Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
válasz kristof123 #4094 üzenetére
[link] erról van szó. ekkor lesz adb shell-ed.
én mind a négy facebookos cuccot gyalultam. nekem böngészőből van fb. de ha kellene akkor fb light áruházból és csókolom.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Jeffi
aktív tag
válasz KamuMazsola #4097 üzenetére
Szerintem nincs. Nem szoktam semmilyen energiatakarékos módot bekapcsolni.
X1X
-
jemy
tag
sziasztok!
nálam a 19.5ös magisktől lefagy a telo, 19.4ig rendben van! nálatok? -
kristof123
őstag
Az összefoglaló alapján a root nélküli app eltávolításba vágtam a fejszémet. Nem értek hozzá, emiatt el is akadtam és felmerült bennem pár kérdés.
Az első négy ponttal nincs is baj, de a 5-et nem értem. Milyen ADB csomagot? Honnan lehet letölteni?
Ahogy olvastam egyszerűbb a már előre megírt listát egy *.txt fájlba másolni és később azt futtatni. Hogyan lehet futtathatóvá tenni? Csak át kell írni a kiterjesztését?
A listán én változtatni szeretnék, nekem kell pl.: a GPS.A GPS-hez elég ezt a sort törölni?
pm uninstall --user 0 org.codeaurora.gps.gpslogsaveKellene a youtube is, elég hozzá ezt törölni?
pm uninstall --user 0 com.google.android.youtubeA facebook-hoz 4 db ilyen sor van. Mindegyikre szükség van, hogy a facebook működjön? Vagy nyugodtan törölhető és később a Play áruházból csak leszedem és telepítem?
Ez a Fotók app lenne? Én használom, ha ez az, ezt is kivenném.
com.google.android.apps.photosLáttam, hogy van olyan is, ahol csak pipálgatni kell mit szeretnék leszedni. Az nem egyszerűbb?
-
Jeffi
aktív tag
-
Jeffi
aktív tag
Nekem megy a timeline. De csak pár pontot mutat (ahol több ideig voltam), és ezek légvonalba össze vannak kötve. Olyat nem lehet hogy rögzítse a pontos útvonalat is? Őszinte leszek, én kb. 1 hete vettem észre hogy létezik ilyen is, eddig még sose figyelgettem.. 😅
X1X
-
Hoorus
őstag
Nekem sem megy a timeline, pedig minden engedélyezve van. Nagyon szeretem ezt a funkciót, mit lehetne tenni az ügyben még?
-
Bali222
tag
válasz KamuMazsola #4071 üzenetére
Értem. Ez nekem is problémás volt Mi 8-on.
Viszont sajnos a 9T-n semmi sincs a timeline-on nálam. Pedig be van kapcsolva, és engedélyezve is van 9T, illetve most a Xiaomi eu miatt a K20. -
KamuMazsola
őstag
válasz Bali222 #4076 üzenetére
Állítani a telefon beállításai között lehet a nagyon pontos helymeghatározást. (beállítások - további beallitasok - adatvédelem - tartózkodási hely)
Hektikusság alatt azt értem, hogy csak néhány pontot jelölt és azokat légvonalban kötötte össze, de ha ment egyéb GPS-t használó app, akkor rendesen rögzített a timeline is.
Üdv.: KamuMazsola
-
laci laci
addikt
Vállalkozóknak. Miui 11 mi pilot program,global módban. Csak saját felelősségre. [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
helixP
nagyúr
Na, jártam egy kört a neten, már látom, hogy az AOD csak egy maréknyi appnál képes kijelezni az értesítést. Írtátok, hogy custom Romon másképp van ez. Melyik custom lenne ez?
Mivel a kamera jelzőfényre továbbra sincs értelmes válasz, kénytelen voltam feltenni egy 3rd party appot így.
Ezt leszámítva eléggé eltalált telefon, ma pl. reggel 8 óta nem nagyon tudtam lemeríteni, pedig rendesen nyúztam. -
helixP
nagyúr
-
addikt
-
madrac
senior tag
- Általam ajánlott flipes tok.
- Normál, átlátszó hátlapos tok. Komolyabb védelmet nyújt, vastag, síkből kiemelkedő szélekkel. Hátlap anyaga kemény műanyag, az oldala valamivel puhább.
- Általam NEM ajánlott hydrogel fólia. Felrakásnál, a fólia felhajtásánál egyszerűen nem vált le róla az elsó védő réteg, ezért úgy kellett kapargatni, hogy meginduljon. Nem is lett szép az eredmény. Kb 1-1,5 órám telt el csak a pontos felhelyezésével is, mivel nem olyan mint az üveg, hanem ahogy tartja az ember, folyamatosan felkunkorodik, hajlik, úgy pedig mondanom se kell mennyire nem lehet a telefon minden széléhez normálisan igazítani kézben, hogy jó helyre kerüljön. -
Bali222
tag
Ezt hol lehet állítani?
Illetve a hektikusság alatt azt érted, hogy nem is ment semmit, mint nekem, vagy csak pontatlanul ment dolgokat? -
helixP
nagyúr
válasz KamuMazsola #4074 üzenetére
Igen!
-
helixP
nagyúr
Köszi, be van pipálva és sajnos nem jelez.
Töltéskor világít, de üzenetekre nem reagál.[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
Üdvözlet. Lenne igény egy összesítésre portolt rom kinálathoz? Csak portolt rom, nem custom..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Obyboy
Topikgazda
válasz SH4D0W2011 #4042 üzenetére
Kollégám tavasszal volt USA-ban. Mesélte, hogy (származástól függetlenül) mindenki Bluetooth hangszórón verette az utcán a zenét, lesz@rva mennyire zavar másokat vagy mekkora katyvasz mix sikeredik belőle azok számára akik 3-4 oldalról hallanak egyszerre zenét.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
helixP
nagyúr
Esetleg az előzőekre van valakinek ötlete? Fog villogni nekem valaha a Led? (egyesével alkalmazásoknak is adtam már engedélyt rá).
Illetve az "overlap" üzenetet valahogy ki lehet iktatni? Köszi. -
Bali222
tag
Na, még egy dolog előjött, ezért megint kérdezek.
Google maps timeline nálatok megy?
Nekem most tűnt fel, hogy amióta megvan a telefon, azóta nincs timelineon semmi.Pedig közben váltottam már EU romra is.
Elvileg minden be is van kapcsolva aminek be kell kapcsolva lennie, és így nincs is ötletem mi lehet a probléma. -
Maist
senior tag
válasz gyvince #4061 üzenetére
Igen, ahogy Dimond G is írja a 9.8.15 jó, párom telefonján is az van, én viszont most idős hajlott korom okán egyelőre a 10.3.12.0 stabilon maradtam, mert teljesen elégedett vagyok vele, számomra hibátlan, bár tudnék pár hibát is írni benne, pl. még gagyi benne az AOD, így azt nem is használom ezen a stabilon.
-
Maist
senior tag
válasz gyvince #4059 üzenetére
Érdekes... Nem teljesen kiforottak még a recovery-k, főleg android 10 alá, továbbá az sem mindegy, melyik rom volt frissítés előtt a telefonon, elég kiszámíthatatlan, hogy sikerül-e felrakni a Miui 11-et, vagy sem. Mi flash végülis be van nálad izzítva, nagy baj nem lehet, talán próbálkozz még. Esetleg nézd meg azt is, biztos jól töltődött-e le a Miui 11 rom, jó-e az md5, sha értéke. Megpróbálkozhatsz a system, data, storage wipe-al is, és utána a telepítéssel, -ha megmarad a recovery-, baj nem lehet belőle ha mégsem, ott a Mi flash kéznél.
-
Maist
senior tag
válasz gyvince #4051 üzenetére
Az egyszerű: Elvileg az updater-ben mutatja, hogy van miui 11, letöltöd, és frissítésre nyomsz.
Másik lehetőség, hogy letöltöd innen: link
Belépsz a recovery-be, ott install, kikeresed a letöltött telepítőfájlt, és telepíted. Utána wipe chace, dalvik.
Csinálhatsz "tiszta" telepítést is, ekkor format data, telepítőt MTP-n felmásolod a telefonra, telepíted, wipe chace, dalvik, reboot system. -
helixP
nagyúr
Sziasztok, én is beléptem a klubba. És már akad is két kérdésem.
Hiába állítottam be az értesítési ledet, csak töltésnél világít.
A másik: hogy tudom kikapcsolni, hogy folyamatosan az értesítések között jelezze, hogy a Swiftly Switch alkalmazás használja a többi alkalmazás fölé helyezést?
Köszi. -
lemmy71
őstag
Én is MI 9T Pro vásárlása előtt állok. Szerintem nem a belépőszinten van ez a készülék, ott van ez már a prémium kategória előszobájában. Néztem akku idős teszteket és nagyon jó időt futott, hasonló kategóriában csak a MI 9T volt jobb, de nem volt egetrengető a különbség. Páran azt mondják hogy a MI9 kamera szempontból jobb, de igazán nem tudom mivel is tudhat többet Egyedül a plasztik hátlap illúzió romboló a számomra, lehetett volna alu vagy esetleg üveg, de úgy is lesz rajta valamilyen tok, akkor meg már mindegy hogy milyen is a gyári hátlap Beszerzés terén én is agyaltam de amit óvatosan Fulár fórumtárs is megemlített, nem nagyon érdemes kínai websoppokkal foglalkozni, mert jó árban itthonról is beszerezhető most. Azért akinek már volt a kezében ilyen készülék, szívesen meghallgatnám a véleményét róla.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz instantwater #4037 üzenetére
Kisvárosban lakom és ritkán tömegközlekedek, de pár hete ment az előttem az utcán egy srác hangosan zenét hallgatva, mondjuk róla sütött is az értelem. Iskolások környezetében lehet gyakoribb az ilyen, én szerencsére nem nagyon futok beléjük.
-
addikt
-
addikt
-
Mcsutka
junior tag
-
veterán
válasz instantwater #4037 üzenetére
Már nem.A svédjeink szokták időnként.Brazilok már nem
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz SH4D0W2011 #4036 üzenetére
Régebben a braziljaink voltak a buszok önjelölt DJ-i.
Vagy még most is megy az utcán és buszon hangos zenehallgatás? -
addikt
Mindig lesz jobb, és újabb, olcsóbb.
Ha nem jó a mostanid, akkor vedd azt amelyik ár-érték arányban a legjobb.A 9T az.
Elég olcsón, elég jó.2 év múlva úgyis lecseréled, akkor majd gondolkozol a mix 5-6 on.
Máskülönben örökké várhatsz valamire.
Aki szereti szórni a pénzt, úgy oldja meg a dilemmádat, hogy félévente megveszi azt, ami a legjobban tetszik neki.
-
titán
Igen. A legjobb mobil hangszóró is friss meleg marhatrágya a 10000 forintos dac + 20000 forintos hangszóró pároshoz képest. Ha pedig útközben kell, akkor az 5000 forintos füleshez képest az. Sose fogom megérteni ezt a telefonhangszóró-mániát.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
AlienM
tag
válasz instantwater #4031 üzenetére
Erről jó lenne, ha csinálnánk egy tesztet simán jack-kel, és USB-s DC-cal is.
Persze mérési eredményekkel dokumentálva.
Amúgy nem is régen volt már ez téma itt úgy emlékszem... Akkor se értettem... Szerintem a mobil hangszóró használata jelenleg nem jelent minőségi zene hallgatást... -
Masooo
aktív tag
Én megint letettem a vételről
Sokat vártam erre a telóra de akkor is úgy voltam vele várok a mix 4 re is és ami jobban bejön.
Az nem jelent meg, így úgy voltam vele, akkor legyen, megveszem ezt, igaz, hogy zavart az infra hiánya, zavart az, hogy nem bővíthető sd-vel csak 2 sim mehet bele, a kamera sem ejtett hasra, nem rossz és amúgy általában fotógéppel fotózom, így elfogadtam.
Erre a csöpp kínai benyögte, hogy lehet mégis lesz mix 4.nem tudom mi legyen.
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
addikt
-
addikt
válasz Mcsutka #4022 üzenetére
Jó, legyen igazad, működik a 15 centis sztereó és nem vagy alapból pirított magyar, ha így hallgatod a zenét, de válaszolj egy kérdésre:
Megéri a soktízezres felárat az, hogy alkalmanként zenét hallgass, és egy picit jobb hangminőséged legyen?
Ha igen, akkor ez nem a te telefonod.
Ha nem, akkor tárgytalan a vita.
-
Methionyl
senior tag
Köszi a gyors választ srácok.
Rendeltem is egyet. Note 6 pro-ról váltok, kíváncsi leszekThey can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
AlienM
tag
válasz KamuMazsola #4023 üzenetére
Hallottam már S10-et is, és az általad vázolt felállást is szólni.
Valóban jól szól az S10 (telefonhoz képest), de a két zenehallgatási mód szerintem nem hasonlítható össze a minőség szempontjából.
És igen, aranyozott csati, flac, csöves erősítő = minőség... -
duo
addikt
válasz hubertus33 #4020 üzenetére
tokshop.hu-rol rendeltem.
más: megérkezett az ebayrol par tok. egy biztosan nem kell. mar van 5tokom. valaki elviszi ingyen odaadom. holnap teszek fel kepet. kemeny hatlap tpu oldal, fekete es a hatlap egy resze szurke szövetszerü. helyileg Vásárhelyen vagyokEgyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Methionyl
senior tag
Sziasztok
SmartShopnál a Xiaomi Mi 9T 64GB Globál Verzió azt írják hogy: Hátlapi kamera: 43 + 13 + 8 MP. Míg az összes nem globál verzió pedig 48..
Elírás vagy what?They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
KamuMazsola
őstag
válasz Mcsutka #4022 üzenetére
Hát figyu! Egy szobában kiteszek jobbra és balra egymástól 5 méterre két hangfalat, amit egy sztereó erősítővel meghajtok pl rádió, vagy egyéb sztereó jellel/adással, az sztereó hatás. Hagyjuk már a 15 centire lévő hangszórók kiválló sztereó hatását!
Szerk: az erősítőre bt-vel racsatlakoztatom a telót, azt tényleg sztereó a YouTube is. Na be is fejeztem, mert látom nem akarod érteni.
[ Szerkesztve ]
-
-
NemMo
őstag
válasz hubertus33 #4020 üzenetére
Alza
-
hubertus33
tag
Üdv!
Xiaomi Mi9T Pro-hoz keresek Nillkin Nature TPU tokot valaki tud valami jó oldalt mondjuk itthon ahol kapni?
Köszi előre is.
Xbox Series S,
-
addikt
válasz laci laci #4018 üzenetére
Akkor pedig pláne értelmetlen sztereónak nevezni, és a felsőbbrendűségét hangoztatni az egyhangszórós készülékekkel szemben.
Amúgy meg tudjátok ki hallgat telefonon zenét? A "brazilok". Akinek egy picike kis igénye van az fejhallgatóval vagy hangszórón hallgatja.
A beépített hangszóró azért van, hogy legyen min a csengőhanhot lejátszani, vagy videohívásnál halljad a másik felet, nem minőségi zenehallgatásra.
De mindjár jönnek az audiofilek az aranyozott kábelekkel, FLACcal, bakelitlemezzel és csöves erősítőkkel.
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
válasz KamuMazsola #4014 üzenetére
De ezek nem sztereók, hanem dual speaker. Két hangszóróból szól monon a zene..
-
addikt
-
kutyek
senior tag
válasz dave_gahan #4004 üzenetére
Próbáld ki a One Hand Operation+ appot: [link] Elvileg nem csak Samsung telefonokon működik. Én S9-en használom gesztus vezérlésre, szerintem nagyon jó.
-
Mcsutka
junior tag
-
KamuMazsola
őstag
válasz Mcsutka #4013 üzenetére
A sztereónak a térhatás a lényege, jobb és bal, más-más szól. Én elhiszem hogy bármelyik telefon ezt tudja technikailag, de méretei miatt a két csatorna egymástól 15 cm-re van, ezt egy méterről hallgatva nem hiszem, hogy élvezhető sztereó hatást kelt. De ez már nagyon off.
-
Mcsutka
junior tag
válasz KamuMazsola #4012 üzenetére
Most adtam el egy Samsung S10+ telót. Eszméletlen sztereó hangszórói voltak. De az LG, Asus is kiváló ebben.
Asus Zenfone 5
-
-
dave_gahan
aktív tag
99%-ban egy kézzel mobilozom, csak indokolt esetben használom a másikat is...a nagy méret eléggé indokolná...
Tasker: köszi, még nem hallottam róla, megnézem...a lényeg, h csak third party lehetőségek vannak.
Tényleg, a Poco Launcher-nek nincs vmi pöpec feature-e az értesítő sáv lehúzására? -
Fulár
senior tag
10-hó 8.diákig Kínai nemzeti ünnep van.Tehát a heti Eu.dev ma sajnos kimarad.
-
Fulár
senior tag
Igazán nincs mit!Én itt vettem.Már-már gyanusan olcsóak a nagyobbakhoz képest de már ismertem őket korábról és maximáli korrektség jellemzi a webshopot!Semmi variálás vagy átverés!
[link]
dave_gahan:Én is azt javaslom mint Erpy kolléga!Alkalmazásokon belül egy kézzel esélyed sincs! :)
Bocsa a félkövér írásért.Mobilról vagyok és nem hajlandó kikapcsolni![ Szerkesztve ]
-
ERPY
őstag
válasz dave_gahan #4004 üzenetére
Másik kézzel esetleg?
Ha ennyire sűrűn kell huzigálnod, akkor Taskerrel állítsd be hogy egy picit megrázva a telefont nyíljon le a felső sáv. Ezek mellett persze szinte bármit meg lehet benne írni, amit csak szeretnél. Picit azért kell érteni hozzá, de segítek ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
dave_gahan
aktív tag
Köszi, elhiszem, h hamar megszokható a gesztusvezérlés, de attól még a probléma adott: ha szeretném egy lefelé suhintással lehúzni az értesítési sávot, akkor úgy sejtem csak görgetni fogok lefelé, ha éppen olyan alkalmazásban vagyok (és jórészt abban vagyok: bármilyen böngésző, bármilyen chat program, FB, Insta, eredmenyek.com, vagy csak simán vmilyen settings oldalon a MIUI mélyén, ami görgethető).
De lehet, h rosszul gondolom és simán hülyeséget kérdezek.
Ezért érdeklődöm, h ki hogy húzza le az értesítési panelt ínhüvelygyulladás nélkül?[ Szerkesztve ]
-
Fulár
senior tag
Aki szerint ez nem prémium kivitel annak elment az esze.Az tuti!Ehhez nem is nagyon tudok mit hozzáfűzni...A kinézet,az anyaghasználat,az összeszerelés a fogása mind-mind prémium kivitel.Bármit is akarjon jelenteni ez a szóösszetétel.
Ez nem egy csúcskészülék.Ennek a Pro verziója viszont az.De abban is csak a hardver más.A ház egy és ugyanaz már ami a külsőségeket illeti..
A vásárlást illetően pedig ez teljes mértékben egyéni döntés kérdése.Az általad felsorolt websopoktól sincsen semmi félnivaló.Az,hogy meg e éri külföldről berendelni szintén egyéni döntés kérdése.Nekem nem volt opció mert nem lehetett rajta annyit pénzt fogni,hogy megérje az általad is említett rizikó faktorokat.Bár sok esetben a webshopos garanciával de még egy szolgáltatóival is kitörölheti az ember a valagát.Pár éve hajszál híján pereskednem kellett a Telenorral egy garanciális ügyintézéssel kapcsolatban.Azóta nem veszek szolgáltatónál készüléket.dave_gahan:Én még ilyet nem tapasztaltam.Nekem mindig gyönyörűen lejön.Ha alkalmazásokon belül akarod huzigatni az persze más. Tudtommal nincs ilyen cucc mint az Lg-nél de akármibe le merem fogadni,hogy a fórumtagok bő 90 százaléka gesztus vezérléssel használj a készülékét.Én mindenkinek azt javasolnám,hogy kapcsolja be és használja!Legrosszabb esetben is 1-2 nap alatt megszokható és búcsút lehet inteni a feleslegesen helyfoglaló gomboknak.
[ Szerkesztve ]
-
dave_gahan
aktív tag
Üdv,
a tesztben írják, hogy "Szokásos módon, fentről tud lejönni a kétlépcsős értesítési és gyorskapcsoló panel, de ehhez sem kell a legfelső sávig nyújtózkodni, üres területen akár középről is lehúzhatjuk."
Ezzel csak az a bajom, hogy az esetek túlnyomó részében olyan alkalmazásban vagyok, ami épp fel-le görgethető, tehát adott pillanatban lefele húzással gyanítom görgetni fogok, holott az értesítő sávot szeretném lehúzni. Az pedig macera, h menjek vissza a főképernyőre csupán emiatt.
A MIUI-ban nincs olyan pöpec funkció, mint az LG-kben és az EMUI-ban, hogy a navigációs gombok mellé be lehet állítani 4.-nek egy gombot, ami lehúzza az értesítési sávot?
Vagy Ti hogy húzzátok le? Mindig nyújtózkodtok? Sztem ekkora hosszúságú telónál ez kényelmetlen.[ Szerkesztve ]
-
Papin
csendes tag
Sziasztok!
MI 9T Pro-t szeretnék vásárolni, de kicsit elbizonytalanodtam, mert több helyen céloztak rá, hogy nem olyan prémium a kivitelezése, mint mondjuk az MI 9 széria, bár konkrétum az nem sok volt, hiába kérdeztem, maximum a szerelhetőségét hozták fel példaként, hogy ég és föld a kettő! Én viszont élőben még nem láttam a telefont, érdekelne a véleményetek, tudom, hogy ez Redmi vonal, de 100k+ Ft az azért nem belépő szintű telefon, van mi alapja ennek a híresztelésnek?
A másik, hogy hol érdemes vásárolni? A hivatalos forgalmazónál lassan semmilyen Xiaomi telefon nincs elérhető státuszban, ahogy elnézem, hiába lenne rá gyári 2 év garancia!
A xiaomishop.hu-ról mi a véleményetek? Kicsit drágának tűnik, de már csökken az ár náluk is és szinte félhivatalos oldal...
Turbado, Kingtel, Smartshop és hasonló boltokról ált. jót hallok, de nem tudtam rávenni magam, hogy elkötelezzem magam valamelyiknél!
Olvastam, hogy többen külföldről rendelitek a készüléket, kuponokkal, ez annyira megéri? Lehet heteket kell várni és a garancia is bizonytalanabb, mi van ha eleve sérülten érkezik meg például?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest