Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Boost3er
üzenetére
Az ACS csak akkor hasznos, ha olyan tárgyat akarsz vele kikerültetni, amiről nem tud "lepattanni". Pl fák esetén felesleges, mert lekoccolja, és kikerüli. Széthagyott játékok, trambulin U alakú lába (erre pl. fel tudja magát tolni), határolóval nem lekerített virágágyás stb.. esetén jó szolgálatot tehet. Viszont úgy tudom, hogy azért nem 100%-os, szokott hibázni, szóval ezt inkább majd az ACS-el rendelkező topictársak megmondják.
OBI-nál látom, hogy nincs sima 500-as, de egyébként sanszos, hogy a 300-as is elég lenne neked. Esetleg külföldi rendelés még szóba jöhet 500-asra, ezt is szerintem meg tudja válaszolni valaki a topicból, én mostanában nem követem a beszerzési lehetőségeket, meg ugye covidhelyzet is van, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- DF64V DC motoros kávéőrlő gyári vagy plusz SSP HU késekkel
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest