- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Megoldódott a telefonom kálváriája, volt egy Redmi note 4 3/32es telefonom, Nem tudtam telepíteni rajta mert nem volt jó a microusb panel, és a gombjai sem voltak a legjobbak, nem mai telefon. Vettem egy másik redmi note 4et a jófogásról örültem mint majom a farkának, hogy az jó lesz " azt ígérték a jófogáson hogy igen" Megjött a póstás, átvettem megnéztem, már az gyanús volt hogy be volt kapcsolva, kérte a jelszót. Magamban mondtam milyen jelszót kér ez?! Persze hogy a miui jelszót. "előző gazdijét." Őt megkérdeztem nem tudta. Mondván örökölte, a telefont. Mivel a format és a teljes flash nem oldotta meg a jelszó kicselezését, így fogtam, szét szedtem, és ami a másikba kellett át raktam oda, kellett a microusb panel, egy kábel, ami a telefonon belül volt oldal, fekete kis hosszú izé, miután kicseréltem a rosszat a jóra, láss csodát, rendesen megy a kicserélt microusb panellel az előző telefonom, látja a pc.. Most ott tartok hogy unlockolom majd tolok rá egy android 10et. De bameg...
Most vettem pofont utoljára onnan.. Na mindegy megoldódott a dolog, kicseréltem az újból apanelt át raktam a régibe ennyi. Mintha új lenne. Annak írom akit érdekel
.
Szopóhollandi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Formula-1
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest