- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
#40993792 #198 üzenetére
Per pillanat egy Motorola V3-ról
Mióta el kellett adnom az S2-t, azóta egyre lejjebb adtam az igényeket. S2 után vettem egy N8-at, mert kellett egy kis plusz pénz. Utána azt is eladtam, jött egy N96, amit most hirdetek, mert már nagyon meguntam, hiányzik 1-2 kényelmi funkció, így visszatérek droidra. Rájöttem, hogy nincs szükségem csúcs hardverre, csak egy jól használható, és egyben szerethető készülékre. Eddig a Sony Xperia P és az SGS Advance voltak a kiszemeltjeim, aztán láttam, hogy a Grand X In is lesz a T-nél, és az előzetes pletykák szerint egész baráti áron.
Ha hozza azt a szintet, amit most elvárok egy okostelefontól, és tényleg olyan áron lesz, hogy az említett két készülék (vagy valami új belépő is akár) labdába sem rúghat mellette, akkor benevezek rá (meg sem várom, hogy elvigyék az N96-ot).
A Skate egyébként még megvan, párom továbbra is elégedett vele - bár játszadozunk a gondolattal, hogy lecseréljük majd egy két simes telóra, mert mégiscsak kényelmesebb lenne neki, mint két telefont hordani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest