- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Írjátok, hogy az M10 alatt jobban működik az ujjlenyomatolvasó. Nálam nem igazán érezhető, hogy jobb lenne, sőt néha még nehezebben is működik. Van úgy néha, hogy az ujjlenyomat csak felkelti a képernyőt, de fel nem oldja, és oldhatom fel a számokkal.
Ami még a M10 kapcsán érdekes, hogy képernyőzárnál nem látni a balfelső sarokban az értesítéseket. Csak akkor látom, ha feloldom a zárat, és akkor sorakoznak is azon értesítések.
Ez csak nekem van így?És még ez is érdekes: Tegnap a MyTelenorTV-t bekapcsolva hagytam a telefonon, és azt vettem észre, hogy a telefon akkumulátora szépen felmelegedett 51(!) fokra, és cseszett forró volt a telefon. Ilyenkor nem kellene már valaminek közbeszólnia, hogy ne forrjon fel a telefon? Még csak értesítés sem jött, hogy az akkumulátor hőmérséklete elérte a kritikus szintet, hűtse le, vagy hasonló.
Egyáltalán milyen hőfoknál nem ajánlott már használni a telefont, mert annyira felforrósodott valamitől?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest