Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Ez mind megy. Én nem laptopról, hanem dlna szerverről játszom le a lokális filmeket, de Windowsban is bekapcsolhatod a média megosztást. Egy fokkal racionálisabb mint az smb (kategorizálja, nem kell mappákban turkálni, nem kell megosztani egész partíciót, lehet keresni, műfaj szerint is - de ehhez a média felkészítése szükséges).
-
Steve1207
veterán
Teljesen eleget tesz a felsoroltaknak. Én nem hinném, hogy a 10gb-os fileok problémát okoznának. SMB szintén oké, sokan így használjuk és a felirat se probléma, pl Kodi-ban, jól lekezeli, szóval ez a lejátszó alkalmazástól függ.
A zárójeles megjelölést nem tudom, de szerintem idehaza csak eu-s modellek vannak a nagyobb üzletekben tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szemüveges topik
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest