Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackc0de
csendes tag
Tudna valaki promó kódot küldeni? Köszi!
-
Tuomas
addikt
És még valami, csak lejárt a szerkesztési idő. Ne feledkezzünk meg a biztonságról. Egy nagy bank (OTP, CIB, Raiffeisen, stb) tökéletes arra, hogy a nem használt pénzedet náluk tárold, mert megbízható. Viszont én úgy vagyok vele, hogy ha van más alternatíva, akkor a hétköznapokban nem használom (itthon sem, nyaralásra meg eszem ágában sincs elvinni a fő bankkártyámat) azt a számlámat és kártyámat, amin az összes pénzem rajta van. Elveszhet a bankkártyám, ellophatják, benyeli az atm, on-line vásárlásnál valami gebasz lesz és kiszivárog az összes adat, stb.
Inkább használom itthon is a revolutot, vagy transferwise-t, amin mindig csak az az összeg elérhető, amit a hétköznapok során forgatok, költök, de ha beüt a sz@r, nem lesz oda az összes vagyonom. -
Tuomas
addikt
válasz
tomazin #3590 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy rengetegen életvitel szerűen utaznak egyik országból a másikba, nem csak nyaralaskor, hanem munka miatt is pl. Gondolom rengetegen vannak, akik bőven túllépik a havi ingyenes limiteket, amiért már fizetni kell.
Másod sorban pedig vannak fizetős csomagok is, ezt is használhatják pár százezren, vagy milliónyian.
Harmadrészt nekik már az is jövedelmező, ha te az ő szolgáltatásukon keresztül fizetsz, rajtuk keresztül áramlik a pénz, de még az is, ha csak náluk tárolod.
Hidd el, ki van ez tálalva, a bankok ugye ilyen téren azért is drágábbak, mert egyrészt pofátlanok (a finetech cégek megjelenéséig legfeljebb egyik pofátlan bank versenyzett a másik pofátlan bankkal az ügyfél kegyeiért), másrészt az infrastruktúrát (ATM, bankfiókok) fenn kell tartaniuk. Egy finetech cég messze nem foglalkoztat annyi embert mint egy bank, akinek pl minden nagyobb városban van legalább 1 fiókja.
Ezek miatt tudnak olcsóbbak lenni, és ha ez nem lenne jövedelmező, nem maradnának életben a piacon és nem szaporodnának gomba módra.
Persze a lufi kipukkan, mert nem lesz igény ennyi finetech szolgáltatóra, de akinek van erős ügyfélbázisa, és megfelelő szolgáltatása, az simán talpon fog maradni. -
DavidQ
tag
válasz
Tom.Black #3591 üzenetére
Regisztrálatlan küldemény. Nincs róla infó, ha nem expressz postát kértél. Egyszer csak megjön. Se aláírás, se semmi. Kábé 2 hét a nagy átlag.
Ez az utalás fórumszleng. Itt a PH fórumain szoktak osztogatni jósgömböt, ha valaki olyan kérdést tesz fel, amihez a jövőbe kellene látni.
-
tomazin
veterán
válasz
MasterMark #3585 üzenetére
Azért azt vegyük észre, hogy ez most a beetetés időszaka. Egyenlőre öntik a pénzt bele a fintech cégekbe, de el fog jönni az az időszak, amikor a befektetők megkérdezik, hogy akkor most mikor fog jönni a haszon.
Ingyen tudod tölteni a kártyát, amiért a revolut fizet. A kártya ingyen van, amiért fizetnek a visának. Meg fene tudja mennyi olyan díj van ami most nem kerül semmibe. -
streng
csendes tag
Srácok!
Én szívesen segítek bárkinek, olyan linkkel, ami ingyen kiszállítást biztosít egyéb akcióktól függetlenül és biztos működik. Ha gond lenne vele, akkor segítek intézni is közvetlenül Revoluttal. Sajnos nincs téma összefoglaló, így oda ezt nem tudjuk beletenni. Itt direktben kódokat, meghívó linket megosztani pedig fórum szabályzat miatt tilos!
- Aki bármit kér tegyen meg annyit érte, hogy ír nekem egy privát üzenetet. Ne csak bedobja ide a közösbe. Látszódjon a szándék.
- Aki már regisztrált mostanában és nem meghívón át, ott 7-10 napig létezik olyan kód ami ingyenes kiszállítást biztosít. De csak akkor működik, ha a profile menüben a díjcsomag alatt van rá lehetőség beírni: "Promo Code"
Ilyet is küldök annak aki tud vele élni. Itt is privát üzenet a kérés. Plusz, hogy utána nyilván az én általam adott promo linket oszd tovább új felhasználóknak, ha már én segítettem, segítek neked.Üdv
-
DavidQ
tag
válasz
nyirzoz #3578 üzenetére
Nos, sajnos a fórum szabályzata tiltja a referral kódokat, még akkor is ha fikarcnyi hasznod sincs belőle. Ellenben ha azt nézzük ez egy ingyen szállításos kuponkódnak is minősülhet, amit viszont enged a fórum szabályzata.
Na, de zárom az offot.
Én is csak megerősíteni tudom, teljesen díjmentes és azonnali a huf topup (otp-s kártyáról).
-
tomazin
veterán
hogy megugrott a topic forgalma, hogy lehet tölteni ingyen forinttal...(még)
-
Oliverda
félisten
válasz
cyberkecsi #3574 üzenetére
Igen, viszont te nem kapsz semmit, csak a dicsőséget.
-
cyberkecsi
csendes újonc
Köszönöm a kódot!
Ha elküldöm a kódom valakinek, és regisztrál azon keresztül, akkor ingyen kap kártyát, vagy az fel van nálam tüntetve hogy ingyenes kártya, vagy valami? -
Karmko
tag
Sziasztok!
Én is egy ingyenes promó kódot szeretnék a szállításra.
Köszönöm! -
H4RDCORE
csendes tag
Sziasztok,
kerhetek en is egy promo kodot a szallitas miatt?
Sajnos beregeltem reflink nelkul.
Koszonom!
-
fanyul13
újonc
Egy promo kódot én is szeretnék kérni az ingyenes szállításhoz!
Köszi! -
nyirzoz
aktív tag
Egy promo kódot én is elfogadnék az ingyenes szállításra!
Köszi! -
nyirzoz
aktív tag
Samsung J4+ készüléken a fizikai standard kártya rendelése utáni PIN kód kérésbe belefagy az app.
Újratelepítve sem hajlandó tovább menni a folyamat, csak a lefagyás.Tapasztalat, megoldás?
-
cyberkecsi
csendes újonc
Sziasztok!
Tudna valaki promo code-ot küldeni ingyenes fizikai kártya szállításra?
Köszi előre is! -
most jött az üzenet, hogy Monese is elengedte a kártyáról való feltöltés +1.5%-os díját
megy a cicaharc rendesen
mondjuk ez nekünk így a legjobb
-
Watcher45
tag
válasz
Mr.Csizmás #3558 üzenetére
Küldtem neked privátot
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Watcher45 #3557 üzenetére
közben találtam az accon egy 1,5 gbp-s freebie akármit őszről, azt is beolvasztottam, ennyivel beljebb vagyok. na meg 5k-t szántam az egészre, perpill "játékpénz"-ként kezelem amíg tesztelgetem - mondjuk több haszna van mint egy görbébb estébe fektetni, vagy szerencsejátékozni.
-
Watcher45
tag
válasz
Mr.Csizmás #3551 üzenetére
A standard kártya postázása is ingyenes ha a regisztrálást egy kis internetes keresés árán könnyen elérhető reflinkről kezded meg. Én is így kértem, de nem akarok szabályokkal szembe menni és belinkelni az oldalt ahol a reflinket találtam.
-
hedgehog
senior tag
-
streng
csendes tag
válasz
devilzero #3552 üzenetére
Ha sokáig nincs kártyád, időközönként (ami több hónap is lehet) rádírnak, hogy mi lenne, ha rendelnél.
Mikor regisztráltál? Elvileg 7 napig meg lehet adni "offline promo" kódot. Látszik neked ilyen menü a profilod alatt? Továbbiak / Profile -> Személyi adatok, Számla adatai, Díjcsomag, ez alatt kellene lennie az "Promo Code" megadási lehetőségnek. Ha van vagyis nem csúsztál le én tudok küldeni kódot hozzá -
devilzero
tag
válasz
MasterMark #3550 üzenetére
Sorry, valóban rosszul fejtettem ki problémámat. Szóval szokott olyan időszak lenni amikor Free shipping van. Nagyszerű!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Apple MacBook
- Elfelejtettem a film címét
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest