Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
Szívesen!
Olyat szoktam még csinálni, hogy csinálok egy mappát a pc-n a telefon nevével!
Oda pakolok minden vele kapcsolatosat! Pl hogyan kell menteni (jegyzettömbbe írva, vagy bemásolva), magát a mentést áthúzom, rom és annak a leírásai...stb.
Ezt azért csinálom, hogy meglegyen, meg így nem kell kérdeznem a fórumon a válaszra, link-re várva! Akkor is jó, amikor hasonló típusú telefonjaid vannak... pl Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T....itt vannak amik megegyeznek és nem kell kérdezned! -
Wallenberg
senior tag
A Xiaomi Mi 9T 6/128 GB telefon megjelent az Edigital kínálatában is 119.990 Ft-ért fekete, vörös és kék színben.
2 év gyártói garanciával.
[ Szerkesztve ]
-
Dimond G
senior tag
Én anno A70-ból csak úgy tudtam átköltözni, hogy leszedtem rá a ShareMe app-ot, ami a Xiaomi telókban alapból benne van!
Azzal próbálkozz!A 9t-n csinálsz mentést, ha másik Xiaomi telóra költöznél, azt meg úgy kell, hogy mindened meglegyen, hogy bemész a beállításokba "rendszer és készülék" / További beállítások / Biztonsági mentés és visszaállíts/ Mentés a készüléken.
Csinál a belső memóriában a Miui/backup/AllBackup mappán belül egy mappát ahova mindent lement! Ezt a mappát kell átrakni a másik Xiaomi teló ugyan ebbe a mappájába (ha nincs, csinálni kell).
Bár én ilyenkor a mentés után a teljes belső memóriát kimásolom pc-re egy mappába és mikor költözöm, csak átmásolok mindent! Persze csak azokat a tartalmakat, amik képek, kameraképek, zene, csengőhangok, dokumentumok! Amit még szoktam az az Android mappa! Az app-ok miatt!
Tudom, időigényes, de ha megvan, nincs bajom a beállításokkal, app-al, cuccaimmal, ha vissza kell rakni mindent, pl egy nyitás után! -
trouble
senior tag
válasz PowerBuldog #1491 üzenetére
Köszönöm!A memóriaoptimalizációt alkalmazásonként ki lehet kapcsolni vagy csak egyben?
-
bl4ze
veterán
válasz PowerBuldog #1491 üzenetére
P20 Lite-on EMUI 9 van azaz Android 9.
Bármit csinálok nem megy, nem tudom áthozni az adatokat.Már toltam pár FR-t de a költözés másik android készülékről opció is a végén hibát dob, azzal sem tudok teljesen átköltözni
A P20 Lite-on minden be van állítva ennek ellenére nem aktív a "biztonsági mentés készítése" - szürke, nem tudok rákatt
Az összes lényeges elem "várakozás a biztonsági mentésre" mutat pld Alkalmazásadatok, Eszközbeállítások stb.
Nem lenne jó egy fél napot szívni azzal, hogy a 9T-re nem tudok simán "átköltözni"
Valaki jött HUAWEI-ről ide 9T-re, vagy használta ezt a másik Android telefonról való átmásolást, átköltözést ?Amennyire izgatottan vártam a 9T bekapcsolását annál nagyobb most a csalódást, hogy úgy néz ki mindent kézzel kell megcsinálni és buktam a sok sok beállítást, hálózatot, app automatikus felrakást
Valakinek bármi tipp, hogy miért akadok el ezzel? Akár a másik android telefonos megoldás is jó lenne, de a két telefon kódja nem egyezik, és a 9T egy idő után hibát dob és nem fejezi be a folyamatot
.:. bl4ze .:.
-
mjani1172
addikt
Google naptár már jó? Azzal is volt gond.
-
bl4ze
veterán
Sziasztok,
Segítsetek, kérlek.
Végre telefon feltöltve 100%-ra, bekapcsoltam : Angol nyelv, régió : Svájc.
Mennék tovább, de biztonsági mentéssel van gondom: be van kapcsolva alapból a P20 Lite telefonon ahonnan költöznék át.De a google fiók alatt csak 1-2 dolognál látom, hogy el van mentve. Többinél "várakozás biztonsági mentésre"
Viszont itt a 9T-n hibát dob, hogy nem található biztonsági mentés...
Mindenképpen szeretném ha az appokat, beállításokat stb. vinné át a telefon a google biztonsági mentésből és nem kéne manuálisan telepítgetni, mindent beállítani.
Hol lehet a hiba, mi a megoldás, hogy minden le legyen mentve biztonsági másolatban?
Korábban már használtam ezt több telefonnál, most nem értem miért dob hibát az új telefon ezzel, hogy nem találjaKöszönöm.
-
silver10
aktív tag
Az órán kívül már az első beüzemelésnél minden renben működött. Hívószámkijelzés, f.print, stb. Beszélgetéseket hangosan tisztán felveszi. Annyi, hogy TG felrakás után kissé lassabban old fel, de megbízhatóan. Mondhatom, hogy 10/10, csak lassabb. Frissítéssel meg már ébresztés is jó. Gcam lassított felvételen kívül jól szuperál. MIUI, akku optimalizációt ém is kilőttem. GPS tesztre nem volt még időm. De hamarosan az is lesz Üzemidőt is majd csak később érdemes összegezni. MI A1-ről tértám át, még az is „hasít" a 8.1-gyel. Lányom nyomkodja majd tovább. Ha csak annyira válik be, elégedett leszek. Persze a kategóriájához viszonyítva.
[ Szerkesztve ]
-
tibz03
őstag
válasz trouble #1469 üzenetére
Az ébresztéssel nálam voltak gondok, de 1: én nem a gyári óra appot használom, hanem a Google Órát. 2: Mivel ez az első MIUI-s telóm, meg kell(ett) szoknom, hogy minden fontos appnál be kell állítani az automatikus indítást, meg kikapcsolni a memóriaoptimalizációt. Előbbi nem volt beállítva a Google Óránál, és valószínűleg kilőtte a rendszer a háttérfolyamatot, és nem indította újra, ezért volt vagy kétszer, hogy nem ébresztett. Ezt lehet user error-nak is nevezni, meg annak is be lehet tudni, hogy nincs még egy ilyen idióta androidos felület, hogy minden egyes appnál külön-külön engedélyezni kell benne, ha meg akarod kapni az értesítéseket és ha a memóriában akarod tartani.
Always-on display működik (miután az imént említett beállítások megtörténtek, és megkapsz minden értesítést úgy, ahogy az alapból elvárható lenne a világ bármely telefonjánál ), egyedüli probléma vele, hogy nem minden app értesítését jelzi, pl. ha Viber üzenetet kapsz, akkor b*szhatod. De ezt costum ROM-mal lehet orvosolni, viszont ha valaki nem akar mókolni, akkor azért tény és való, hogy ez elég bosszantó dolog.
A híváskijelzés nálam sem állítható, hibaüzenetet kapok, de mivel alapból kijelzi a számomat, ezért nem zavar a dolog.
Az ujjelnyomat olvasó teljesen korrekt, használható, habár nem olyan gyors és pontos, mint a hagyományosak, de ez nagyjából minden kijelzőbe építettről elmondható. Állítólag a Samsung A-szériájánál lényegesen jobb ez.
Összességében szerintem simán jó teló, én megbarátkoztam vele, kisebb negatívumokat mindenol el kell fogadni. Viszont nincs notch, marhajó az üzemidő, a rendszer gyors, a kamera - számomra - nagyon jó (még az optikai képstabilizátor sem hiányzik különösebben), szerintem nagyon jó minőségű és hangos a beszédhangszóró (az előző OP3-amat bőven lekörözi), és még lehetne sorolni a pozitívumokat. Szóval nem kell ettől félni.
-
R a y
senior tag
-
wierra
senior tag
válasz instantwater #1483 üzenetére
Note4 jó kis teló, asszony hajtja egyik példányát nagy megelégedéssel.
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
addikt
-
wierra
senior tag
-
stingy2
senior tag
válasz Sz_Imre #1477 üzenetére
Nekem Kínából jött(Gearbest) Global 10.3.11.0.PFJMIXM van rajta.
- Bluemobile (kvázi Domino) kártya van benne, számkijelzéssel sose volt gond, valszeg már vmikor a szolgáltatónál átállíttattam.De mint fentebb írtam pár napja simán megy a telón is a beállítás 2G-n.
- óra működik, ahogy kell
- első beüzemelésnél se volt semmi extra, mondjuk tapasztalatból eleve angolon hagytam és régió U.K. volt, nyelvet később visszaállítottam magyarra, régiót CH-ra.
- értesítésekkel sincs gondom, ami kell megjön.
- AOD-ot nem használom
- ujjlenyomat olvasóval se volt komoly probléma, néha jobban rá kell nyomni az ujjam a képernyőre, de kb. 10/9 felold. (meg amúgy is tetszik, h a kijelzőben van)
Reklámokat, hülye xiaomi ajánlásokat szinte 0-ra sikerült redukálni: [link]
Egy dolog zavar csak - ami Android sajátosság lehet, mert AO-n is megvan- sötét helyen nagyon leveszi a fényerőt, és hiába állítom mindig erősebbre, nem igazán tanulja meg.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
Sz_Imre
senior tag
Ha már szóba került a MIUI Global 10.3.12 verzió.
Jelenleg nekem ez van, csak látom másnak más verzió van fent. Xiaomi.hu (lurdy) rendelve.(#1469) trouble:
-hiváskijelzés - Tudomásom szerint Telekom domino kártyásoknak azaz nem előfizetéses felhasználoknál
-óra és ébresztő para - Nincs baja ébreszt amikor kell.
-első beüzemelés - Semmi problémám nem volt.
-értesítések - Ez inkább miui-nak tudható be, de nem vészes.
-always display - csak kipróbáltam, így nem tudok róla mit mondani
-újjlenyomat olvasó anomáliák - nem használom[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mindig meggyőzöm magam hogy jó lesz ez a telefon, aztán elveszitek a kedvem
-
Dimond G
senior tag
válasz trouble #1469 üzenetére
Mindenképp! Ezek csak folyamatos user nyavalygások! - na most jó sok szem könnybe lábad és mindenki nekem esik!
Nekem nincs bajom, sem a kamerával, sem a hálózattal, sem a always display-el, sem az ujjlenyomatolvasóval, sem a ....most komolyan felsoroljak mindent?
168 órát kell várnom a nyitásra! Aztán Eu rom! Majd jön a Miui 11! Ez persze egyéni döntés!
De akinek volt ennél rosszabb telefonja, az gondoljon már bele, hogy hozott egy döntést! Viselje a következményeket! Kompromisszum!
Nekem volt Mi 9 SE! Kicsi aksi! Eladtam!
Még megvan a Mi mix 3-am! Eladom!
9t? Megtartom! Ennyi!
User döntés!Na akkor most lehet írni a rosszalló véleményeket!
-
trouble
senior tag
De most komolyan ezt a szarságot, úgy amblock:
-hiváskijelzés
-óra és ébresztő para
-első beüzemelés
-értesítések
-always display
-újjlenyomat olvasó anomáliákmintha valami komolytalan gyártórol lenne szó, nem a világ 4(ha jól tudom)legnagyobb mobil gégéről!
Ha megjött kibontsam egyáltalán
[ Szerkesztve ]
-
silver10
aktív tag
Másnak is van gondja az órával? Nem tudok belépni, hogy ébresztőt állítsak pl. Leáll, hibaüzi, a hiba elküldése, aztán ennyi
-
veterán
-
lacentos
tag
Ez a hívószám kijelzés probléma jelen van mindkét EU és a Global verzióknál egyaránt ?
-
madrac
senior tag
na, megtaláltam a rendszer frissítés menüben, hogy hol lehet visszajelzést küldeni hibáról, igy megírtam nekik a hívószám kijelzés hibát. Nagy nehezen el is küldte. remélem mások is jelentették, jelentik.
-
Van ez az alkalmazkodó akku kapcsoló. kikapcsoltam. Szűk 4 óra SoT jött ki mobneten , a 4:30 helyett, szóval nálam nem nyert.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
veterán
-
Sz_Imre
senior tag
válasz N.YCityBoy #1448 üzenetére
Szóval akkor lehet nem fogalmaztam érthetően, elnézés érte.
Szóval a 2G tudott beállítani a számkijelzés, utána ha 4G-re vissza rakod, akkor megint nem lehet beállítani, de cserébe kijelzi a számot, mivel megjegyezte a beállítást.(#1446) bigrob: Szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz PowerBuldog #1456 üzenetére
A lényeg hogy van ahol igen
-
PowerBuldog
veterán
válasz szabi__memo #1454 üzenetére
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
szabi__memo
nagyúr
válasz kristof123 #1450 üzenetére
Vagy ne adj Isten, ennyire szar valami a rendszerben
-
bl4ze
veterán
Ez csak Magyar nyelv alatt van?
Ma vettem át a telefont reggel (Kingtel) és még itt pihen az asztalon.
Szombaton fogok "átköltözni"
Ha a Magyar nyelven van ez a para, akkor Angolra raknám - mert az is teljesen jó nekem ha ott nincsenek ilyen bugok..... Nekem fontos a hívószámkijelzés, és dual sim céges : 1 Telekom , 1 Telenor. (ez a privát)Köszi.
-
stingy2
senior tag
Egy ideig nekem is ezt dobta, aztan egyszercsak megjelentek a beallitasok.2G, magyar nyelv, Svajc regio.
Mas: kivancsi voltam, mennyit fogyaszt ha nem hasznalom. Kb 28 ora alatt 9%. Ez Nokia 7+nal ua. beallitasokkal kb 20-25 kozt van. Jo kis telo ez.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
bigrob
őstag
Biztos átállítottad fixen 2G-re?
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
veterán
-
veterán
-
Sz_Imre
senior tag
Mivel összeszedtem itten a megoldásokat, amiért köszönök mindent. Így leírom a megoldást (tesztelve).
Hiba: Nem lehet beállítani 4G-n a szám kijelzés, ezért privát számnak leszünk másnak feltüntetve.
Megoldás:
Hívásikon és ott bal oldalt lent a 3 csíkra nyomni, Hívásbeállítások főmenő azon belül sim-kártyák és mobilhálózatok->Sim-kártyák beállításai (Telekom HU)-> Preferált hálózattípus-> csak 2G hálózat kiválaszt. Majd ezután vissza a hívásbeállításokra és további beállítások menni és ott legörgetni a hívóazonosító-ra, ott kell kiválasztani a szám kijelzése. Ha ezt megtettük akkor menjünk vissza a preferált hálózattípushoz és kiválasztani a 4G előnyben. Ha minden jól megy akkor híváskor most már a telefonszámot kijelzi.
Legyen ez segítség Xiaomi Mi 9T felhasználóknak, míg kinek javítják a hibát szoftveresen.[ Szerkesztve ]
-
jemy
tag
válasz PowerBuldog #1441 üzenetére
a xiaomi.eu romban már benne van.
-
oxide83
aktív tag
válasz instantwater #1430 üzenetére
És akinek csak egy Sim kártyája van ? Nálam 1,5 nap és 5 óra sot, ennél többet nem lehet kinyerni a telómból egyenlőre, még úgysem ha bekapcsolom az akkukímélő módot .
-
PowerBuldog
veterán
válasz Flexy90 #1440 üzenetére
A gyári miui launcher is kapott/kapni fog app drawert.
-
Flexy90
senior tag
Mivel az előző telefonom Poco F1 volt, így azon gyárilag ez a launcher volt.
Most szeretném promotálni a POCO Launchert, mert egy az egyben úgy néz ki mint a gyári MIUI csak egy fontos hiányosságot pótol, ez pedig az app drawer (listázza az összes alkalmazást különböző kategóriák szerint is). Én annyira megszerettem, hogy első dolgom volt a 9T-re is feltenni.
Xiaomi Fan
-
veterán
válasz trialboj #1434 üzenetére
Dehogy kell, tegnap töltöttem fel délután 100-ra, most vagyok 56%-on 5 óra SOT-al 20 óra használattal úgy, hogy folyamatosan wifin vagyok és semmi trükközés nincs bekapcsolva! 3/4-ed fényerő GPS szinkron minden be van kapcsolva AOD is! S10+t ugyan ilyen használat mellett már minimum 1x tölteni kell😂
Ja és tegnap vettem , így plusz be is kellett "lakjam" tehát frissítéseket telepített stb...Egyenlőre nagyon nagyon elégedett vagyok 👍
[ Szerkesztve ]
-
turbuczn
tag
Nem tudom miért megy az értesítésekkel a rinyálás. Egyszerűen ezt csak be kell állítani! Most kaptam kézhez a készüléket, egy pár dolgot már kipróbáltam rajta.
Használtam már pár gyártó okostelefonját, de ezen nagyon aprólékos az alkalmazásbeállítás, és pozitív értelemben. Még azt is meg lehet adni, hogy a Messenger csoportos beszélgetéseinek milyen értesítései legyenek, például lebegő értesítés legyen-e, vagy csak az AOD-on és az értesítősávban jelenjen meg, külön a privát beszélgetés beállításaitól, de ezt meg lehet csinálni a történetekre is. Vagy ugyanezeknél megadni külön, hogy legyen-e hang, fény, vagy rezgés. Ezeket a beállításokat MI fiókba el lehet menteni, később ezeket már nem kell telefoncserénél.
Amit eddig nem tudtam, hogy az alkalmazásoknak meg lehet adni külön, hogy például bekapcsolhatják-e a bluetooth-ot (nem csak azt, hogy használhatják-e), vagy beállítható, hogy egyes alkalmazások csak wifin menjenek, vagy azt is, hogy ha kilépsz egy alkalmazásból, azt mindig lője ki a memóriából, vagy soha. És sorolhatnám még....Amúgy LG V30-ról jövök, sajnos ott a Pite frissítéssel lassú lett a telefon, és az LG szoftvere az MIUI-hoz képest elég kevés beállítási lehetőséggel operál.
Az Mi 9T-n viszont a sebességben nagyon jó, fülessel a hang sem rossz, bár abban az LG egy hajszállal jobb közepes fülessel, egy nagyságrenddel, ha megfelelő fülesed van hozzá.
Az ujjlenyomat érzékelés lassabb, mint a hátlapi társaiké, de asztalról nem kell felemelni feloldáshoz, már ez is segítség.
Kijelző szép, panasz nem lehet rá, a többit meg később próbálom.[ Szerkesztve ]
-
tibz03
őstag
válasz trialboj #1420 üzenetére
Nekem az always-on display be van kapcsolva, szerintem nem zabálja az akksit. 1,5-2 napot bír a teló úgy, hogy azért nyomkodom rendesen. Be lehet kapcsolni, hogy értesítés érkezésekor felvillanjon a kijelző.
Negatívum, hogy az AOD nem minden értesítést jelez ki, csak a legismertebb appokét, pl. Messenger, Gmail. De pl. a Viber-t már nem. Ez costum ROM-mal orvosolható.
-
trialboj
őstag
válasz instantwater #1430 üzenetére
WTF, ez egy 4000 es aksival szerelt teló, itt is spórolni kell hogy kibírja a napot?
(#1424) wierra
Hát ha szerinted azok a képek elfogadhatók, és én vagyok a hülye, akkor a te igényeidet könnyű kielégíteni"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
szabi__memo
nagyúr
válasz PowerBuldog #1429 üzenetére
Úgy szokott...
-
NemMo
őstag
válasz PowerBuldog #1426 üzenetére
Mire a 11-ből global stabil is lesz az nagyon arrébb van még.
-
addikt
A SOT hajhászoknak:
Kapcsold be a dual 4G támogatást, majd állítsd a beszélgetős SIMet 2G re, ez spórolhat némi akkut. -
PowerBuldog
veterán
válasz szabi__memo #1428 üzenetére
Hátha kevesebb lesz a 11-ben a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz PowerBuldog #1426 üzenetére
Most hogy alig maradt pár tucat hiba a 10-ben? Éljen
-
veterán
-
PowerBuldog
veterán
-
wierra
senior tag
válasz trialboj #1420 üzenetére
Nem biztos, hogy a kamera hibája, ha nem vagy elégedett a látvánnyal.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
addikt
-
szuladam
aktív tag
Hali!
a *#*#86583#*#* kóddal elvileg be lehet kapcsolni a VoLTE-ot?
volte carrier check was disabled, amikor ezt írja ki utána akkor aktív ugye? kicsit fordítottnak tűnik a megfogalmazás , hogy beírod a kódot és utána írja was. -
trialboj
őstag
válasz #42308056 #1416 üzenetére
Hát azért ne viccelj, rettenetes képek voltak Én nem nagyon használom azt a kamerát, de azért néha kellhet, és amit ott mutatott az kritikán, aluli, azért kérdezem, hogy nála volt a hiba, vagy most mi van.
A kamerát többnyire nappal használnám.
(#1417) migabi24
Annak ha jól látom még az s10e-nél is kisebb aksija van, és még ha jobban is optimalizált, v kevésbé zabálja, akkor sem tartanám jó ötletnek.Mi a helyzet az értesítésekkel, kijelző felvillanással, nem hittem volna hogy 2019ben külön appot kell letöltsek egy flagshipre, hogy képes legyen erre
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Sz_Imre
senior tag
válasz trouble #1410 üzenetére
Caller ID = Hívóazonosító
---------------
Más ha már felkapott ez a probléma. Úgy gondolom, hogy sw hiba lehet, mert előtte a Redmi 5-ön simán működött ez a funkció, még gyári visszaállítás után is. Remélem hamarosan jön frissítés. Ja és nem ártana miui fórumon vagy telefon keresztül visszajelzést adni a hibáról. Én megtettem a telefonon keresztül, de még megpróbálom a fórumon keresztül is jelezni a hibát (csak eléggé átláthatatlan a miui fórum felülete). -
törölt tag
válasz trialboj #1415 üzenetére
Nem vagyok rasszista, de ha nem túl nagy a dinamikatartomány a szelfikamerán, akkor nyilván túl lesznek exponálva a képek, ha fekete ember használja
Amúgy kamerában cakkumpakk nyilván jobb az S10e, ez nem kérdés. Viszont a 9T is használható kategóriának tűnik (nekem nincs ilyen telefonom), éjjel vannak gondok vele, neked kell tudnod, mikor használnád. De pl. van 2x-es zoom szenzor, így ebben jobb mint az S10e.
-
trialboj
őstag
Üdv,
Vettem egy samsung s10e-t, és nagyon nem vagyok vele megelégedve, Mi4C-ről váltottam, ami sajnos elöregedett alattam, ehhez képest a samu experience elég gyatra, ami meglepő, nagyon szenvedek az értesítésekkel, nem akar működni sehogy sem, de igazából az üzemidő a gond, ami a kis méret miatt elég gyatra.
Ajánlották ezt a telefont, Mi 9T Pro, ami viszont bitang nagy, de legalább korrekt aksit kapott. Azt szeretném kérdezni, hogy ennek a telónak vannak közismert hátrányai? Elméletileg ugyan az mint a k20 pro, nem? Mert az pl rettenetes selfie kamerát kapott.
Nekem egyetlen elvárásom van, legyen jóféle kamerája, a samunak szép képeket lő a kamerája, a telefon, kicsi, de az üzemidő gyatra, és a szoft sem bejövős.
Tényleg csak az érdekel, hogy nincs-e semmi közismert betegsége, amit el kell fogadni, mert nincs rá megoldás. Értesítésekre gondolom már itt sincs led, kijelző tudja valahogy jelezni, ha nem fogadott hívás sms, stb érezett, akkor is ha le van zárva a telefon? Aod, zabálja az akksit itt is, más opció?
Köszönöm
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
addikt
-
törölt tag
válasz warfernom #1405 üzenetére
De nem lesz nagyobb a képed ha szétnyújtod, csak torz. 18:9-re még talán nem lenne annyira vészes, de ez túl széles képarány szerintem.
Amúgy szedd le a BS Playert, aztán ha videót néznél akkor megosztás és ott BS Player. Át fog ugrani és ott játssza le, ott meg lehet széthúzni. Ha jól emlékszem. Podcasteket hallgattam így régen, mert le lehetett zárni a képernyőt és ment a hang.
Nem vágom amúgy miért ezt a 19.5:9-es képarányt erőltetik. 18:9 jobb lenne, ott levágással sem veszne el túl sok infó a képből.
[ Szerkesztve ]
-
Faby
senior tag
válasz sirály69 #1165 üzenetére
Nekem is előjött ez a hiba, akár a tovább, akár a kihagyás gombra kattintottam, nem ment tovább.
Megcsináltam sim és minden nélkül az indítást, de nem volt az igazi, mert így nem állított vissza semmit a google fiókból.
Végül az lett a megoldás, hogy a FR utáni bekapcsoláskor (wipe all data után) átállítottam a nyelvet angolra, és láss csodát, szépen végig ment, tudtam skipelni a "fogja munkára a google-t" oldalt, és szépen be tudtam állítani a telefont, és visszarakta a google mentésből a cuccokat is.
Valamiért nem szereti a miui/xiaomi a magyar nyelvet Ez látszik a sim aktiválós illetve a play áruházas beállításnál is.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
bigrob
őstag
Telekom hívószám kijelzés.
Most játszadoztam egy kicsit cserélgettem a 2 SIM foglalatban a kártyákat stb.
Nem jártam sikerrel.Majd átraktam a preferred network type-ot 2G-re SIM1 slotban a Telekommal, SIM2 slotban Digi LTE preferreddel.
Ezután beírtam a keresőbe a caller ID-t, és mindkét kártyára be tudtam állítani a hívószám kijelzést.Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
válasz instantwater #1401 üzenetére
Hm? H jön ide a szelfi? Hosszú, de egy rakás bug van nálam a másikkal.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
tibz03
őstag
Igen, nálam is ugyanez van.
(#1338) instantwater: Igen, valóban írja a leírás a lakatolós megoldást, de én azt kihagytam, és így is minden oké. Egyedül "problémám", hogy ha jön egy értesítés, akkor az ugyebár a zárképernyőn is megjelenik, viszont ha feloldom a kijelzőt, lehúzom az értesítési sávot (nem nyitom meg az értesítést), akkor már eltűnik a zárképernyőről az értesítés... Tudom, "hatalmas" probléma. Ezt megszoktam az eddigi telóimnál, hogy az értesítés addig ott van, amíg ténylegesen meg nem nyitom azt, itt meg már akkor is eltűnik a zárképernyőről, ha lehúzom az értesítési sávot.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest