Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balojazz
aktív tag
Valaki segítsen eligazodni, légyszi. Teljesen belekeveredtem, hogy mit érdemes tenni. Gáz, havi diktálós vagyok. Májusi költözés újépítésűbe, szóval semmi adat nincs a múltból. Teljesen kizárt, hogy átlépjem az éves keretet, de nem tudom, haviban árlépem-e, és nem tudom, hogy ez-e a legjobb, vagy az egyenletes díjfizetés (átalány), vagy hogy ez a harmadik (hőmérsékletfüggő) azonos-e az átalánnyal, illetve melyiknél van jelleggörbe. Mit csináljak? 2 számlát fizettem eddig szumma. Diktálásnál van jelleggörbés okosság? Diktálás hónap elején van (1-től 4-ig, asszem). Milyen tanácsot tudtok adni?
[ Szerkesztve ]
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest