Hirdetés
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz szabi__memo #1360 üzenetére
Nekem hozza azt amit rn5. Az sem volt több 7-8 óra sot nal, azt ez is tudja nálam
"Oh my Goa'uld!"
-
madrac
senior tag
Egyáltalán nem mondom, hogy Note5-ön rossz lenne custom rommal az akku, de 9T-t éjjel töltöttem, nappal olyan light-osan, de azért rendszeresen nyomogattam, és most 77%-on van.. 1 sim kártyával, 4G nettel. Szerintem ennyire azért nem bírja a Note5, de ezt most tök szubjektíven mondom. Lehet, hogy az amoled kijelző is közrejátszik, ill a kicsivel több mint 1 év korkülönbség akksiban is. Note5-ön megszoktam, hogy el vagyok kényeztetve akkuval, így nem kell szinte soha power bankkal szarozni, ezt a tulajdonságot nem szívesen veszítettem volna el. Mondjuk infra port néha jól jönne, de cserébe van NFC. Fizetést elég kényelmessé tudja tenni. Ezt már nagyon vártam, igaz még nem izzítottam be. Bootloadert unlock-olni fogom szerintem hanmarosan, hogy tudjak teljes rendszer átmentést végezni. Ez a google féle beépített backup szart nem ér.
(#1363) Dimond G: úgy olvastam, hogy az a bug, hogy hiába állítja be az ember, nem jelzi ki a hívószámot akkor sem.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Valószínűleg azért, mert az RN5-öt custom rommal használja, ami minden háttérfolyamatot futni hagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Total Commander
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest