- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipapa
aktív tag
"I(I)zlések és pofonok, nem vagyunk egyformák(/I)"
Erre gondoltam én is amikor némelyik kommentet olvasgattam ezzel kapcsolatban. A különböző ROM-ok próbálgatása meg egy hobbi, és szerintem ez magánügy és nem megvetendő. Csak azért osztok meg én is egy ilyen infót,hogy ha rajtam kívül van még olyan elvetemült "elégedetlen",hogy próbálgat, - én pl.csak ezért vettem ezt a telefont - hát legyen neki mit próbálgatni.
Kár,hogy még egy ilyen kis közösségben is nehéz egyeseknek elfogadni a másikat olyannak,amilyen.
A régi,első Xiaomi topic-ban szinte csak erről szólt a csevegés,hogy ki mit próbált ki és mi benne a jó, mi az ami rossz. Egy jól működő stabil ROM-os telefonról, lássuk be nem sok beszélni való van, valóban csak az lehet a téma,hogy minek azt cserélgetni?.............stb.
Szóval elnézést kérek mindazoktól,akiket megsértettem azzal,hogy megosztottam egy custom ROM linkjét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest