- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Mint korábban írtam, nálam meghaladja a lélektani határt. Negatívat nem tudok a wifijével kapcsolatban. A kezelőfelület meg olyan xiaomis, nem bíz rád túl sokat, de az működik.
Ami engem visszatartana, az a transmission, normális fájlmegosztás, igmp hiánya és jelenleg nincs rá alternatív fw sem.
Az általad linkelt ali-s store miből gondolod, hogy áfa mentesen tudja bejuttatni az árút? Nem látok hasonló opciót sehol, a dhl pedig sokkal rizikósabb ebből a szempontból és díjtételei is magasabbak, ha oda kerülk a sor. -
woodworm
veterán
A 2600Mbit pár kategóriával feljebb van a wifi sebességlistán, mint az ac 1200. A 3g az 2x2-es wifi streamet tud, a pro pedig 4x4-et, mellé a mu-mimo. Ráadásul tudja a 256-qam-os modulációt 2,4 GHz-en, ebből a szempontból jobb választás az asus adapter mellé. Szerencsés esetben szép kis sebesség jöhet össze ott is.
Hol láttad a pro-t usb2-es porttal feltüntetve? Ahol én nézem ott usb3-as.
-
woodworm
veterán
Próbáltad friss driverrel? Olvastam valamit róla, pont az 5GHz kapcsán, de nem ugrik be, hogy hol. Egyébként ehhez az adapterhez, ha tökéletesen működne, jobban illene egy nagyobb tudású router, mondjuk a xiaomi router pro. Igaz, ennek az ára már zsebbe nyúlós és a vámon is hamarabb kiszúrhatják, tehát az áfával is tervezni kell.
-
woodworm
veterán
Nem csak a 100-as lan a korlátozó tényező, 2,4 GHz-en gigabites portokkal sem túl sok teszteredmény van 100 Mbiten felül. Az általános az a 70-80 Mbit, ezen felül lehet örülni minden egyes bitnek.
(#649) Patrol
Normális gigabites, ac-s router nem nagyon van 20e alatt, míg a vidék nagy részén évek múlva is lesznek területek, ahol a 100Mbiten aluli sebesség lesz a meghatározó, viszont az ac-re szükség lenne. A mini és társai hozzák ezt a tudást elérhető áron. Árban valahol a tp-link 8xx, 9xx szériával versenyeznek, pluszban elérhető ac-s wifivel. -
woodworm
veterán
Tudom ajánlani helyette a D-Link DIR-860l B1-est, kifutó típus, már nem sokáig lehet kapni. A két nagy webes áruházban 16-17 ezerért lehet kapni, de le szokták vinni akár 12-13 ezerre is. A chipset ugyanaz, igaz a 2,4 GHz-es rádió még a régebbi. Gyári fw-vel szarul teljesít, padavan alatt hozza ki magából az igazit, tehát mókolni kell egy kicsit. A belső antenna és a jellegzetes kivitel ellenére hozz a mini lefedettségét.
A lent említett sebességet is ezzel mértem. -
woodworm
veterán
Igen, kétszeresen is.
A wiifinél mindig a szabványos linksebességet adják meg, ebből a wifinél használatos hibajavító eljárás, a csomagolás és maga a kapcsolat is sokat felemészt. Nagyon szerencsés esetben a linksebesség fele, ha elérhető, de sokszor csak a harmada, negyede jön össze.Még ha az azonos rádióra kapcsolódó kliensek forgalma nem is megy át a switchen, a netkapcsolat a wan-on keresztül megy, tehát az mindenképpen korlátozó tényező.
-
woodworm
veterán
A router 100-as lan portokkal rendelkezik, elég nagy mellélövés 1000-es digihez megvenni. A wifi mindig környezetfüggő és nagymértékben múlik a klienseken is.
Bár nekem jobbára a minivel van tapasztalatom, annál jött a 100-as lan/wan portokból adódó ~90 Mbit.Erre a sebességre a xiaomi mi wifi router 3G a megfelelő. Hasonló hardverrel rendelkező készülékkel én 200/330 Mbit maximális átvitelt mértem 2,4/5GHz-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The First Berserker: Khazan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xbox tulajok OFF topicja
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged