Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
late
tag
Sziasztok!
Egy régebbi Robomow RL2000 gépem van, teljesen új késekkel (3db). Két különálló területet nyír, vagyis csak nyírna, mert a telepített gyep, ami idén 3 éves sajnos nem vágható vele. A másik 1000nm-es terület, ami nem gyepesített gyönyörűen vágható a robottal, szép képet mutat. Viszont a gyepesített 1000nm-t nem tudja a robot vágni, csak tépi, az összes fűszál szétcincálva, majd kisárgulva. Benzines fűnyíróval szépen lassan vágva, éles késsel tudom csak vágni.
Mi lehet a gond a fűvel, mert másra már nem tudok gondolni. Sport fűmaggal lett vetve 3 éve. A másik meg sima magától nőt füves terület.
Próbáltam már több féle műtrágyát, hogy megerősítsem a füvet, hátha a szálak gyengesége miatt nem tudja a robot normálisan vágni. De , ahogy fent is írtam új késekkel sem jobb a vágási kép. A magassággal is próbálkoztam, hogy csak picit csípjen a tetejéből, ez sem segít, kikapcsoltam az ECO módot, hogy folyamatosan 5000 fordulat/perccek vágjon.
2 éve szenvedek ezzel, van valami ötletetek?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest