Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
OK, biztos igazad van és ez a 2 éve nem frissített alkalmazás tuti speciális és pontosabb, mint bármi más

Az Ampere-nem több pozitív feedbackje van, mint ahányszor ezt a speciális galaxys egyáltalán letöltötték
Mondanám, hogy próbáld ki az Amperet a speciális programod mellett, hogy lásd van-e különbség, de annyira izgat engem a dolog, te pedig azt használsz és abban hiszel amiben jól esik
@varadigabor
Az 5000-es mellé kaptam ilyesmi méretű kábelt. A 10000-es mellé egy kb. 2x ilyen hosszú van csomagolva. Szóval nem egyforma kábelt adnak pl. az 5000 és a 10000 mellé. Ez amit linkelték jobban megnézve elég gagyinak tűnik, sorjás stb. nem a minőség érzetét kelti.
PortaPownak van 30 centis kábele: [link] én az egyszerűség kedvéért az ebayes boltjukból rendeltem meg: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- Disney+
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BMW topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest