Új hozzászólás Aktív témák

• rizso

addikt

válasz #40993792 #198 üzenetére

Per pillanat egy Motorola V3-ról :) Mióta el kellett adnom az S2-t, azóta egyre lejjebb adtam az igényeket. S2 után vettem egy N8-at, mert kellett egy kis plusz pénz. Utána azt is eladtam, jött egy N96, amit most hirdetek, mert már nagyon meguntam, hiányzik 1-2 kényelmi funkció, így visszatérek droidra. Rájöttem, hogy nincs szükségem csúcs hardverre, csak egy jól használható, és egyben szerethető készülékre. Eddig a Sony Xperia P és az SGS Advance voltak a kiszemeltjeim, aztán láttam, hogy a Grand X In is lesz a T-nél, és az előzetes pletykák szerint egész baráti áron.

Ha hozza azt a szintet, amit most elvárok egy okostelefontól, és tényleg olyan áron lesz, hogy az említett két készülék (vagy valami új belépő is akár) labdába sem rúghat mellette, akkor benevezek rá (meg sem várom, hogy elvigyék az N96-ot).

A Skate egyébként még megvan, párom továbbra is elégedett vele - bár játszadozunk a gondolattal, hogy lecseréljük majd egy két simes telóra, mert mégiscsak kényelmesebb lenne neki, mint két telefont hordani :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés