Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Próbálgattam a wine-n a játékokat. A FEAR-al próbálkoztam. Települ is, el is indul, minden szép és jó de öt perc játék után lefagy sajnos és kilépni sem lehet belőle, csak az újraindítás segít. Próbálgattam win98, win2000, winXP, win Vista, win 7 módban de mindig ugyanaz az eredmény. Hiába, a wineHQ-n sem platinumos, hanem hanem csak gold besorolású, ami azt jelenti hogy még vannak benne hibák. Sajnálom, mert ez a CoD2 mellett a másik kedvenc játékom, örök klasszikus.

(A jövő héten fogom megvenni a FEAR 2 a HWSW-n, ami 5 rugó. Szvsz megéri, az új ára amikor megjelent 12 e ft volt. Pesze ez csak Windowson fut, vagy a linuxos Cedegán, amiért megint kellene fizetni.)
PS: De sebaj, ott van a Crossoveren a Call of Chtulhu, ami szintén egy horror FPS és ez hibátlanul fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ubiquiti hálózati eszközök
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrotik routerek
- Borderlands 4
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest