- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Pedig de. Kb három hónapja próbálom használnia Zendet, és vannak nagyon jó dolgai, de van néhány rettentő idegeítő dolog is benne. Pl. hogy rettenetesen nehéz felüldefiniálni a formok kinézetét (illetve HTML tagjait) .Sajnos magyar nyelven meg még kevesebb infó van Zendről, érdemes prog.hu-ra benézni, abszolút nem elterjedt.
Egyik munkatársunk nagyon otthon van benne, olyanokat használ, én csak lesek. De jó, hogy mutattad az oldalt, én pl. nem tudom mi az iterátor, meg pl. mutatták azt is , használjak Countert egyik helyen iterator helyett , azt sem vágom mi. -
tildy
nagyúr
Lehet tudni miert nem lett folytatasa az irasnak? jol jonne .
-
tildy
nagyúr
Most eppen zend navigationnal szivok...
-
tildy
nagyúr
Azt kell mondjam , iszonyatosan gáz a zend tutorial. Próbáltam létrehozni egy formot vele, de ne includeolja a megfelelő könyvtárat, pedig meg van adva neki, nem igazán érthető hogyan mit hova raksz?!
Példa: csináljunk egy olyan formot, amely mondjuk selectboxot tartalmaz mgfelelő nevekke és értékekkel. Ezt éna controllerben hoztam létre, ugyanezt a munkatársam a modelben, csak egy szimpla tömbként, hiszen neki is szüksége lesz mondjuk az option valuekra, amiket nem lenne jó, ha összevissza raknank bele a phtmlbe. Ergo duplan dolgoztunk, az en tömböm mivel több infót tartalmaz nem lenne jó helyen a modelben, az ove meg keves nekem.... nonszensz. Most menjek vegig az ő tömbjének elemein és úgy rendeljek mindhez egy megfelelő olvasható nevet?
És ez még csak a kezdet. Formokról már ne is beszéljünk..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Haditechnika, harcászat
- Kompakt vízhűtés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Formula-1
- Synology NAS
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest