Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Lion
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Jelenleg olyat amilyet kapni

-
Major Lion
senior tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
ja, majd jönnek a nektek hogy fut 1048x673-ban kérdések, mert nekem néha beszaggat, pedig kikapcsoltam a x-t meg y-t, meg ablak módban fut

-
Major Lion
senior tag
Kaptunk egy poncho-t

Ennek már a Single-ben is lenni kellett volna megjelenéskor, annyira alap ruha, legalább akkor odaadhatták volna mikormikor megnyílik a régi térkép, pofátlan rohadékok. -
Major Lion
senior tag
válasz
Vincent7100
üzenetére
ez nem az a játék, és amint látod a készítők se erőltetik meg magukat, hogy érdekes játék módokat találjanak ki.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
HA már másodjára tolod akkor használj trophy guide-t, inkább arra támaszkodj mint az itteni tippekre..
-
Major Lion
senior tag
válasz
Pepeninho
üzenetére
Én nem görcsölök, te csak görcsölve tudsz megfogalmazni kritikát? Nem hiszem.
Évek óta vártam a játékot, azt hittem, hogy idén nem is fogok más online játékkal játszani, GTA-ból kiindulva, szóval még szép hogy minden update-et várok abban bizva hogy azt mondja a R* hogy na vége a bétának, kész a játék és ennyi meg ennyi tartalom kerül most bele... aztán felébredek
De lehet igazad lesz, és csak egy év múlva lesz a játék játszható állapotban, ami nagy kár, mert az idei év elég szegényes a játékokat illetően, legalábbis ami engem illet. -
Major Lion
senior tag
Nem járok ide naponta, ellenben akárhányszor irok valamit te reagálsz rá. És mivel reagálsz rá, én is. Wow. Emiatt ugy erzed hogy én gyakran irogatok ide. Holott napok óta csak az megy hogy én minek irogatok ide

Egyébként most is feltettem egy kérdést amirol lehetne beszélni de csak azzal vagy elfoglalva hogy nekem más a vélémenyem. Fogadd el. Más. Ha nem tetszik ne válaszolj rá. Lépj tovább.
-
Major Lion
senior tag
Neked eddig nem tűnt fel hogy nekem az ONLINE nem tetszik?
Ha figyeltél volna csak egy picit is akkor láttad volna, hogy a Single-el semmi gondom nem volt, leszámítva egy két apróságot.
Te tényleg úgy látod a játék online és single része egyenlő szinvonalat képvisel?GTA single elég jó volt, nem kiemelkedő de sok bajom nem volt vele, online jól indult, több száz órám van benne, aztán valamikor a heist-ek után elkúrták azt is, ha neked az se tűnt fel akkor te tényleg bekötött szemmel játszol, és neked minden jó ahogy van.
-
Major Lion
senior tag
Tudom te nem vagy trophy vadász meg ilyen dolgok téged nem hajtanak, de másokat meg igen. Egyébként se hiszem, hogy ez nagy melo lenne nekik, inkább csak beleszarnak, hoz így is elég pénzt. Persze az sokat elárul, hogy már több akcióban is szerepelt a játék, ilyen GTAV-nél évekig nem láttál

-
Major Lion
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Szerintem legalább annak nézz utána hogy mik azok a küldetések amiket könnyen kihagy az ember mert nem kötelező, akkor legalább azok miatt nem kell majd ujra kezdened. Szerintem párhuzamosan jo haladni a mellék küldikkel, meg a gyűjtögetéssel is, én legalábbis így csináltam. De ahogy jól esik

-
Major Lion
senior tag
válasz
Vincent7100
üzenetére
Több mint kétszáz órám van a single-ben, hagyjuk már ezt a ki tud miben elmerülni dolgot. Akkor és annyit irogatok amikor és amennyit akarok, engedd el, ez így marad

-
Major Lion
senior tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ugyan már, mexican standoff? Minek az

-
Major Lion
senior tag
Nem az a kérdés mire elég, hanem hogy miért lenne jó? Just for fun. Elvégre szórakozni szeretnék, gyűjteni a most wanted posztereket

Azért ne állítsuk már be ezt úgy mint egy rohadt nagy kérést, elvégre a banditák üldözése vérdíjért kb a western-ek egyik alapköve, míg a dinamittal szaladgálás egyik táborból a másikba nem éppen az

-
Major Lion
senior tag
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
Hogy hogy mi értelme lenne? GTA Online-ban mi értelme?Mi értelme lenne elkapni azokat a seggfejeket akik amúgy másokat zaklatnak és emiatt bounty van a fejükön? Hát szerintem rohadt sok

Az meg hogy a barátod leszed a pénzért, na bumm, ezeket ki tudnák védeni, de GTA-ban se zavarta őket.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Egy újabb egyszerű ötlet, ami nem értem nekik miért nem jut eszükbe. Még a GTA Online-ban is volt Bounty rendszer
Egy ilyen kis apróság is sokat dobna az outlaw feeling-en. Mi lenne ha választhatnál is hogy sheriff vagy outlaw? ááá, annyi lehetőség lenne a világban, de nem, rohangálj táskákkal meg dinamittal, mint a GTA Online-ban, fantáziátlan béna játékmódok amiket ráadásul csak copy paste-eltek. -
Major Lion
senior tag
válasz
Vincent7100
üzenetére
Nem lehet, az túl jó lenne a játékosnak, Online-ban nem az a cél

-
Major Lion
senior tag
szerintem neked már elég kopottak az emlékeid arról, hogy én miket írtam ide. javaslom, hogy olvasgass vissza, vagy pedig fejezd be a valótlanságok terjesztését.
onnan képzelegtem, hogy te magad mondtad

nem zavar, hogy csesztetsz, téged zavar, hogy én ide irogatok, de van egy egyszerű megoldás: nyiss egy rajongói RDO topikot, ahol te lehetsz a házigazda, és ott majd annak engeded meg hogy irogasson akinek te akarod.
-
Major Lion
senior tag
-
Major Lion
senior tag
válasz
Pepeninho
üzenetére
Ne hülyéskedj már , hogy ne állna össze, már jó párszor megtették, ezért halnak meg olyan játékok mint a Fallout, vagy Anthem, ezért hátrált meg az EA a BF2-nél.. van a játékosoknak hangja
Ha nem így lenne, akkor Belgiumban nem tiltották volna be a loot box-okat
Reméljük ez tovább gyűrűzik majd EU-s szintre ( szép álom )Külföldön nem tétel egy játék ára? De az, ott is tétel. Ha nem lenne az akkor nem lenne tele a reddit a pofátlan húzásokkal amiket a kiadók követnek el. És ott nem mi sírunk, hanem a külföldiek. Senki nem akar 10 dollárt fizetni egy béna Anthem puskáért.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Pepeninho
üzenetére
Gondolom most online játékokról beszélünk, mert single player játékot lehet csinálni nyereségesen anélkül hogy lenne benne fizetős tartalom. Online játéknál biztos több a költségük, viszont már átestek a ló túloldalára, és bőven nem annyit kérnek el amennyi még nem lenne pofátlan
Én remélem, hogy egyre több játékosnak lesz elege ebből és dobni fogják a lehúzós játékokat, és majd beáll egy normálisabb szintre/modellre a piac. Nem lenne gondom a fizetős cuccokkal, de korrekt áron. -
Major Lion
senior tag
válasz
Pepeninho
üzenetére
1. Igen, és ez rossz.
2. Igen, az. Viszont ne felejtsd el, hogy ha egy játék erre a rendszerre épül, akkor annak a játékosnak a játékát elbasszák aki nem akar fizetni, ugyanis neked többet kell "játszanod", hogy megkapd ugyanazt. Legyen akkor a játék free-to-play és akkor ne kérjenek el tőlem 60dollárt plusz még fizessek, ha nem akarom a fél életem egy fegyver megszerzésével tölteni. Ez egy nagyon rossz rendszer. -
Major Lion
senior tag
válasz
Pepeninho
üzenetére
Én emlékszem mikor még egy játék annyiba került amennyi a dobozára volt írva

Nem az in-game purchase-el van bajom, hanem azzal amikor erre építik a játékot. Márpedig itt ez történik. Arról nem is beszélve, hogy a játék még beta, de már fizess dolgokért, kicsit pofátlannak érzem. Bekapcsolhatták volna ezt akkor mikor kész a játék.
-
Major Lion
senior tag
-
Major Lion
senior tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
elég harmatos, nem sikerült megérteniük mi hiányzik a játékból. Nem az újabb lószart se fizető küldetések.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Vége? Ha így folytatják sose lesz vége

-
Major Lion
senior tag
D'Angelo kiadta a dalát a játékból, akik végig tolták a játékot, biztos ismerik. Mike, most kérlek ne olvass tovább.
Mégis mi a picsáért nincs még kint a soundtrack? Mire vár vele a R*? Hogy mindenki széthallgassa a Youtube-n a szar összeválogatott játékból kivágott playlisteket? Erre se volt elég a 7 év fejlesztési idő, hogy megjelenésre kidobjanak egy albumot fontosabb volt a lóhere szimulálás...
-
Major Lion
senior tag
Előbb utóbb engedni fogják hogy több karaktered legyen...
-
Major Lion
senior tag
Amúgy a karakter generálásban pont az a jó hogy nem lehet normális karaktert csinálni, így kb röhögsz mindenkin aki szembe jön

-
Major Lion
senior tag
'menj tüntetni'
nem kell a gúnyolódás, anélkül is megértem, ha mondani akarsz valamit.
Kijött egy update és elmondtam a véleményem. Tudtommal ez még egy nyílt fórum, és nem egy Rockstar fan club. Nyavalygás lenne ha minden nap ide írogatnék hogy milyen szar. De nem ezt történik. De készülj fel rá már most, ha kijön a következő update lehet arról is el fogom mondani a véleményemet, lehet pozitiv lesz, de lehet negativ, de lehet fél évig ide se nézek. Majd inkább ugord át ha látsz tőlem valamit, vagy menj tüntetni ha nem tetszik.
Ha jó a játék azt beírhatom majd többször? ...
-
Major Lion
senior tag
válasz
negyven2
üzenetére
Erről beszéltem amit az első bekezdésben írsz, aki ezt nem látja az vak. A GTA Online az indulástól kezdve lekötött, nem tudtál felállni mellőle. Itt nincs semmi amiért megéri leülni újra és újra, mert nem nyújt többet mint a Single.
Én nem is szeretnék sok játékmódot, mert tényleg az volt GTA Online-ban is hogy annyi féle volt, hogy nem volt rá elég játékos... és ja, ez sajnos early access szint jelenleg és nem béta.
Egyelőre én is várok vele, egy hónapja nem indítottam már el én se, amit sajnálok...
-
Major Lion
senior tag
válasz
üzenetére
Ugye tudod mit jelent az hogy egy szoftver beta állapotban van? Mert úgy tűnik nem. Béta állapotban a szoftver gyakorlatilag már készen van, jelentős változás nem lesz a teljes kiadásig. Azért tették rá a beta jelzőt, hogy ha össze fossa magát a rendszer akkor legyen mire fogni, és ne járjanak úgy mint a GTA Online-nal[
Ezen a játékon látszik, hogy nem készültek többel. Most majd jön a tűzoltás../OFF]
-
Major Lion
senior tag
válasz
negyven2
üzenetére
LOL, elmennek a p*csába ezzel a szöveggel. Hol a tartalom? GTA V több tartalommal indult mint ez, nevetséges. Miért nem lehet pókerezni egymással, dominozni, kirabolni egy üzletet, postakocsit, járókelőket. Tanyát venni, házakat venni, lovas kocsit venni.. tényleg azért robotoljak, hogy lehessen egy újabb lovam 50 aranyért? Hatalmas csalódás az Online.
-
Major Lion
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Figy, a nyelvtudásod senki nem vitatta, csak érdekesnek találtam, hogy még végig se vitted, és úgy mondod, hogy nem jó a sztori...nem tudom mi fér a 60 órába, de a R is ennyit mondott a fő story-ra, nekem kétszer ennyi volt benne mire végeztem a főszállal, szóval azt hiszem sikerült megismernem minden szereplőt

-
Major Lion
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Végig se vitted.. és úgy látom a mellék küldetéseket se csinálhattad, meg a táborban se tölthettél sok időt, ha azt mondod nem volt időd megismerni a karaktereket és kötödni hozzájuk... -
Major Lion
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Semmit.
Jól érzed, egyelőre rohadt üres az Online, kb harmadannyit se lehet csinálni mint Single-ben. Senki nem érti, hogy gondolta ezt a Rockstar.
-
Major Lion
senior tag
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
Reméltem, hogy a városok inkább egy fajta hub-ként fognak szolgálni, ahol tudunk pókerezni, meg hivni valakit egy whisky-re stb, bár eddig olyan nagy csalódás még nem ért, mert sok balhéba nem futottam bele még így se, hogy nem igazán van mit csinálni a városokban. Az emberek jönnek mennek leginkább szóval egész nyugis. Még a vadonban is simán elmegyünk egymás mellett, ha balhé van az akkor leginkább olyan helyeken ahol a küldetések véget érnek, és a sok hülyének még bizsereg az ujja a ravaszon.
GTA után nem hittem hogy ezt mondom, de hiányzik a rendőrség
-
Major Lion
senior tag
Figyelj, te mi az istennyilát olvasol? Egy rossz szavam nem volt a sztoriról, a legjobb single játék amit utóbbi években játszottam, szóval mi előtt nekiállsz basztatni a másikat a véleménye miatt, vedd a fáradtságot és olvasd el a hozzászólásait. Ha nem tetszik a véleményem az Online-ról, akkor ugord át és menjél farmolni, jó munkát. Meg súgom előre, kecsketenyésztés meg ranch nincs, talán majd vehetsz magadnak 100 arany rúdért.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Végig se vitted.. és úgy látom a mellék küldetéseket se csinálhattad, meg a táborban se tölthettél sok időt, ha azt mondod nem volt időd megismerni a karaktereket és kötödni hozzájuk...