Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz instantwater #1395 üzenetére
Sztem előbbi. Hagy ne írjam le miért.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Peaceliker
addikt
válasz szabi__memo #1391 üzenetére
Ettől függetlenül maga a ketyere 2-2.5x gyorsabban dolgozik, a teljesítménynek meg ára van
Persze én is azt gondoltam, hogy ezzel a telóval majd megfogom az isten lábát, de lássuk be, ma 90k körül (igen, GB ről jött), ilyen kaki árfolyam mellett közelében nincs semmi...akinek ez kevés annak zsebbe kell nyúlni én meg ennél többet nem vagyok hajlandó telóra költeni.
Evvan. Vagy költekezik az ember vagy kompromisszumokat köt....vagy mehet a fanyalgás meg a fika, de az messzire nem vezet
"Oh my Goa'uld!"
-
Dimond G
senior tag
válasz instantwater #1392 üzenetére
Azért nem vagyok annyira amatőr!
Persze, hogy nincs korlátozva! De mint írtam, nem csak nekem van gondom vele!
-
addikt
Melyik Gcam a jobb?
Urnyx05 féle vagy az Arnova féle?
A menü picit más, de egyszerre nem tudom feltenni mindkettőt, mert felülírják egymást.[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz undercover #1393 üzenetére
Előre félek
-
undercover
őstag
Irtam már korábban is hamarosan jön a MIU11 ott lesznek nagy változások akinek most baja van a 10-el...
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
addikt
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Peaceliker #1388 üzenetére
Épphogy nagyobb. Semmit nem számít
-
wierra
senior tag
válasz tothandras80 #1349 üzenetére
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Peaceliker
addikt
válasz szabi__memo #1379 üzenetére
De nagyobb kijelző, és minden sokkal gyorsabban történik,több, gyorsabb ram stb. Proci figyeli, hogy telo mozog - e... Bár jobb helyeken erre van egy dedikált semmit evő semmire kellő mag/proci. De attól hogy jönnek újabb dolgok nem lesz az üzemidő a végtelenségig kitolva. 8 óra sztem bazi jó. Nekem sok játékkal most 5 óra körüli sot nal tart és még 40% on van most.
"Oh my Goa'uld!"
-
Maist
senior tag
Ez érdekes dolog. Kettő Mi 9t is van már a családban. Amikor az első megérkezett a 10.3.7.0 EEA rom volt rajta. Nem lehetett Telekom alatt állítani semmit, se hívószámkijelzés, sem átirányítás. Kinyitottam a bootloader-t, Xiaomi.eu 9.8.15-öt felraktam, helyzet ugyanaz volt. Azóta nem is néztem, közben megérkezett a másik Mi 9t is, szintén 10.3.7.0 EEA, mondom ránézek most, ahogy írtatok a hibáról, erre kóddal, és menüből is tökéletesen megy minden. Ki érti ezt?
(#1383) Dimond G: a 9.8.15 Xiaomi.eu-ban, oda-vissza, előre-hátra mindenféle színt lehet adni a környezeti kijelzőn az órának.
[ Szerkesztve ]
-
Dimond G
senior tag
válasz #42308056 #1385 üzenetére
Az az igazság, hogy nem tudok olyan képet berakni, ami ugyan arról a tárgyról csináltam a két készülékkel!
Na, meg nem akarom, hogy egyesek azon kezdjenek csámcsogni, hogy ez nem jó a képen, az nem jó a képen,. Na meg van akii jobb képet csinál.... meg ilyenek!
Amúgy meg erre van egy fórum itt, ahol fel lehet rakni ilyeneket és ott lehet elemezgetni!
(Fotók, videók mobillal) -
Dimond G
senior tag
Nekem megy Telekommal! 1 sim!
Mi 9T előtte volt Mi 9 SE, kis aksi, compact készülék! Kamera nem igazán váltotta be a reményeimet, még GCam-al sem! Az aksi kicsi, 1 napos, alig, pedig nagyon átlagos user használó vagyok! Ma eladtam a telót!Van (még) egy Mi Mix 3-am! Ez már súlyosabb, nagyobb, de az aksija csak minimálisan nagyobb a Mi 9 SE-től! Egynapos aksi, bár volt, hogy másfél napot is kibirt, mivel melózom és még annyit se használtam, mint addig!
Kamera jobb, GCam-al is, bár azért még mindig nem megfelelő nekem!
Most fogom hétvégén bezárni, hogy el tudjam adni, mivel 2 napja van egy Mi 9T-m!2 napi használat után az a véleményem, hogy az aksija a fentebb írtakhoz képest pazar! Könnyű a súlya, de nem túl könnyű! Nekem ideális!
A kijelzővel nincs bajom, szeretem az amoled kijelzőt! A környezeti kijelző színét ha lehetne változtatni örülnék!
Kamera jó, GCam-al még jobb, most már tetszik! Nekem tetszik, jó!!!!
A rendszer fürge, szeretem a miui-t, de ez csak az én véleményem!
Igaz nem a rendszernek felróható, de a gmail app nem szinkronizál nekem, kb azóta, amióta frissítettem, de mikor eltávolítottam a frissítést akkor se szinkronizált!
Így néztem egy alternatív app-ot és 13 email jött meg! Láttam a play áruházban, hogy másnak is volt ilyen gondja!
No, de vissza a Mi 9T-hez! Nekem tetszik a telefon, nem hiányzik sem a Huawei, sem a Samsung, sem a Xiaommi más telefonja, valami miatt! -
bigrob
őstag
válasz N.YCityBoy #1378 üzenetére
Mire végignyálaztam a napi kommentáradatot az egy bő 15 perc volt, és nem frissítettem le az oldalt, így nem láttam a hozzászólásod.
Ugye nincs hari?Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
madrac
senior tag
-
tamas.nick
aktív tag
Nekem a hívószámokat kijelzi, de se a Telekom se Telenor SIM kártyával nem tudok változtatni a beállításokban (hívásátirányítás/várakoztatás), mert mindegyikre SIM hibát ír a telefon.
Telekom SIM kártyát alig 1 hete kaptam újat (VoLTE miatt).[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Peaceliker #1375 üzenetére
Jó hír. Relatíve: oled(nem led), 8nm(nem 14)
-
veterán
-
Peaceliker
addikt
válasz szabi__memo #1360 üzenetére
Nekem hozza azt amit rn5. Az sem volt több 7-8 óra sot nal, azt ez is tudja nálam
"Oh my Goa'uld!"
-
veterán
-
stingy2
senior tag
válasz szabi__memo #1369 üzenetére
Jaaaj, haggyad maaa😀 Android One telom 1 eves, donbalja a halozatot, hangja fos, merul mint allat, bt- dobalja.stb.
Samsung: random ujraindul, bt autoeval nem kompatibilis, fel nap utan lemerul, random fagy,es ez csak ami hirtelen eszembe jut.
4 eves RN 3 -nak meg semmi baja,
Maradjunk annyiban, h nincs tokeletes telo, pont azert, h a jonep 3 havonta vegye az ujat😀INTJ
-
warfernom
tag
Több hete használom a telefont és egy darab zavaró tényező nem hagy nyugodni.
Amikor használom a "Twich/Youtubot" akkor alap a videó nagysága jelenik meg de ki lehet húzni a képet hogy a telefon teljes kijelzőt le fedje de viszont le vágja a a tetejét és az alját.
Valaki tud valami tippet erre hogy ne "nagyítsa" a képet hanem "nyújtsa ki"?Jbl Extreme, Corsair Scimitar & K70, Nzxt52
-
stingy2
senior tag
válasz #82891776 #1350 üzenetére
Meizukba raknak mar b20-at?
Huaweit meg ha tovabb szivatja trump, akkor 3 honap mulva hasznalhatod csingcsung os-sel😀
Szoval nem kellene ezeket tokeletes teloknak beallitani.
Amugy kb 100 oldalon van fenn, h lehet kb reklammentesiteni a miuit. Svajci regio es vannak temak.
En hetvegen raszantam 1 orat, es van ertesites,nincs reklam, ejszaka fogyaszt 2%-ot,
semmi nyugje nincs idaig.Amugy saomi ilyen volt mindig:kijon egy telo es kell nehany honap, mire az os kiforrja magat.
Aki ezzel nem tud egyuttelni, az ne ezt vegye.Ott a samu A80 hasonlo hw-el 2x ennyiert.
Azt meg tovabbra sem ertem, h miert hasonlitjak a 90 ezres 9T-t sokan az 1-2 kategoriaval felette levo telefonokkal.Akkor olyat kell venni 2x ennyiert. Ennyi penzert jelenleg nem talalsz jobbat.@novinyul
Bluemobile es telenor kartya van benne, elso perctol ment a hivoszamkijelzes.lehet szerencsem volt.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
novinyul
veterán
-
madrac
senior tag
Egyáltalán nem mondom, hogy Note5-ön rossz lenne custom rommal az akku, de 9T-t éjjel töltöttem, nappal olyan light-osan, de azért rendszeresen nyomogattam, és most 77%-on van.. 1 sim kártyával, 4G nettel. Szerintem ennyire azért nem bírja a Note5, de ezt most tök szubjektíven mondom. Lehet, hogy az amoled kijelző is közrejátszik, ill a kicsivel több mint 1 év korkülönbség akksiban is. Note5-ön megszoktam, hogy el vagyok kényeztetve akkuval, így nem kell szinte soha power bankkal szarozni, ezt a tulajdonságot nem szívesen veszítettem volna el. Mondjuk infra port néha jól jönne, de cserébe van NFC. Fizetést elég kényelmessé tudja tenni. Ezt már nagyon vártam, igaz még nem izzítottam be. Bootloadert unlock-olni fogom szerintem hanmarosan, hogy tudjak teljes rendszer átmentést végezni. Ez a google féle beépített backup szart nem ér.
(#1363) Dimond G: úgy olvastam, hogy az a bug, hogy hiába állítja be az ember, nem jelzi ki a hívószámot akkor sem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz instantwater #1357 üzenetére
Elég bugyuták az érveid. Neked nem fontos, ezért őt se zavarja?
-
South Velen
addikt
Valószínűleg azért, mert az RN5-öt custom rommal használja, ami minden háttérfolyamatot futni hagy.
-
madrac
senior tag
válasz trouble #1267 üzenetére
Én 1 napja jutottam hozzá a 9T-hez használtan, egyelőre még megvan a Redmi Note 5 is, amin custom rom van, nem miui, így sokkal gyorsabb. Egyelőre annyit tudok mondani, hogy a kamerája fényévekkel jobb a 9t-nek. Összehasonlítottam őket kevés fénynél. Döbbenetes a különbség. Hangereje a 9T-nek elég harmatos, mind fülessel, mind telefonhívásnál. Kijelzőtől én nem estem hanyat, és napsütésben se vettem észre, hogy annyival jobb lenne, igaz van rajta valami plusz üveg "fólia". Akkuval 9T jobban bírja szerintem ;rezhetően. Ujjlenyomat olvasó elég köhögős, pedig már 2x is rögzítettem ugyanazt az ujjamat.
Ha jól olvastam a hívószámkijelzés nem megy, ez is bug benne. Nem teszteltem még. Nincs még kiforrva szoftveresen. -
novinyul
veterán
Erős és költői túlzás hogy kalap szar a telefon Az hogy régiót váltasz az nem egy nagy dolog(reklám nincs, Svájcon, de lehet Bosznia is) de a zenelejátszót is így használom és nincs hiba. Meizum is meg van, várjuk a Flyme 8 megjelenését, de ott is lehetnek szívások az új szoftverrel. Amúgy meg inkább miui vagy flyme mint emui.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
addikt
-
veterán
Minden készüléknek megvan a nyűgje!
Nekem ez mellett van egy S10+ amit 3 hónapja hasznàlok, nagyon jó telefon, de azért akadnak gondok ott a is nem kevés, előtte meg Mate20Pro volt 5 hónapig, nem tudtam megszokni az Emuit 🙄
Tehát minden ízlés dolga és mindenkinek mások az elvárásai, de egy biztos tökéletes dolog nem létezik👍 -
szabi__memo
nagyúr
válasz South Velen #1354 üzenetére
Aztán elkezded nézegetés helyett használni és kiderül hogy az a jobbik teló
-
NemMo
őstag
Én tökéletesen elégedett vagyok a telefonnal, csak izgatja a fantáziámat, hogy milyen lehet egy Huaweit használni és egy megjelenéskor több, mint 300 ezres telefont lehet megvenni 150 ezerért. Valószínűleg ellenállok, mert értelmetlen dolog 1 hónap után új telefont venni, főleg úgy, hogy elégedett vagyok. (ott van még az a böszme notch is)
-
South Velen
addikt
Nekem az EMUI-val több a nyűgöm. Kezdve azzal, hogy az értesítési panel mérete fix, nem változik a rendszer méretezésével. Emiatt az egy miatt eddig kb az összes Huawei-emet eladtam. Itt abban reménykednék, hogy EMUI 10-zel talán orvosolják ezt (de úgysem.) Illetve ritka ronda az egész EMUI... mondjuk ezenkívül nincs vele gondom, a Kirin 980-nal nagyon hasít az összes.
Meizum már több mint 1 éve volt, de akkor még voltak bőven gondok az értesítések megérkezésével. MIUI-n se azonnal jönnek mindig, de Flyme-on szinte állandóan késtek, ha egyáltalán megjöttek. Lehet azóta ez változott.
Nekem semmi gondom igazából a telóval, csak most olcsón tudok Mate 20 Pro-t szerezni....
Amivel gondom van: Van egy Honor V20-am, sokkal jobb a beszélgetési hangminőség azzal, ez a Xiaomi sem rossz, de így relatíve már érződik a különbség. Illetve baromi nehéz a teló (az M20 Pro is, szóval ezzel mondjuk nem lennék előrébb.) És a Honor érezhetően gyorsabb (A M20 Pro hardvere van benne). De a xiaomi is gyors.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz South Velen #1345 üzenetére
Én is gondolkodom a cserén,ez egy kalap sz@r telefon,mondjuk szépnek szép.De annyi nyügje van,hogy megutáltam a miui rendszert.4k videó laggol mint a sz@r,ha témát akarok rátenni,régiót kell váltani,úgy meg jönnek a reklámok,ha visszateszem Magyarra akkor a zenelejátszó halkabb lessz,stb.Ma 2 hetes de megutáltam.Vagy veszek egy huaweit,vagy egy meizut,mert az egy baromi jó telefon a flyme os-sel.Ez magánvélemény nem kell velem egyetérteni
-
veterán
Halihó
Én is vettem ma egy ilyen készüléket, eddig tetszik👍 -
Noukoum
veterán
válasz Wallenberg #1346 üzenetére
Ennek viszont mindenképp csökkenni kell és fog is.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Wallenberg
senior tag
Már kapható a Xiaomi Mi 9T Pro is.
Alza: 6/128, fekete: 170.000 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
NemMo
őstag
válasz instantwater #1342 üzenetére
Annyiban nem, hogy 1 hónapja vettem mi 9t-t és szeretem. Gondoltam hátha írtok okosakat miért lenne fa..ság lecserélni.
-
addikt
-
NemMo
őstag
Az Alzánál 157k a mate 20 pro. Erősen elgondolkodtató, de az a hatalmas notch kiábrándító cserébe van 3d arcfelismerés.
-
NemMo
őstag
Az hogy lehet, hogy a mi telefonunkra nincs global dev rom? Sima mi 9-re van
-
addikt
-
Flexy90
senior tag
válasz PowerBuldog #1334 üzenetére
Ez már az 5. Xiaomi telefonom, lehet emiatt van.
Viszont nem tudom megvenni, mert ahogy rámegyek az upgrade-re utána már minden csak csinglisül van..
Nincs ehhez valami jó leírás?
Olyan oldalt találtam amin Mi creditet kell venni és abból fizetni, de 50 Mi credit 13$ és nem túl bizalomgerjesztő a weboldal.Xiaomi Fan
-
wierra
senior tag
válasz szabi__memo #1332 üzenetére
Otthoni PC-re offline lokál mentés. Annál nem sok biztosabb van.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Noukoum
veterán
válasz szabi__memo #1328 üzenetére
Hanem arról hogy jobban megbíztok USA-ban, mint Kínában, igen tudjuk. Ez egy lerágott csont.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
-
R a y
senior tag
MIUI optimalizáció kikapcsolásával mi a tapasztalat?
Külföldi fórumon több helyen olvastam, hogy okozhat anomáliákat!?Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
wierra
senior tag
válasz szabi__memo #1323 üzenetére
Google-nél még sosem volt adatszivárgás...
-
wierra
senior tag
válasz szabi__memo #1321 üzenetére
Tán tudod ellenőrizni?
..vagy a google-illúzió kielégítő?[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
Nem mindegy milyen nyelven beszél az, aki ígyis-úgyis eladja az adataidat?
-
wierra
senior tag
Miui fiókkal nincs semmi baj, ha beállítod, akkor működik a szinkronizálás/mentés, készülékkeresés és 5GB-ig ingyenes. 50 GB /év pedig ~3700,- Ft.
Engem - mivel több, mint 5 éve MIUI.hu-s ROM-ot használok -jobban zavar a sok felesleges app, amiből pár törölhetetlen. Emiatt be is adtam a kérvényt a bootloader nyitásra. Amint megkapom, azonnal megy rá a nemhivatalos EU ROM."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Neerpelt
tag
Ha hamarabb ébredsz így ki tudod kapcsolni előre. Szerintem hasznos.
-
tibz03
őstag
válasz AttilaN #1305 üzenetére
Én eddig ragaszkodtam az alap(hoz közeli) Android felülethez. Korábban Nexus telóim voltak, aztán OnePlus 3. Most meg megvettem ezt a MIUI-s csodát. Az értesítések megérkezésével voltak gondok, rá kell szánni egy 10 percet, hogy beállítgass mindent, és utána jók lesznek. Itt linkelték nekem ezt, ez bevált.
Amúgy tök jó, hogy sok hasznos extra funkció van a MIUI-ban a "sima" Androidhoz képest. Alapból olyasmi, mint egy jobbfajta costum ROM. Szóval én kezdek vele megbarátkozni. Elég sok a szemét app, és kissé idegesítő, hogy a MIUI a saját ökoszisztémáját próbálja ráerőltetni a felhasználóra (jelentkezz be MIUI fiókkal, mentsd oda az adataidat, MIUI store stb.), de ezeket ki lehet kerülni. Aztán ha lesz egy jó costum ROM, amiből ezek ki vannak gyomlálva, akkor még jobb lesz, addig is meg nem kell foglalkozni velük.
A costum ROM-okra számítani kockázatos lehet. OnePlus 3-ra van egy csomó, mégsem tudtam igazán használni őket, mert egyikben sem működött rendesen a kamera (pl. lassított felvételt el lehetett felejteni, vagy a manuális kamerabeállításokat). Persze van, akit ez nem zavar. Számomra azért elég gáz, ha ilyen funkciók nem mennek. Így sosem használtam rajta costum ROM-ot huzamosabb ideig. Bízom benne, hogy itt ezzel nem lesz gond, és lesznek jó ROM-ok.(#1306) instantwater: Tapasztalatom szerint nem szükséges belakatolni a memóriába az appokat, legalábbis én soha nem szoktam semmit, és már nincs gondom az értesítésekkel.
[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
Kingteltől vett már valaki a típusból?
-
AttilaN
tag
Sziasztok!
A1-ről váltanék, azonban a legnagyobb félelmem a miui rendszer. A1-en alap android van és tökéletesen megérkezik minden értesítés időben. Régebben használtam miuit és ezzel kapcsolatban nem voltak jó tapasztalataim. Változott azóta a rendszer számottevően? El lehet érni azt, hogy megérkezzenek az értesítések minden körülmények között? Illetve azoktól kérdezem, akik már bele ásták magukat a témába, hogy várhatóak erre a telefonra custom romok? A1 esetén sokáig bajlódtak vele a megjelenés után, mire használhatóakat tudtak összehozni. Köszi
-
törölt tag
Rájöttem az ébresztőre.
Szabadságon vagyok és újat állítottam be, aminél bent maradt a notification before ringing....ez mekkora egy fos funkció.Egy órával az ébresztő előtt jelzi, hogy ébreszteni fog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest