Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
appel
őstag
~206/202 Mbit jött ki három mérés átlagaként.
Van egy ThinkPad USB 3.0 Ethernet Adapterem, de nem sok értelmét látom kipróbálni sem, mert USB2.0-n 100M/10M tud a specifikáció szerint, az meg ugye durván a wifi-n mért sebesség alatt van még elméletben is.Tegnap észrevettem, hogy tényleg váltogatni kell az 50/60Hz között, attól függően, hogy milyen filmet nézek éppen. Ez tényleg szopóka...
[ Szerkesztve ]
-
appel
őstag
HBO-t csak miattatok próbáltam kölcsön hozzáféréssel. Akkor 720p50Hz volt.
Azt vettem észre a filmnél, hogy darabosabb a mozgás közben, de nem úgy szaggatott hogy bufferel, hanem máshogy. Váltottam 720p60Hz-re és jó lett. A másik meg akkor volt rossz. Eddig ez az első, hogy 60Hz kellett.
Sebaj, ezt még kibírom.
Amúgy Chromecast-en is be kellett állítani a Home alkalmazásban, hogy 50Hz legyen.Akkor csütörtökön hazahozom a lan adaptererem próbára.
[ Szerkesztve ]
-
appel
őstag
válasz gyugyo79 #118 üzenetére
Nem értem én ezt. Itt még a nagy fragmentációra se lehet fogni, mert az Android TV platform elég sovány számú hivatalosan támogatott eszközzel rendelkezik. Ezek között ott van a MI Box is...
Szóval fejlesztői szempontból sem lenne olyan nagy dolog. Hogy most ki a ludas az nem is számít, max annyiból, hogy az alkalmazás fejlesztőt kell pingelgetni a problémával, vagy a Google-t. Utóbbi ugye nyilván szarni fog bele. Mindjárt nyomok is egy kövért 1*-ot a Google Playen az HBO Go-ra, hátha olvassa valaki. -
appel
őstag
Kipróbáltad már a http://www.hbogo.hu oldalt Chrome asztali böngészőből castolni? Első blikkre működik, minősége az én tévémen simán elviselhető.
-
appel
őstag
válasz gyugyo79 #128 üzenetére
Ez az HBO is bekaphatja. Emlékszem ismerősöm is rá volt állva a témára. Xbox-on akarta használni, de természetesen regionális okokból nem volt elérhető. Aztán elkezdték ígérgetni, hogy nemsokára lesz. Kb. fél év múlva még semmi. Egyszer aztán lett, de csak xbox360-ra. Nembaj, hogy a One az újabb... azóta nem tudom hogy áll a dolog, talán már megjelent One-ra is a kliens.
-
appel
őstag
Nem. Korábban írtam, hogy ilyenem van. Ez usb3 gigabites adapter, és nagyonis működik (most néztem délután) csak a specifikáció szerint usb2 portban 100/10 Mbit, és ha ez igaz, akkor felesleges a 200 Mbit feletti vezeték nélküli méréssel versenyeztetni.
BT-s egerem az nincs, usb hub az akad a laptop táskámban, csak nem hoztam haza.[ Szerkesztve ]
-
appel
őstag
Realtek 8153 Windows alatt. Virtualboxban Ubuntu csak Lenovo-t írt lsusb-re, a MIBox-on pedig az AIDA64 Lenovo Thinkpad USB-ként látja. A beállításoknál látni is, hogy a WiFi helyett megjelenik egy Ethernet rész, ahol kiírja IP-t, stb.
Kezdtem megörülni, mert előugrott egy VPN rész, de amikor megnyitom mindig alkalmazás működése leállt hiba jön elő. Végülis mindegy, a VPN részt routerben oldottam eddig is meg policy routing-gal. -
appel
őstag
Chromecast-on nem is olyan régóta jó, sőt még most sem mindig 100%-os. Pár hete adtam el, akkor már vállalható volt az HBO GO-ra, de előtte folyamatosan nem jelent meg a cast ikon, befagyott, nem akart leállni, nem ment a telefonról az irányítás, csak jópár másodperces csúszással (ha éppen ment), ki-be kellett kapcsolgatni a wifit, stb. Szóval ott sem volt fenékig tejfel...
Azt sem a Google oldotta meg, hanem az HBO GO-hoz jött ki vagy 3-4 chromecasttal kapcsolatos frissítés, mire összeszedte magát.
Valószínű egy Android TV-re írt HBO Go Hungary lenne a megoldás. Az amerikait vpn-nel át tudom verni, az hibátlanul elindul, de ott semmiféle tartalmat nem lehet ingyen megtekinteni, aktiválni meg nyilván nem tudom. -
appel
őstag
Hogy mi? Elvileg mindenben jobb, és sokkal többre használható. Sajnos a gyakorlatban ez nem mindig így van (lásd HBO - ami ugyan nálam ment, amikor teszteltem, de egyébként nem használom).
Amúgy a távirányító, a natív alkalmazások, és hogy nem kell hozzá telefon.
Másokkal ellentétben én nem bántam meg. A váltás 13k-ba került. -
appel
őstag
-
appel
őstag
-
appel
őstag
válasz Tejberizs76 #212 üzenetére
Nem. Illetve mit vársz ami jobb legyen a réginél?
-
appel
őstag
válasz Tejberizs76 #214 üzenetére
Magyar is teljes ;-)
Végülis nagyot bukni nem tudsz, mert itthon is 25k az ára, és annyit megér. (chromecast miatt mondjuk inkább a Google Chromecast 2-t ajánlanám, az valahogy stabilabb volt) -
appel
őstag
Jé, jött egy 24.8 MB-os frissítés. Netflix lejátszási hibákat és stabilitási fejlesztéseket tartalmaz a leírás szerint.
-
appel
őstag
Na hamarosan Kodi fronton is jön egy kis izgalom: Kodi 18 will support Leanback suggestions and Google voice search on Android TV
-
appel
őstag
A Google Cast Receiver, 1.21.x-ről 1.23.x-re frissült. Még nem tudom hol látjuk ennek hasznát.
-
appel
őstag
Amikor nem kapcsol be, az nálam általában akkor fordul elő, ha a TV-t kapcsolom ki és az meg ugye hdmi cec miatt kikapcsolja a boxot is. Ilyenkor elég a tv-t ki/be kapcsolni, és akkor újra be tudom kapcsolni a boxot. Szoktam rá figyelni és a boxot rakom sleepbe a saját távirányítójával és utána a tv-t, akkor soha nincs bekapcsolási gond. Nyilván persze ezen is lenne mit javítani.
-
appel
őstag
Telenor is árulja egész jó áron.
-
appel
őstag
Jött egy kis fika 424.4MB update ;-)
-
appel
őstag
Nem ez, hanem a 2.x verzió (apk mirror-ról leszedhető).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest