Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

Hát sajnos ma sem lettünk közelebb a GrandX-hez, most már tényleg rejtély hogy mikor lesz valami belőle... :(((

Viszont láttam hogy behozták a hamarosan kaphatók közé a Kis Plust, és ezen elgondolkodtam kicsit...
    Nem magán a telefonon, mert úgy tudom kicsi a belső memóriája és nem lesz rá ICS sem, hanem mert most szerintem 2 dolog lehet majd:
    1. kiveszik az árlistából az Arizonát, amiért nem is kár nagyon, mert eléggé low-end a cucc és berakják helyette kb 30K-s áron a Kis Plus-t, ez esetben elképzelhető a GrandX 60K körül kártyásan, vagy
    2. marad az Arizona, és bejön középkategóriásként a Kis Plus kb 40-45K körül, ami nagyon nem lenne jó, mert akkor a GrandX biztos lesz kártyásan min 70-75K, ami már sok, legalábbis nekem sajnos felejtős akkor már... :(( :F

A végtelenségig én sem tudok/akarok várni rá, most az Xperia J-ben gondolkodok amúgy mint B terv, mert igaz hogy hardveresen nem egy GrandX, de nekem elég lenne, mert így is minden benne van amit a mostani telefonomból hiányolok és ezt a HW-t ami az Xperia J-ben van nem igazán adhatják 50K fölött ,mert az már túlárazott lenne mindenképpen. Sőt még azt is el tudom képzelni most már, hogy előbb kapható lesz mind a GrandX, de ne legyen igazam! :D Bár az Xperia J-ben fél giga ram van, és vannak akik szerint ICS alá az elég harmatos, bár egyik ismerősöm egy HTC HD2-re rakott fel nemrég egy CM9 (ami ugye ICS) alapú romot amiben (az európai változatában) szintén fél giga ram van, és állítása szerint nagyon jól fut rajta... :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés