Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gakocsis
tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem egy NSA210-et. Sajnos nekem is nagyon hasonló a problémám. Amikor telepíteni akarom, mindíg elakadok. Eddig az itt leírt hibajelenséget tapasztaltam, az inicializálás után a frimware másolása közben 30 százaléknál megáll. Vagy az első lépésnél, amikor a hálózatot kellene felismernie.
Amikor az inicializálását elkezdem, nagyon sokáig keresi a hálózatot.
Mit lehet tenni ilyenkor, esetleg egy régebbi frimware verzió telepítése megoldhatja?
-
Anonymus23
veterán
Hát igen, mostanság már minden ilyen program, ami kijön W7-re elintézi magának az ilyen jogokat, vagy legalábbis indításkor rákérdez, ha szüksége van rá, így már eléggé elszoktam tőle, hogy mindig jobb klikkel indítsam.
Esetleg ha más is szív a tűzfal miatt, nekem NOD IS van, a tűzfal részét be kell tenni tanuló üzemmódba, egyszer megpróbálni a firmware frissítést, és utána vissza lehet tenni szűrésre a tűzfalat, mivel utána már ki fogja engedni.
Most próbálom életre kelteni a Transmission-t...
Elvieg sikerült is, végigcsinálva a leírást, beindult a TransmissionMajd még abban kérnék segítséget, hogy neten keresztül hogy tudom elérni a gépemet kívülről, előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Futás, futópályák
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Trollok komolyan
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest