves moppal feltörölnek. Ettől függetlenül mennyire ajánlott laminált padlón használni a felmosó funkciót? tehet benne kárt? Amennyiben mehet nyugodtan, úgy természetesen örülnék ennek a funkciónak.
- legyen e önürítős dokkolója? - nem létfontosság, ettől függetlenül ha van, gondolom csak plusz pont.Előre is köszönöm a segítéget

-
válasz
macimeister
üzenetére
Azért az elég ritka, hogy ilyen hiba lenne.
Rendesen a helyére került a porzsák?
Van benne másik zsák is? Ki kéne próbálni, mert nem gondolom, hogy gyárilag olyan méretű porzsákot adnak, ami nem tudja elnyomni a pöcköt. -
macimeister
aktív tag
Sziasztok!
Dreame d20 ultra vásárlás után egyből neme érzékeli a porzsakot. Az a kis mikrokapcsolo nem kattan. Ha megnyomom valamivel akkor rendben. Gondolom beljebb van mint a műanyag sikja. Járt már valaki így? Most akkor mehet is vissza egyből gariba? 😄
-
válasz
Reddevil84
üzenetére
Tudásban a Dreame komolyabb.
-
válasz
Reddevil84
üzenetére
Philips nem gyárt robotot, így ugyanazt kapod, mint mondjuk Rowenta néven is XYZ modell. De nem tudom pontosan melyik típuskódú verziót nézted.
( pontosíts)
Alap cucc, nincs semmi kiemelkedő benne, inkább egy D20 Ultra pl. -
Reddevil84
tag
Sziasztok!
Phillips Homerun series 5000 mi a vélemény? -
válasz
werszomjas
üzenetére
Így , ahogy leírtad.
Igen, állítható, négyzetméter vagy perc vagy szoba alapon. Most az X40 Ultrat nem tudom tudja-e mindhárom opciót.A mop nem szól, a porszívó esetleg.
-
werszomjas
addikt
Ez az automata felmosás ez pontosan hogy működik? X40 ultra esetén pl.
X idő múlva visszamegy a dokkolóra, átmossa a mop-ot és folytatja?
Ez az idő állítható? Ha azt szeretném, hogy sűrűbben mossa át?Két szintes háznál ezt ki hogy oldja meg? Szól a
mop
porszívó, hogy vigyél le kisgazdám, kimosnám a mop-ot? -
Janusz001
őstag
válasz
-szabi-
üzenetére
Nekem egy dreame bot l10s pro csinálta, hogy takaritás közben kikapcsolt, offline lett. Aztán pár perc múlva bekapcsolt, de nem takaritott tovább. Nálam az akku csere nem segitett, 4 éves gép, akkuja azóta bontva lett, cellák még meglepően jó állapotban vannak.
Többet nem akartam már rá költeni, új gép lett. -
-
zzolika
aktív tag
válasz
Graphics
üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Van padlószőnyeg, laminált padló két nagy szőnyeggel, laminált padló szőnyeg nélkül.
A laminált padlónak elég a porszívó, és csak ritkábban felmosás?
Járólap a fürdőszobában, de az kicsi, zsúfolt, magas küszöbbel, szóval nem robotnak való.
Kb 100ezer a keret, de ha jobban megéri mehet 150-ig is.A D20 Ultra csak fehérben kapható?
D20 Pro Plus van feketében, hasonló áron, de az nem tudja az automata mop tisztítást, csak a port üríti a dokkolóba, ha jól nézem. -
válasz
zzolika
üzenetére
Ne gondolj nagy vízmennyiségre.
Ha jól rémlik a Q Revo-mnak 40ml-s tartálya van... Max harmatcseppeket tud adni neki. Sokkal hatékonyabb és vizesebb a mop, ha visszamegy, kimossa és megy újra. Hisz alapból plafon 20-25 nm vagy 10-15 perc után amúgy is visszamegy.
A D20 Ultra egy teljesen automata gép. Jelenleg olyan masinát nem tudnék mondani, amihez nem kell hozzányúlnod.
A hálózati vízre köthető gépek drágábbak, a por ürítéséhez pedig kiépített rendszer kéne.
Neked kell mérlegelned, hogy mi kell, de ha kell a felmosás és van szőnyeged is, akkor ez megold mindent.Ha olcsóbb gépet veszel, akkor neked mindig le kell venned a mopot és ki kell mosnod meg kell szárítanod.
Ha valakinél kisebb a terület és nem kell felmosás, akkor jó az olcsó gép is. De ha már felmerül az igény, akkor szerintem az automata gép a nyerőbb.
-
zzolika
aktív tag
Sziasztok!
Én is a D20 ultrát nézegetem. Amit nem értek, hogy a neten mindenhol azt írják, a robotnak nincs víztartálya, csak a dokkolónak. Akkor hogy mos fel? Mindig visszajár közben a dokkolóba benedvesíteni? Az úgy nem túl hatékony Idő/aksi szempontjából.Másik kérdésem: mitől jobb ez, mint az L10s Pro Gen2?
+ nagyobb szívóerő (szőnyegre jobb?)
+ kimossa, szárítja a mopokat
+ üríti a portartályt egy nagyobba
- de ott +1 porzsák van amit cserélni kell
Első robotporszívóm lenne, leginkább porszívózásra használnám.
Megér ez 50% felárat? -
-
-
-szabi-
addikt
Hi
Rég jártam erre, de most jelentkezett egy probléma amit nem értek.
Kétszer egymás után megcsinálta az F9, hogy megáll a helységben.
Elképzelhető, hogy fárad az aksija? -
sub71
senior tag
válasz
ricogsm
üzenetére
Szia! Egyszer én is így jártam, még régebben. Nem bírtam rájönni, hogy én állítottam el valamit, vagy meghülyült a gép. Végigmentem újra az összes beállításon, mindent 2x végignéztem, állítottam. Konkrétan nem tudom mit állítottam át a gépen, de a vége az lett, hogy azóta, ha elindítom mop mosással kezd, (kb 1-2perc, előtte nem csinálta az tuti) viszont minden működik rendesen, ahogy kell.
-
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok!
A mostani médiás akciós 150e Dreame D20 Ultra-nak van esetleg alternatívája, más készülék ami hasonló (esetleg még kedvezőbb?) áron van, és hasonló tulajdonságokkal bír? Első robotunk lenne
köszönöm!
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Dream L10s ultránál találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy nem mos fel?
Nem forog a mop, nem szívja fel a vizet a tartályból.
Pedig be van állítva a napi felmosás.
Előzmény annyi volt ,hogy lejárt a mop ideje a Accessory usage-ben és amig nem jött az új mop addig nem restteltem le.
Akkor láttam nem forognak a mosók (nincsenek lent a földön) reset után nem változott a helyzet.Valamit kihagytam volna?
-
j.bravo
addikt
válasz
hubber19
üzenetére
Ez a modell nálunk is felmerült, a nagy(obb) szívóerő és főleg a porzsákos-ürítős dokkoló miatt. Viszont 100k alatt egyelőre csak a geekbuyingon láttam, ahonnan még nem rendeltünk semmit, és nem tudom lehetünk-e bátrak ezzel, különösen a gari illetve (ha kell) annak érvényesítése kapcsán kell-e aggódni.
Te hol vetted? -
Kis érdekesség, iLife T60s mindenes robotporszívó.
Nem votl nagyon ilyen meg a kínálatukban, de egyelőre drága.
-
Dwatti
addikt
Nekem amúgy a Dreame L10s plus bejött. Automata víz utántöltés nem hiányzik. Ha a moppal közelebb menne a szélekhez nekem tökéletes is lenne.
Nálam az egyik lényeges dolog volt hogy lehetőleg alacsony legyen a dokkoló állomás.. -
Dwatti
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
D20 Ultra . Szerintem ez most jobb mint a tavalyi L10s plus / Pro szériánál.
Nagyobb szívóerő, víztartály ,forgó mop ez is, kimossa a felmosópárnákat és meleg levegővel megszárítja őket, 10,5 mm mop emelés szőnyegnél. Gondolom a navigáció meg ugyan az .De ha meg a széleken is felmos akkor jobb is. -
-
válasz
csemberlen
üzenetére
A D szériás Dreame kb alsó középkategóriás gép, ennek megfelelő tudással.
-
Dwatti
addikt
válasz
csemberlen
üzenetére
itt ezt írja : RoboSwing jelentsen is bármit

-
válasz
csemberlen
üzenetére
Nem.
-
hubber19
tag
válasz
csemberlen
üzenetére
Nem, ez nem nyújtja ki. Közel megy a falhoz, "swing" de nem nyújta ki még.

-
j.bravo
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
+Dwatti
köszi mindkettőtöknek, szimpi lenne ez a Dreame (ha jól látom, vastagon akciós ez is, bár ÁK szerint a különböző boltokban van ue. típus 100 körül és 200 körül is, nem tudom mi lehet a különbség) anyós sajnos nagyon a sigurora van rágyógyulva, illetve van "felbontott" ugyanúgy 2 év garival de a szokásos párezer helyett vagy 30 ezerrel olcsóbban; ami nekem legalábbis gyanús, de az ő pénze...
Pár hete ordítóan átverős oldalak 30-40k körüli ajánlatairól sikerült lebeszélnünk, de az alza távolról sem az a kategória, ezt nehezebb lesz. Ha egyáltalán sikerül.
-
-
Dwatti
addikt
MM áruház
Szerintem ez most jó ár/érték arány
-
mrpazu
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Robotporszívó vásárlás elött állok. Elvesztem a sok választékban. 350k max, amit rászánok. Dreame L10s Ultra Gen 2, Narwal Freo Z Ultra néztem ki eddig, de teljesen elbizonytalanodtam. Ajánlanátok pár porszívót tapasztalatok alapján? -
-
Dwatti
addikt
válasz
j.bravo
üzenetére
Szerintem ez sokkal jobb , megbízhatóbb választás lenne Dreame L10s pro 2 gen
-
j.bravo
addikt
Egy családtag nagyon rá van most kattanva a robotporszívó témára, és mivel airfryerben elégedett a ződmanós cseh áruház márkájával, kinézte a Siguro RV-M301W modellt. Mennyire ajánlható, ellenjavallott, biztonságos vagy kockázatos vétel?
Ebben az ársávban (80-100 k) van-e javasoltabb?
A terület 80-100 m2 körüli (ha kell pontosítás, kiderítem), vannak küszöbök (bár lehet hogy felszámoljuk, más okból is), és van egy kicsi-közepes termetű kutya ( => kutyaszőr, de rövid). Nehézség hogy a leendő tulaj nemigen tud lehajolni és portartályt üríteni, víztartályt feltölteni stb.; ezt nekünk kellene megtenni, vsz legalább minden másnap megyünk úgyis, de nyilván minél tovább bírja, annál jobb. -
hubber19
tag
válasz
janos1986
üzenetére
Nagyon picit van 80 E Ft felett, én ezekkel a feltételekkel szerintem megvenném neki
a Freo S-t, a Narwal-tól.
Van önürítője, elég bika a szívóerő (8000Pa) és atom pontos lézeres navigációt tud.
Ahogy láttam a minap pár ezressel van csak 80 E Ft felett most akcióban.
(ha érdekes lehet, megkeresem neked, írj privátban nem tudom szabad-e itt linkelni)
Nagynénémnek vettünk amikor még olyan 94-95 E Forint volt, nagyon meg vannak vele elégedve! (teljesen magyar nyelvű APP is van, Androidos készülékekre)
-
-
-
-
janos1986
csendes tag
Sziasztok.
Anyukamnak szeretnek robotporszivot venni. Olyat ami porszivozni tud, felmosni nem.
- első kérdés mennyit szánsz rá? 80.000 Forintot
- mekkora területre kell? 85nm
- fontos e a felmosó/illetve feltörlőfunkció? Nem.
- legyen e önürítős dokkolója? Igen ha lehet.
Koszonom a segitseget!
-
Obyboy
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Takarítás közben amikor kírja az app, hogy szélek takarítása akkor kell a kefének és a mop-nak kinyúlnia. Neked az app írja, hogy szélek takarítása és ekkor sem mennek ki a karok?
-
starius
tag
Xiaomi X20 Max Eu vagy Dreame L40 Ultra CE , melyik a jobb valasztas?
-
domitert
csendes tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
nekem a mopot nem nyujtotta ki. az oldalkefét nem is tuja ./l10s ultra heat/
-
domitert
csendes tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
reset nem oldotta meg nekem, ez viszont igen

-
gorbep
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nézz rá a tulajdonságaira..... véletlenül valahogy nem kapcsolódott e ki a MOP extend... ha azt kikapcsolom, akkor nem nyújtja ki a MOP-okat...

-
Dwatti
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem lehet valamelyik szenzor koszos , új térképet nem próbáltál ?
-
gorbep
őstag
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
Végül is összedobtam egyet... majd kialakul mi kell még rá, vagy mi felesleges...

-
Mert olcsó kínai OEM gépeket gyárt nekik valaki.
Nem robotporszívó gyártó cég, csak szitaztatnak valahol valakivel kint.
Én nem venném, ha ez elég válasz.
Dreame, Roborock

A Xiaomi sem gyárt, a Dreame szállít be nekik, olcsó b széria Viomi volt
Ha Rowentat szeretnél ettől függetlenül venni, tedd nyugodtan, de nem én ajánlottam.
-
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Én még soha nem láttam, hogy a Dreame l10s ultra gen2 gépem oldalra kinyújtaná a mop-ot...
Lehet, hogy csak CleanGenius takarítással működik a funkció, de én jobban szeretem magam beállítani, hogy mit merre csináljon. -
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Robotporszívó Rowenta X-Plorer S220+ 4az1-ben porszívó kapcsán vannak tapasztalatok?
Megéri? -
-
törölt tag
Üdv.
Akinek van Narwal gépe neki néha nem szokott hülyeséget csinálni? Néha megáll a szoba közepén és forog percekig. -
starius
tag
Sziaszok!
Robotporszivo vasarlas elott allok, de egyaltalan nem ertek hozza.Ket kinezett tipus van :
Xiaomi X20 Max Eu - 200k
Karcher RCV5 Comfort - 200 K ( van 30% kuponkodom a karcherhez)Fontos lenne, hogy kb teljesen onmukodo legyen, automata porzsak urites, felmosas, 93 m2 haz, 1 db szonyeg van osszesen, kuszobok nincsenek
Papiron minden szempontbol a Xiaomi jobb, de gondolom, ez nem ennyire fekete-feher ( foleg, hogy a karcher alapbol 1,5x arban)
Elore is koszonom
-
gorbep
őstag
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
Ez elég ütős... Fully featured, highly integrated interactive custom lovelace card with zero configuration.

-
Dwatti
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
youtube -on vannak hasonló hibák . De tied garanciális küld vissza !
-
gorbep
őstag
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
Melyik Vacuum map card-ot javaslod hozzá?
-
gorbep
őstag
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
Az OK... ráfrissítettem a beta-ra...

Az integráció oldalán ezt mutatja:

Add

OK

Mehet

És itt csak a Miio-t adja be... hogy jelentkezhetek be a Dreame felhőjébe?
Bocs, ha nagyon Láma vagyok...

-
-
dredjudge84
őstag
Na, már a forgó mop se megy ki oldalra. 😡
-
sub71
senior tag
válasz
Dwatti
üzenetére
Lehúzza egyből. Viszont szerintem ezzel a megoldással gyakrabban kell visszajárnia a bázisra, hogy ürítse a koszos vizet. Nálam, ahol 2 szint van macerásabb volna ez a megoldás, viszont valószínűleg jóval hatékonyabb a "forgó mopos" verzióknál...Egyelőre aranyárban mérik még ezeket, Prime Day alatt 780€-ért adták a legolcsóbb verziót, úgy hogy 48% kedvezmény volt rá. Majd, ha a sima ára lesz ennyi, akkor talán.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

porszívó, hogy vigyél le kisgazdám, kimosnám a mop-ot?

De ha egyszer oda meg nem tudom feltenni... 
farkas26