- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Hát sajnos ma sem lettünk közelebb a GrandX-hez, most már tényleg rejtély hogy mikor lesz valami belőle...
Viszont láttam hogy behozták a hamarosan kaphatók közé a Kis Plust, és ezen elgondolkodtam kicsit...
Nem magán a telefonon, mert úgy tudom kicsi a belső memóriája és nem lesz rá ICS sem, hanem mert most szerintem 2 dolog lehet majd:
1. kiveszik az árlistából az Arizonát, amiért nem is kár nagyon, mert eléggé low-end a cucc és berakják helyette kb 30K-s áron a Kis Plus-t, ez esetben elképzelhető a GrandX 60K körül kártyásan, vagy
2. marad az Arizona, és bejön középkategóriásként a Kis Plus kb 40-45K körül, ami nagyon nem lenne jó, mert akkor a GrandX biztos lesz kártyásan min 70-75K, ami már sok, legalábbis nekem sajnos felejtős akkor már...A végtelenségig én sem tudok/akarok várni rá, most az Xperia J-ben gondolkodok amúgy mint B terv, mert igaz hogy hardveresen nem egy GrandX, de nekem elég lenne, mert így is minden benne van amit a mostani telefonomból hiányolok és ezt a HW-t ami az Xperia J-ben van nem igazán adhatják 50K fölött ,mert az már túlárazott lenne mindenképpen. Sőt még azt is el tudom képzelni most már, hogy előbb kapható lesz mind a GrandX, de ne legyen igazam!
Bár az Xperia J-ben fél giga ram van, és vannak akik szerint ICS alá az elég harmatos, bár egyik ismerősöm egy HTC HD2-re rakott fel nemrég egy CM9 (ami ugye ICS) alapú romot amiben (az európai változatában) szintén fél giga ram van, és állítása szerint nagyon jól fut rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Tippmix
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Maps
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest