- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #4300 üzenetére
Én is még csak 26 vagyok. Tudom, 18 évesen nagyon öregnek tűnik
A 30-asnál azt bírom, hogy lehet visszahívót küldeni, húgom állandóan így "hív" fel. A 20-asnál most a djuice nagy érvágás sztem, bár részletesen nem néztem meg. Míg kis csitri voltam, a vodára esküdtem, mert ott voltak feltöltőben a legjobb percdíjak és ott lehetett a legkevesebb összeggel tölteni.
Elhagyni egy telefont? Hozzám van nőve. Egész nap szint fél méteres távolságban van tőlem. Sose tudnám elhagyni, én még nyaraláskor is kellemetlenül érzem kicsit, hogy nem lehet nálam a vízbenPárom bezzeg rendszeresen elhagyja, de hála a jó égnek csak kocsiban vagy az udvaron vagy ilyesmi.....
UGY mit jelent?Pastika: gratula a 8890-hez! patent mit jelent?
ligeti8: gratula a 8850-hez. A 3510i-ben még DSTN kijelző volt, ami tényleg érzékeny a közvetlen napsütésre, a TFT annyira már nem, viszont mint minden ez is használódik. Gondolom a 8800-m merítési módszere eléggé öregítette a kijelzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest