Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szoszo94
üzenetére
Csak nem lesz jó ez így sajnos...estére sokan kapcsolják be úgy tűnik a gépeket, leesik 1-3Mbps-ra a net, semmit sem tölt be percekig, ping szintén az egekben...természetesen egyből telefonnal a fő routerre kapcsolódva is ez a szitu

Úgyhogy valszeg mobilnet lesz a vége, itt jön a kérdés: valaki használ USB hubot? Vennék egy aktívat, menne bele a HDD és a dongle (amit ha jól láttam kezel a Prometheus), van aki így használja? Ha ez menne neki, akkor nem szenvedek tovább ezzel a nettel

(Kimentem egy cigire, mikor vissza értem, még nem küldte el ezt a hsz-t
Remélem a szerkesztés még bele fog férni az 5percbe
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Remélem a szerkesztés még bele fog férni az 5percbe
)