Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Pedig de. Kb három hónapja próbálom használnia Zendet, és vannak nagyon jó dolgai, de van néhány rettentő idegeítő dolog is benne. Pl. hogy rettenetesen nehéz felüldefiniálni a formok kinézetét (illetve HTML tagjait) .Sajnos magyar nyelven meg még kevesebb infó van Zendről, érdemes prog.hu-ra benézni, abszolút nem elterjedt.
Egyik munkatársunk nagyon otthon van benne, olyanokat használ, én csak lesek. De jó, hogy mutattad az oldalt, én pl. nem tudom mi az iterátor, meg pl. mutatták azt is , használjak Countert egyik helyen iterator helyett , azt sem vágom mi.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Asus BE24A 24" IPS monitor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest