Hirdetés
- arden: 400-500W-os passzív hűtésű tápegységek piaci körképe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
szabolcs17 #600 üzenetére
Telepíteni az androidos alkalmazást nem lehet úgy se, hogy weben kiválasztanám a box -ot az áruházba mert azt írja nem kompatibilis. Apk -t nem vadásztam, hogy azt feltegyem. A CC része a DIGI mobilos klienséből az megy de a DIGI a CC-re is a mobil -os felbontás/ bitrateten tolja a streamet így még a tesztnek használt 24" teszt kis TV-n is élvezhetetlen volt a képe így nagy TV-re már ki se raktam már pedig az HBO GO androidos nem CC s 480p -s streamje a 24" kontrol TV -n még teljesen élvezhető és csak nagyobb képernyőn lesz számomra vállalhatatlan ...
Ráadásul járattam így egy kicsit és kb 15 perc után dobott egy hiba a lejátszás során üzenetet és meg állt, amit ha sűrűn csinál elég idegesítő lehet. De én abba is hagyom a tesztelését mert ha csak ritkán is nézek rá vállalhatatlan a kép minősége :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Haditechnika, harcászat
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpársportok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kutya topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest