Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Próbálgattam a wine-n a játékokat. A FEAR-al próbálkoztam. Települ is, el is indul, minden szép és jó de öt perc játék után lefagy sajnos és kilépni sem lehet belőle, csak az újraindítás segít. Próbálgattam win98, win2000, winXP, win Vista, win 7 módban de mindig ugyanaz az eredmény. Hiába, a wineHQ-n sem platinumos, hanem hanem csak gold besorolású, ami azt jelenti hogy még vannak benne hibák. Sajnálom, mert ez a CoD2 mellett a másik kedvenc játékom, örök klasszikus.

(A jövő héten fogom megvenni a FEAR 2 a HWSW-n, ami 5 rugó. Szvsz megéri, az új ára amikor megjelent 12 e ft volt. Pesze ez csak Windowson fut, vagy a linuxos Cedegán, amiért megint kellene fizetni.)
PS: De sebaj, ott van a Crossoveren a Call of Chtulhu, ami szintén egy horror FPS és ez hibátlanul fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fogyjunk le!
- Milyen videókártyát?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- iPhone topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Gyúrósok ide!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest