Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya2000
csendes tag
válasz
grafnet #20511 üzenetére
grafnet, Styleair Köszönöm a válaszokat!
Ha valakinek lesz még észrevétele, véleménye szívesen elolvasnám ha megtisztel vele, hogy dob egy választ az előző kérdésemre (üzemidő/frissítés) !
A frissítésekről még annyit, hogy van e olyan, ami az üzemidőn javítania és a telefon magától adja fel elérhetőként (régebben játszottam még s advance telón a romokkal, kernelekkel, de valahogy mindig volt valami baki fejlesztés ide vagy oda, 99% ban a gyárihoz kellett visszatérni még ha kicsit "elavult" is volt, mert stabil volt, minden funkció működött vagy épp nem zabálta az akksit, stb. ) 8.2->8.5-> és van e tovább ezt követően ?
Szóval lényegében ha nem javul valamilyen téren, akkor én kihagynám a megbízhatóságért cserébe. Persze ezt én így nem tudom megítélni, ezért is kérdezlek titeket, hogy ebből a szempontból van e továbblépés, fejlődés, vagy a biztos az a 8.2 alap ?
Tudom, ez is többnyire szubjektív nézőpont kérdése de azért alapvető dolgok pl ez az üzemidő kérdése, funkciók stabilitása (főként a GPS, adatforgalom, wifi, és persze a hívások stb) mindenkinél előjön vagy megmutatkozik. A kinézettel nekem jelenleg nincs nagy problémám (csak emiatt nem váltanék jelenleg), bár azt hittem, hogy "furább" lesz a lenovomhoz képest de sokat nem kell pluszba bűvészkedni.
Továbbra is köszönet és tisztelet a válaszolóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest