- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrol
tag
válasz
woodworm #660 üzenetére
Szia,
Nos, idő közben megpróbáltam félretenni a Xiaomi márkahűségem és átértékelni a dolgot.
Sokáig nem tartott rájönnöm, hogy nem mindenre a Xiaomi a legjobb megoldás
Körbenéztem az Asus routerek terén és azt hiszem maradok is ennél a márkánál.Tulajdonképpen amit szeretnék:
- LAN-on kihajtani 6-700 Mbit-et és 2-300 Mbitet felfelé.
Összesen egy eszköz lenne LAN-on, egy Androidos TV box. (nyilván gigabites LAN-al)- WIFI-n pedig amennyire lehet szeretném kihasználni az AC előnyeit.
Ezért szeretném ha legalább 300 Mbitet szórna a lakásban.
A WIFI-n lógna összesen 4 mobil eszköz, (melyből 3 db 5G-n egy pedig 2.4G-n) 1 TV és egy asztali PC a fentebb tárgyalt eszközzel USB3-on keresztül.Ezekhez az igényekhez szerinted melyik Asus router illeszkedik a legjobban?
Két típust néztem nagy hirtelen:
- ASUS RT-AC1200G Plus
- ASUS RT-AC68UIlletve érdekelne típusajánlás tőled is.
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Update 09.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest