- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
1x kell jó esetben megcsinálni, aztán utána remélhetőleg már nem lesz vele gond. Összességében jók a vélemények róla a FB csoportban, aki már használja egy ideje.
Kár, hogy a Xiaomi/Roborock nem csinált még robotfűnyírót
Viszont rákerestem, és Xiaomit ugyan nem látok, de a Dreame-nek van (A1), egész pofás járgány, mint egy űrhajó, és ráadásul vezeték mentes! Mondjuk hivatalos magyar shopban szép kis ára van
-
thamasz
senior tag
Az egyik német csoportban most ez a penge a sláger:
https://www.grimsholm.com/robot-mower/knives/knives-for-mammotion-luba-yuka-24-pcs?ccid=HUIlletve vannak "jópofa" tuning megoldások is:
https://www.zttlprint.com/collections/mammotion-yuka-miniEz pl. kerámia főzőlap tisztító pengéket használ, állítólag tartós és olcsó:
https://www.bengs-modellbau.de/Messerscheibe-fuer-Yuka-Mini-Mammotion-Edelstahl-Aluminium-SuperCut/9624 -
mikrofon
veterán
Nincs valami ami megzavarhatta a kamerát? Egy árnyék vagy kamerába sütő nap?
Ha nem állítottál semmit akkor szerintem valami ilyesmi lehet.Nem tudom mini esetén melyik a standard akadálykerülés, de normál Yuka négy félét tud: [kép]
Ezeket érdemes még próbálgatni, mert mindegyikre máshogy viselkedik. -
Az új Parkside-nál én ilyet nem láttam, és őszintén szólva kizártnak is tartom. Ez egy kaotikus rendszerű gép, fogalma sincs arról, hogy merre jár, kizárólag a kábelt tudja érzékelni. Két, de inkább három árkategóriával feljebb tudnám elképzelni az ilyen báziskeresős funkciót.
MaCS
-
WiZARD
addikt
a 975€ Navimow i105e-t vajon mikor hozzák hozzánk?
Mondjuk nem nagy dolog elmeni érte...
-
mikrofon
veterán
Ez igazán vagányan hangzik. Én titkon ilyesmit várta a feltérképezéstől annak idején, nem pedig hogy a kertet körbe kell járatnom vele, meg az összes nogo zonát. (persze ez is lényegesen egyszerűbb, mint a vezeték telepítés, meg sokkal rugalmasabb, pl. Bármikor dönthetek úgy hogy ültetek még a kertbe valamit és azt körbejárom vele és már nem kell aggódni, hogy lenyírja...)
Kíváncsi leszek, hogy ez a funkció belekerült-e a "régi" Yuka-ba is vagy ez csak az új minikben van. Ha visszakapom a szervízből egyből ki is próbálom. Elvileg már úton van vissza és hétfőn érkezik meg. Nagyon gyorsak voltak, kevesebb mint 1 hét volt... Remélem jó is lett -
Gondolom nem vitted el checkoutig, csak a listaárat nézted a terméknél. Itthon 433eFt a fizetendő összeg, mert adnak rá akciót ha kosárba rakod, és megkapod ajándékba a 24 részes pengecsomagot is. A Mammotion EU sotre-ban ugyanez 1104 EUR (ha feliratkozol a hírlevélre, és kihasználod az így kapott 50 EUR-os kupont). Szóval itthon olcsóbb picivel.
-
3 évet ad a gyártó az EU storeban. Egyébként a hazai forgalmazónál voltam tavaly nyílt napon, segítőkész, megbízható, nem hinném hogy baj lenne vele, nyugodtan lehet onnét is rendelni. Egyáltalán nem volt célom lebeszélni bánkit, billegetem, és most ez volt az egyéni véleményem/döntésem a készlet miatt.
Illetve mivel hivatalos forgalmazó, így szerintem helyből érvényes az EU-s gyártói garancia is a tőle vett gépre, nem csak a hazai, tehát esélyes, hogy ugyanazt processt lehet alkalmazni adott esetben, mintha az EU webshopbol vetted volna. Persze ez csak tipp, meg kellene kérdezni róla a gyártót.
-
szekera
csendes tag
[link]
a termékspecifikációk (nyírási idő töltésenként + töltés időtartama, 19cm-es vágási szélesség) alapján számolva YUKA mini 800 esetében:
pl. 800 m2 lenyírásához 3 teljes nyírási+töltési kör után még kb. 70 percet nyír , azaz összesen 1210 perc (kb. 20 óra) időt igényel 800m2-es terület nyírása
jól gondolom / számolom?Yuka 1000-nél már 32cm a vágási szélesség!
pl. 800 m2 lenyírásához 2 teljes nyírási+töltési kör után még kb. 20 percet nyír , azaz összesen 350 perc (kb. 6 óra) időt igényel 800m2-es terület nyírásaParkside-dal milyen tapasztalatok vannak kb. 800 m2 fűre (egyenletes talaj, nincs emelkedő)?
mennyire lehet zavaró, hogy a pára felszáradását követően kb. 10 órakor elindítom a robotot, ami dolgozik majd másnap reggelig?
az árak nagyságrendi különbsége mellett a 3 éves garanciát mennyire/hogyan kell /érdemes figyelembe venni? (nyilván sokkal modernebb és kényelmesebb a Yuka telepítése és használata) -
Ch4os
aktív tag
Segway navimow i105e
Osztrák obik tele vannak vele, de tudtommal nincs magyar szervíz.
3 év gari, nem vezetékes, GPS+RTK, elkerül kamerával.
Nem kell a belső bokroknak, növényeknek elkerítés, látja és kikerüli. De tudsz felrakni manuálisan a térképre.
Egy töltéssek kb. 2 óra és 200nm amit vág. (én ennyit vágatok vele naponta 340nm-es kertben)
Havonta jönnek az újabb frissítések új funkciókkal. (és tényleg jó dolgokkal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Új HiBREW H5A kávéfőző kávégép
- SecretLab TITAN Evo - Medium - SoftWeave Plush Pink - Garanciás, gyönyörű állapotban
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 EU (BHR8067GL/BHR8066NE) pár km-es roller eladó
- Új Roidmi Eve CC robotporszívó - VÉGÁRON!
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest