- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipapa
aktív tag
Hát.....nem győzött meg a hang minősége. Én sem gondoltam volna,hogy koszos a mikrofon,de szerintem akkora pici a nyílása (nem is látható az 5 lukacskán benézve sem,pedig ott van valahol),hogy ezek szerint valami apró kis szösz is elég hozzá,hogy eltakarja. Ugyanilyen gyenge volt az én "mikrofonpróbám" is a tisztítás előtt. Sokan nem mertek szólni, hogy gond van a hangminőséggel, csak most mondják, hogy már jó lett. Főleg a süketebb velem együtt megöregedett barátok szóltak először
Én azért csak bele fújnék egy párat,mert az is lehet,hogy valami lifeg a mikrofon előtt ezért csak random jelentkezik a hiba.(#6172) mdraco
Azt állít vissza amit Te elmentettél, nem kötelező a Micloudból visszaállítani. A sima beépített mentés majdnem mindent visszaállít,a beállításokat meg program szinten kell menteni ahol nagyon fontos(pl. vibernél és itt a belső memo viber mappát is menteni kell előtte.) Nem sok időt vesz igénybe, ennyit megér,ha nagyon vissza vágyik a 6-osra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- Battlefield 2042
- Formula-1
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest