- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
pető bá' #135 üzenetére
A világ változik, ma már egy nyílt világban élünk, az információ, tudás elég gyorsan eljuthat a világ bármelyik szegletébe. Persze ez veszélyeket is rejthet, hiszen rengeteg hülyeség is terjeng a világhálón. Meg kell tanítani a gyereket, hogy kitudja szűrni ezeket, ehhez meg logikus gondolkodás kell, ahhoz meg tudás, annak az alapjait meg megadja az iskola is. Egyszerűen nem szükséges, hogy ebbe egy vallásos óra, vagy egy erkölcstannak gúnyolt valami beleszóljon. Túl sokra értékelitek ezeket ez jól látszik. Ti meg én is elfogult vagyok egy irányban, így nem fog közeledni az álláspontunk. A vallást nem részletezném tovább, az én szememben ezotéria az egész, de elfogadom, hogy sokan hisznek valami természetfelettiben, ha ez ad egy lelki megnyugvást, hát legyen, ki miben találja azt meg ez változó lehet.
Ez után meg csak politikailag tudnék erről csevegni, az meg szabálytalan ezen az oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Viccrovat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest