- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tannoyfan #370 üzenetére
Én küzdök vele, egyelőre nem akar menni. A Worx sajnos vadássza githubon a projekteket, és egyesével megkéri a dev-eket hogy szedjék le a kódokat. Amúgy nem egy nagy varázslat, szerintem össze fog jönni, csak kellene rá még egy szabad este. Az alapelv nagyjából:
- a robot mqtt-vel kommunikál a felhővel (végre egy normális megoldás!)
- az mqtt szervereik aws-en futnak, több is van, alapból nem tudod melyiken van a saját robotod topicja
- az mqtt szerver kulcs alapú authentikációt végez
- http api-n a worx loginoddal (ami username/pass alapú ugye) megkapod a kulcsokat, a neked kiosztott mqtt szerver hostnevét és a topicot (kb: "/tipus/macaddress"), persze ezek valójában nem neked szólnak, hanem a robotnak, hogy be tudjon lépni, de ugye te is fel tudod használni)
- a kapott kulccsal belépsz, feliratkozol a topicra, és azt csinálsz amit akarsz (küldhetsz commandot, vagy monitorozhatsz)Na én most a belépésnél vagyok elakadva, TLS error-ozik a Mosquitto, itt hagytam abba, hétvégén talán lesz időm folytatni. Majd megírom az eredményt.
Amúgy az összes integráció ezt csinálja, de annyira egyszerű, hogy inkább magamnak oldanám meg, és írnék hozzá saját configot Home Assistantban. Azok a projektek amik élnek még githubon, eléggé túl vannak bonyolítva, ja, és nem is működnek, mert változott az api (v1-->v2), gondolom őket ezért nem is cseszteti a Worx.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- OLED TV topic
- Mobil flották
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyomtató topik
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest