Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tannoyfan
tag
Kíváncsian vártam, mikor következik be, de megoldotta. Ment egy kört, rájött, hogy utolérte magát, nyomott egy balos 90 fokot, és elindult kábelt keresni. Minden este meló után a teraszról sasoltam, éppen mit művel. Ma mondjuk elbújt az eső elől, de alakul a fű, már nagyon kevés folt van, amit nem érintett. Az is legikább azért, mert valahogy a zsebemben kinyírtam a zónázást, és minden zónát 22m-en indított, a kettes zóna indítási pontja. Így az egyest kicsit hanyagolta. Kicsit tartottam tőle, hogy az összes teszt és review frissen benyással lenyírt gyepen kerül videóra, de valóban szépen lenyalja a területet, nem kell ide szisztematikus nyírás.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest