Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- bitpork: 2025, zárás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Pedig de. Kb három hónapja próbálom használnia Zendet, és vannak nagyon jó dolgai, de van néhány rettentő idegeítő dolog is benne. Pl. hogy rettenetesen nehéz felüldefiniálni a formok kinézetét (illetve HTML tagjait) .Sajnos magyar nyelven meg még kevesebb infó van Zendről, érdemes prog.hu-ra benézni, abszolút nem elterjedt.
Egyik munkatársunk nagyon otthon van benne, olyanokat használ, én csak lesek. De jó, hogy mutattad az oldalt, én pl. nem tudom mi az iterátor, meg pl. mutatták azt is , használjak Countert egyik helyen iterator helyett , azt sem vágom mi.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest