- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Igy volt vele ismeros is egy eve arra var hogy beizonyosodjon hogy ez nem mukodik, aztan havonta eljon miutan 2-4x nyirta a fuvet fuvet es meg szorpolom a limonadet es folyamatosan sima nyirt fuvem van. A legjobb gep amit megvettem ez volt. Ha mar csak azt nezzuk hoyg hetnete vagy kethetente jon a jajj mar megint fuvet kell nyirni erzes. nincs fuhulladek gyomoszoles amivel megtoltottem hetente a bioszemetest, stb.
En is aggodtam a a veletlenszerusegen engem egy veletlenszeru porszivo gyozott meg. Hidd el ahogy veletlenszeruen bement ugy veletlenszeruen ki is jon a beugrokbol. Annyi van hogy ha egy 1 metertol keskenyebb ut kot ossze ket teruletet akkor a worx a nyero mert annak ez kulon feature hoyg ott at megy. A sima kibeugrasokkal semmi gond, trambulin alatt is nyir meg pergola labak kozt vannak fak.
ami fontos hoyg kutyapiszok eleg nagy problema tud lenni ha veletlenszeru a kutya is(nalunk nincs) a masik meg azt kell erteni hogy veletlenszeruseg miatt napont akell mennie nalad eleg 2 ora de nalam 6-8 ora aminek a felet toltessel a felet nyirassal tolti. Es ami meg fontos hogy nem maradhat szanaszet slag, gyerekjatek foleg lapos dolgok. Ezek a legnagyobb nyugjei.
Meg annyi hoyg azt is erteni kell hoyg ez nem lenyirja a fuvet hanem alacsonyan tartja evente egyszer le kellnyirni tavasszal. Ja meg meg valami ami nalunk elojon hoyg a avart regen felszedte a vezetekes funyiro meg az egyebb fure hullot izeket , na ezt most kulon kell megcsinalni.
Csak gondolj bele mar van vagy 100 fele modell a piacon abbol talan a bosch ami ál szisztematikus egyedul es csak annyi az elony hogy picit hamarabb vegez egy menettel. A valodi szstematikusok csak centi pontos gpsell mukodhetnek ha csak nem talalnak ki valamit a kabellel korulhatarolt terulet terkepezesere.
Potkabelnek jo barmi nekem van a sima 1.5mm sodrott is meg az egy eru is talan 60ft/m. a pot tuskek meg hajlitott drotok.
Itt egy szemlelteto video
itt az enyem kb ilyet nyir de mindegy mert bonyolultabbat is lenyirnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Mafia: The Old Country teszt
- BestBuy topik
- Vicces képek
- Jövedelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Kisvasút - saját kép - 40x60 - clip kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Syncro EVO Lightbox kerámia védelem (50+50 ml)
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- Fiorenzato AllGround eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest