Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Szerintem alap tv nézésre pont az android tv a legbénább még mindig. A droidot valahogy nem erre találták ki.
Spotify-nek miért kellene a háttérben futni amúgy? Semmit se lehet mellette csinálni androidon se, bár én sose értettem, hogy egy streaming eszközön (vagy nevezzük médiaközpont szerűségnek, hogy mindent bele lehessen foglalni) miért csinálnánk mást? Tv-t nézünk, tv-t indítunk, zenét hallgatunk akkor valami zene app-ot, élő adás, akkor olyan app-ot. Mint anno egy hifi-nél, vagy alap tv-nél.Egyszerűbb házon belül egy zárt rendszert megoldani kismillió tv-re, mint egy adroidba mindent belefoglalni. A licencelt szolgáltatások, jóval kisebb teljesítményű hardver kulcspont, nem hinném, hogy a biztonsági frissítésekkel, új android verzióval vagy a népszerű alkalmazások külső fejlesztőivel akarnak szüttyögni. Én még a bemenet és kimenetek kezelését se tartom review-k alapján egy életbiztosításnak, de már a kezdetekhez képest sokat javult azért.
Amúgy, ha meglesz a google cc tv-je jöhet róla vélemény
Végignéztem az összes bemutatót és végül letettem róla, hardverben ugyanaz, előrelépés nincs, ezt kiismertem már teljesen. A CC is döcög a menüben kicsit, max a támogatás jobb picit, de 2-3e Ft-nál több ráfizetést nem ér meg jelenleg. Amit 90%-ban használunk az ugyanúgy fog menni azon is, mint ezen. Az irányító viszont tetszik nagyon, nekem 1,5 év alatt már lekoptak róla a gombfestések is itt-ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q70D 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest