Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabolcs17
csendes tag
Sziasztok!
Az már kiderült, hogy TV GO, Horizon Go nem igazán, vagy nem tökéletesen működik. (Illetve a MyTV működik). De vajon a Digi Online tv szolgáltatása működik-e rajta? Próbálta valaki? -
gyugyo79
addikt
válasz
Le Klein #597 üzenetére
Mennek, mondjuk azok a rendes KODI ból is jók ha a úgy van beállítva (legalábis amikor néztem akkor működött) . Nézd meg miket változtatott verzióról verzióra azok nagy része még mindig nincs benne az alap változatba mint funkció vagy nincs javítva (verzió különbség miatt sincs semmi hátrányos ) .
Mondjuk nem szépítette megírta, hogy neki shildje van elsősorban arra lesz 100 % osra csiszolva a rendszer. De szerencsére az android tv rendszer miatt az nekünk is jó -
gyugyo79
addikt
válasz
Le Klein #591 üzenetére
Ha van kedved kísérletezni akkor nézd meg ezzel : SPMC
Oda vissza veri a KODI -t android TV rendszeren (szerintem), a sráca aki csinálja az régen a XBMC fejlesztő volt sőt még az androidos verzióban is nagyban az ő keze volt csak utána kivált.
Csak ne az áruházast töltsd le hanem az oldalról az utolsót. Alapból van sok + android TV speciális funkciója meg kijavít egy halom olyan dolgot ami a sima KODI -ba nincs megcsinálva. -
azbest
félisten
válasz
feel2006 #594 üzenetére
"Adjatok kérlek tanácsot, miért lehet az, hogy van egy 5GHz AC és a 2,4GHz N hálózatom ugyan azon a routeren."
Mert így van beállítva a routered. Általában érdemes az az 5GHz nevét máshogy megadni, pl hálózatnév-5G, hogy egyértelmű legyen, mire kapcsolódik egy eszköz.
Az, hogy egyik hálózaton látják egymást az eszközök, a másikon meg nem, az lehet megint valami router beállítás, hogy szeparálja a különböző hálózatait egymástól.
Ha nincs ilyen szeparálás beállítva a routeren, akkor a vezetékesen, 2.4-es és 5-ös wifin lévő eszközök is mind látják egymást.
"Egy gyári resetet csináltam, azóta van ez, mert a google fiókon jelszócserét követően a boxon nem lehetett az új jelszót megadni és csak így bírtam újra beírni a logint."
Nem tudom, hogy routert vagy boxot resetelétél. Zavaros.
Semmi baj nincs azzal, ha van 2.4-es hálózat is, mert esetleg némelyik régebbi eszköz nem tudja kezelni az 5-ös wifit. -
feel2006
tag
Sziasztok,
Adjatok kérlek tanácsot, miért lehet az, hogy van egy 5GHz AC és a 2,4GHz N hálózatom ugyan azon a routeren.
A hálózatban az 5GHz AC-n van a TV box, és egy PC Wifi-n és telefonok.Ilyenkor a TVboxot nem lehet az eszközökről felderíteni.
Ha a PC/Mobil átmegy 2,4 N -re, akkor látják a TVboxot , ilyenkor látom, hogy kommunikálnak router logban..Tétlen vagyok, valakinek valami ötlet, hogy miért nem egy Wifi hálózaton minden?
Egy gyári resetet csináltam, azóta van ez, mert a google fiókon jelszócserét követően a boxon nem lehetett az új jelszót megadni és csak így bírtam újra beírni a logint.
Köszönöm
-
azbest
félisten
válasz
Le Klein #589 üzenetére
és milyen codec-ű. Ha 10 bites h.264 anime, az ismerten nem okés. De esetleg a hang is okozhat gebaszt, ha kodi alatt transzkódolás van például.
Ha mégis a pendrive sebességétől függ, akkor esetleg valami bufferelési különbség is okozhatja. Kodi alatt elvileg lehet növelni valami konfig fájl módosításával a buffert.
-
appel
őstag
válasz
Le Klein #589 üzenetére
Nem lehet, hogy a pendrive lesz a szűk keresztmetszet?
Egy 4K-s film 60-80 megabit/s, tehát 7-10 megabyte/s. Ezt stabilan bírni kellene a pendrive-nak.
USB-s HDD-vel próbáltad, ott is akad? Azoknál általában az USB2 a szűk, nem a HDD sebessége, de a pendrive-nál már változó.
Hiába van nekem usb-s hdd-m, sajnos kipróbálni nem tudom, mert az én TV-m nem tud ekkora felbontást. -
Le Klein
tag
4K videók 6.0.1 Android TV verzióval akadnak a Kodi-ban pendrive-ról lejátszva ezt meg lehet oldani valahogy?
4K60FPS-re állítva az android rendszer felbontása.
Köszi az ötleteket előre is!
-
rob2174
tag
Sziasztok!
Van valami trükkje az usb portnak?
Nem látja/ismeri fel a pendrive-okat amivel más eszközök(pc,tv) simán működnek...
valami eldugodt beállítás esetleg?
ES file explorer,vlc,kodi, stb nem is látja a csatlakoztatott usb meghajtót...
más tapasztalt ilyet?
garis még a box,szervíz működhet? -
gyugyo79
addikt
Én csak pár filmmel használtam és a DS video hívta meg azokhoz a tartalmakhoz amit nem tudott lejátszani de azokat igen úgy, hogy (ugye ez csak hálózati volt de a helyi is teszteltem de nem használtam többször) Hardver + vagy hardver volt használva, azt nem tudom melyik mert ugye keresztbe próbálja automatikusan én meg ha megy a film nem nézem, hogyan játssza le.
Helyi tartalommal csak kicsit próbálgattam, hogy ez váltja e a kijelző kép frissítését, de váltani ez se tudta.Igazából mióta megvan a box ez volt az ami mindent lejátszott 100% az elejétől csak nekem ez fapad távirányítóval főleg hálózatos tartalmakhoz így csak akkor használnám, ha az SPMC nem vinne valamit mert nekem meg az vált be ezen a boxon ez meg csak tartalékba van.
Telefonon imádom, meg is vettem még évekkel ezelőtt és azóta se csalódtam benne soha. Annyi, hogy ide manuálisan kell még az armv7 neont berakni alá mert a google áruház nem engedi még weben át se kiválasztani telepítésre az áruházba fent lévő codec verziót. De igazából csak néha változtatják akkor meg úgyis kiírja, az MXplayer induláskor, hogy frissítsd ... -
wzol
tag
Valaki meg tudná nézni, hogy VLC vagy MX Player működik-e a kütyün? Sajnos a Kodi nekem túl "médiacenteres" - csak egy mezei lejátszót szeretnék.
-
Prien
addikt
Sziasztok! Én is csatlakoztam hozzátok egy példánnyal a Telenortól.
Jelenleg csak Youtube-ra használom és egy HD Ready plazmával kötöttem össze. Szépen teszi a dolgát. -
azbest
félisten
Ha még nem próbáltad, akkor nézd meg a chromecast módot is. Telefonról appokból (youtube, más videós, zenés appokból), pécés chromeból át lehet küldeni tartalmat rá (3 pötty menü jobbra fenn és átküldés, van ami a tartalmat küldi, pl hbo go oldal, de lehet a böngésző tabot vagy a teljes képernyőt is).
Mivel közvetlen az erősítőbe megy a hang, pédául a tévé nélkül is tudsz rá küldeni zenét. Én a google play musicot használom, de más zenés appok is támogathatják.
Csak ugyanazon a wifin/hálózaton kell lennie, mint amiről küldeni akarsz rá. Úgy műküdik, mint az igazi chromecast.
(#582) Prien
dobd fel rá a telenor mytv-t, a start pakk ingyenes azzal a néhány minimál csatornával
Új hozzászólás Aktív témák
- La Quimera early access beszámoló
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest