Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megjött a napokban mind a négy általam 'felügyelt' mi 9t-re a 11.0.4.0(QFJMIXM).
Simán ment a frissítés és minden megy ugyanúgy hibátlanul, mint a drois 9-es kiadásnál is.
Öröm boldogság. -
törölt tag
válasz mgTerminator #7396 üzenetére
A két 4-es képen azért erős a különbség. Nem vagyok nagy fotós, sőt...és simán lehet, hogy a sima szoftveres képnél nem volt megfelelő a fókusz, de ha nem, akkor azért na.
-
törölt tag
válasz instantwater #7320 üzenetére
van benne sim, de azon nem állítottam semmit
-
törölt tag
Gugli fiók beállít. Wifit érje el. Felfrissítettem 11.0.1.0(PFJMIXM)-re. Felfrissítettem az alapértelmezett appokat és letöltöttem azokat, amik kelleni fognak neki.
Beállítottam ambient display-t, hogy mindig menjen.
Átállítottam, hogy 1 sorosan jelenjen meg a lock screen óra.
Ne jelezzen vissza hangokat a fölösleges dolgokra (sound settings -> additional -> mind off).
2 perc inaktivitás után menjen alvásba a teló.
Ujjlenyomattal oldjon fel a teló.
Az 'asztalon' mappákba raktam a dolgokat, amiket ne nyomkodjon majd a tulaj.
Megvártam, míg 100%-on nem lesz az akksi és lehúztam a töltőről és leraktam az asztalra.Tehát semmi extra.
-
törölt tag
Lett vásárolva még egy mi 9t.
Szerdán feltöltöttem és azalatt beállítgattam.
Azóta senki se ért hozzá (holnap lesz odaadva), csak bekapcsolva fekszik az asztalon.
Most tart 83%-nál és azt írja, hogy 2 nap 2 óra telt el az utolsó töltés óta.
Nem semmi. -
törölt tag
Nem tudom mennyire valid ez a cikk
Ez alapján november 12-19 között kell jönnie a global miui 11-nek és a korábbi dátum a béta tesztelőknek szólt.
-
törölt tag
válasz mgTerminator #4889 üzenetére
Csakhogy ennek akkor lenne értelme, ha az értesítő némán jelezne. Max halkan rezegne.
Nálam az ébresztő értesítő is ugyanolyan hangosan üvöltött, mint a rendes ébresztő. Tehát baromság az egész (vagy bugos).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Használom egy ideje és egy olyan negatívum van, ami napi szinten zavar.
Az android 9-be bekerült az elforgatás gomb. Tehát ha le van tiltva az automata képernyőforgatás és én elfordítom a telefont, akkor alul a 3 navigálós gomb mellett fel kellene jönnie egy forgatás gombnak.Ez huawei-s emui alatt tökéletesen működött. Itt pedig egyszerűen nem létezik. Így sajnos kénytelen vagyok az automata forgatást nyomkodni. (Számomra állandóan bekapcsolva használhatatlan.)
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #20411392 #2167 üzenetére
Három nappal később...a szüleim telefonján hibátlanul működik.
Az övéké másnapra teljesen megszáradt és jó volt. Az enyémen látszódott, hogy maradt alatta nedvesség.
Viszont használni kellett, de nem durvultam vele. Most már látom én is a 'ragyát', mint amit egy másik fórumozó is mutatott.
Nem zavar, de azért na. Szóval aki clearplexezik, az várjon vele addig, amíg teljesen elmegy a szmötyi. Simán lehet több nap is akár.
-
törölt tag
Mediamarkt Árkád ClearPlex
Mindhárom telefonra vettem minőségi üveget és mind a háromnál meg is repedt szinte pár napon belül a tetején. Így a következő lépés a ClearPlex fóliázás lett.
Szombaton meg is csináltattam. Gyönyörű ahogy kinéz. Mintha nem is lenne rajta fólia. Ügyesek a srácok. ~10 perc alatt meg is csinálták őket. A tartósságáról majd később tudok ítélkezni, de jónak tűnik.
Az ujjlenyomatolvasó ~hibátlanul teszi a dolgát (ahogy előtte is).
Eleinte szokatlan volt, hogy kevésbé csúszik (mint az üveg), de hamar megszoktam és már nem is zavaró. -
törölt tag
-
törölt tag
Rájöttem az ébresztőre.
Szabadságon vagyok és újat állítottam be, aminél bent maradt a notification before ringing....ez mekkora egy fos funkció.Egy órával az ébresztő előtt jelzi, hogy ébreszteni fog...
-
törölt tag
Ma reggel 6-kor ébresztett a telefon. 7:00-ra volt állítva az ébresztő. Előtte minden nap jó időpontban tette ezt. Ezt leszámítva hibátlanul teszi a dolgát, de nem lennék boldog, ha ez a fontos funkció megbolondulna.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Megérkeztek. Ez az első amoled kijelzős telefonom és még élőben nem is láttam ilyet. Elindítottam egy 4k hdr szutykos youtube vidit az előző telómon és ezen...
Eddig az előzőre is azt mondtam, hogy tök szép képe van...most viszont az egyik szájtátósan szép, a másik pedig elmegy kategóriára süllyedt. Te jóságos szent tehén.
A telefon tényleg nehéz, de szokható. Az ujjlenyomatolvasó eddig hibátlan egy nillkin 9h+ pro mögött is. Jövőhéten lesz tesztelve rendesen.
-
törölt tag
válasz szabi__memo #482 üzenetére
Semmi extrára nem használják. Böngészés, youtube, gps, fényképezés. Viszont ezzel most 2-3 évig jók lesznek. Arra leosztva pedig nem valami nagy összeg. Főleg hogy nagyszerű szülők és sokat köszönhetek nekik. Nem a nekik vett ajándékon fogok spórolni pár ezer forintot.
-
törölt tag
Hamarosan csatlakozok én is. Rögtön három darabot berendeltem (szüleimnek + magamnak), mert eléggé best-buy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest