Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Próbálgattam a wine-n a játékokat. A FEAR-al próbálkoztam. Települ is, el is indul, minden szép és jó de öt perc játék után lefagy sajnos és kilépni sem lehet belőle, csak az újraindítás segít. Próbálgattam win98, win2000, winXP, win Vista, win 7 módban de mindig ugyanaz az eredmény. Hiába, a wineHQ-n sem platinumos, hanem hanem csak gold besorolású, ami azt jelenti hogy még vannak benne hibák. Sajnálom, mert ez a CoD2 mellett a másik kedvenc játékom, örök klasszikus.
(A jövő héten fogom megvenni a FEAR 2 a HWSW-n, ami 5 rugó. Szvsz megéri, az új ára amikor megjelent 12 e ft volt. Pesze ez csak Windowson fut, vagy a linuxos Cedegán, amiért megint kellene fizetni.)
PS: De sebaj, ott van a Crossoveren a Call of Chtulhu, ami szintén egy horror FPS és ez hibátlanul fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest