- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
A formok kinézetét dekorátorokkal, valamint view helperekkel alakíthatod, módosíthatod. Ha teljesen testre akarod szabni a formodat, akkor akár saját template fájlokat is használhatsz. Egyébként pont nem rég készítettem egy ilyet, lehet a következő bejegyzésem erről fog szólni.
-
tildy
nagyúr
Pedig de. Kb három hónapja próbálom használnia Zendet, és vannak nagyon jó dolgai, de van néhány rettentő idegeítő dolog is benne. Pl. hogy rettenetesen nehéz felüldefiniálni a formok kinézetét (illetve HTML tagjait) .Sajnos magyar nyelven meg még kevesebb infó van Zendről, érdemes prog.hu-ra benézni, abszolút nem elterjedt.
Egyik munkatársunk nagyon otthon van benne, olyanokat használ, én csak lesek. De jó, hogy mutattad az oldalt, én pl. nem tudom mi az iterátor, meg pl. mutatták azt is , használjak Countert egyik helyen iterator helyett , azt sem vágom mi. -
tildy
nagyúr
Lehet tudni miert nem lett folytatasa az irasnak? jol jonne .
-
tildy
nagyúr
Most eppen zend navigationnal szivok...
-
tildy
nagyúr
Azt kell mondjam , iszonyatosan gáz a zend tutorial. Próbáltam létrehozni egy formot vele, de ne includeolja a megfelelő könyvtárat, pedig meg van adva neki, nem igazán érthető hogyan mit hova raksz?!
Példa: csináljunk egy olyan formot, amely mondjuk selectboxot tartalmaz mgfelelő nevekke és értékekkel. Ezt éna controllerben hoztam létre, ugyanezt a munkatársam a modelben, csak egy szimpla tömbként, hiszen neki is szüksége lesz mondjuk az option valuekra, amiket nem lenne jó, ha összevissza raknank bele a phtmlbe. Ergo duplan dolgoztunk, az en tömböm mivel több infót tartalmaz nem lenne jó helyen a modelben, az ove meg keves nekem.... nonszensz. Most menjek vegig az ő tömbjének elemein és úgy rendeljek mindhez egy megfelelő olvasható nevet?
És ez még csak a kezdet. Formokról már ne is beszéljünk..
-
norby1
csendes tag
Hali!
Egész jó a cikk, de tényleg lehetett volna egy kicsit még hozzádobni.
Sajnos magyar leírást a Zend FWről szinte alig találni.
De ez sok esetben így van, aki valamilyen informatikai dologgal meg szeretne ismerkedni,kénytelen lesz megtanulni az angolszaknyelvetMa találtam rá erre az angol kategorizált link-gyűjteményre, amely talán segítség lehet a Zend-el ismerkedőknek: http://www.zftutorials.com
Illetve kezdőknek egy nagyon jó tutorial linket kiemelnék erről az oldalról:[link] -
Protezis
őstag
Több száz oldal a Zend Manual, nem fogom még egyszer leírni. A következő cikkben az alábbiakról lesz szó: Zend_Config, Zend_Auth, Zend_Controller_Plugin_Abstract...
Nyilván mindent nem fogok leírni, hanem egy konkrét probléma megoldása lesz megosztva veletek. Ha ez nem elég, tedd fel a kérdéseidet, és megpróbálok válaszolni rájuk, vagy dobj fel ötleteket, hogy miről legyen szó. -
-
cucka
addikt
Szerintem is túl rövid a cikk, túl sokat nem sikerült megtudni belőle a zend framework-ről. Ok, tudom, ott a hivatalos manual, de ennyi erővel minek cikk?
Várom a következő részt. -
Nem ismerem közepes szinten a péhápét, búmheccsát nekem.
-
-
Protezis
őstag
Túlságosan hozzászoktatok a 4-5 oldalas spagetticikkekhez
-
Nem rövid kicsit ez?
Nekem mondjuk kevéssé volt így helyből érthető, de nem is értek a PHP-hez, lehet ezért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged