Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
válasz racskobalazs #1148 üzenetére
Különösebb solution nincs rá.
Automata indításnak bent kell lenni, le kell lakatolni, minden engedélyt megadni neki. Aztán 1-2 nap múlva helyrejön. Ha jól emlékszem az első 1-2 nap nekem sem jött meg azonnal. Azóta viszont normálisan működik.
Mi8 topikból:
"Ez Androidon (6.0 óta) probléma, ahol hosszabb idejű tétlenség kb. 15-20 perc múlva kezd "bealudni" az alkalmazás. És minél később ébreszted fel, annál nagyobb lehet az üzenetek késése."Megoldás: Doze mód kikapcsolása adb paranccsal.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz Karavik #1149 üzenetére
Köszi!
Én még várok vele azért, egy magától újraindulgató rendszer nem hiányzik csak azért, hogy Q legyen P helyett.
Főleg, hogy mióta megvan a telefon még egyszer sem fagyott le, amiért újra kellett volna indítanom. Igazából semmi baj vele, sose laggolt, sose indult újra, sem semmi. Max a belső hang, hogy Q alapon van már a rendszer.
Bár,ha visszatérnek Pie alapra, akkor gondolom nem mennek olyan jól a dolgok.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz Oldmobil #1136 üzenetére
Melyik gcam van? Nálam a 6.2-es ott van a kapcsoló. De csak akkor lesz jó, ha először amikor a főkamerán vagy átmész a Wide-ra, és utána mész a panorámára. Akkor azt használja.
-
racskobalazs
senior tag
válasz Atomgeszi #1152 üzenetére
Hali, köszi a választ!
Bekapcsoltam amiket mondtál.
Nem feltétlen a Doze a probléma, mert ha aktívan használom a telefont akkor se szinkronizál, csak és kizárólag ha ő van előtérben. Amint bezáródik, onnantól nincs sync.
Alap Xiaomi rommal nem volt ilyen probléma egyáltalán.
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
Black&White
addikt
válasz racskobalazs #1155 üzenetére
Esetleg még ezt ejtsd meg:
-alkalmazás váltó
-gmail
-hosszan nyomj rá, beállítások
-akkumulátorkímélő - > nincs korlátozás -
racskobalazs
senior tag
válasz Black&White #1156 üzenetére
Igen, ez is pontosan így van állítva.
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
Atomgeszi
veterán
válasz racskobalazs #1157 üzenetére
Hagyd amíg összeáll a rendszer 1-2 nap alatt összegzi a programokat amiket használsz, aztán beáll szépen.
-
racskobalazs
senior tag
-
Atomgeszi
veterán
válasz racskobalazs #1159 üzenetére
Gmailen belül a szinkronizáció aktív?
-
Atomgeszi
veterán
válasz racskobalazs #1161 üzenetére
Most tettem fel az új rendszert OTA-n, kiváncsi vagyok nálam milyen lesz.
Amit még megpróbálhatsz, hogy alkalmazás adatok törlése.
Ezen amúgy még gyorsabbnak tűnik a rendszer, meg az ujjlenyomatolvasó is.
Bár ezt írták is, hogy improvement system stability and performance.
[ Szerkesztve ]
-
racskobalazs
senior tag
válasz Atomgeszi #1162 üzenetére
Okés, töröltem, kíváncsi vagyok.
Ami fura, hogy minden más működik. Csak a Gmail nem.
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
Én nem tudom mi történik ezzel a telefonnal, de megjavult az üzemidő pár napja. Éjjel 0% a merülés repülőben az eddigi 3% helyett, és használat közben is érezhetően lassabban merül.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
racskobalazs
senior tag
válasz Atomgeszi #1162 üzenetére
Most működik. Fene se érti. De köszönöm a válaszokat, valamelyik csodát tett
-
hroberto
veterán
válasz Black&White #1167 üzenetére
Nekem EEA van, ez a merülés nagyon brutális!
Egy resetet biztosan megpróbálnék.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz mjani1172 #1145 üzenetére
A gcam egy hiánypótló alkalmazás, ami semmilyen hekkelest nem igényel, egy APK telepítésrol van szó.
Ahogy te beállítod, az felrevezetes.
Minden funkció működik benne, sőt jobban, mint a play áruházban fellelhető külso "hivatalos" kamera appokban.
Ráadásul annak örülni kellene, hogy itt megy, mert nem minden processzorral szerelt készüléken fut, csak a snapdragonosokon. (Bár ez sem teljesen igaz, de a lényeg ez.)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
őstag
Sziasztok! Jelenleg egy Mi A1-em van és semmi probléma vele, de eléggé meggyőző a Mi 9. Akksi időben és stabilitásban milyen tapasztalatok vannak?
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Sordoran
addikt
A1-ről váltottam, üzemidőben hozza ugyanazt a szintet, picit jobb is (ez lehet az A1 használt akksi miatt is). Stabilitásban nincs probléma, sokkal gördülékenyebb, pörgősebb a rendszer. Egyáltalán nem bántam meg a váltást.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
hroberto
veterán
válasz Black&White #1173 üzenetére
Akkor én örülök, és továbbra sem ROM-olok.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
petipetya
nagyúr
A1-ről jöttem. MIUI szűzként a szoftver volt az egyetlen félelmem, ám alaptalannak bizonyult. Egyrészt a duplikált appok eltüntethetőek (Mi Naptár helyett Google Naptár stb.), másrészt a menürendszer, funkciók és beállítási lehetőségek nagyon jók a stock Androidhoz képest, ám OnePlus módjára ugyanúgy nem viszik túlzásba ezt.
A sebesség nagyon jó, pár nap Mi9 használat után már szaggatottnak éreztem az A1-et. A fényerő szabályozás jobb, a kijelzőt fényereje jobb, napfényben és sötét szobában jobban látható. Ritkán telózok, de az például kimagaslóan jobb és tisztább volt, mint az A1-en. És még sorolhatnám az összes napi szintű tapasztalatot, amivel a cimbit bombáztam a váltás után.
Ár/érték arányban remek vas az Mi9, szerintem simán megéri váltani, mert hardveresen és szoftveresen egyaránt előrelépés.
"nincs rá lezsóidő"
-
őstag
Köszönöm mindenkinek, erősen gondolkodóban vagyok továbbra is.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz hroberto #1171 üzenetére
Nálam is merül (2 napja kezdte), mint a balta a vízben. Kezd a tkm tele lenni az egésszel, hogy ennyire készülékenként változó/változik az egész tákolmány alatta, ugyanannál a szoftvernél, ez valami nonszensz! Én nem csinálok reset-et, mert annyi minden van a készüléken, hogy nekem erre nincs el...ni való időm. 3-ból kettő megvan.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Vegyél oneplus 7 pro-t, legalább amögött nem idióta balfékek vannak. Az MI9 készülék összeszerelése elsőosztályú, szinte minden, ami hardveres az csúcs kijelzőtől az utolsó kis biszbaszig tényleg és mint írtam eszméletlen jól összerakva, de ez semmit nem ér, ha a rajta lévő OS egy kalap fos. Már sok éve "kinőttem" abból, hogy romolgassak, hogy egy tetves telefon jól tudjon működni 2019-ben. Ha nincs semmi gondja, akkor ez az egyik legjobb árértékarányú bivalyerős flagsip, de ez mintha direkt elcsesznék ezek az okostónik. Vagy tényleg ennyire hülyék hozzá, illetve főleg azért van, mert már annyi készülékük van a piacon, hogy "assetudjákmitkódolnakösszevissza"...
Amíg a 26 rajta volt, végig dicsértem, védtem a készüléket, holott meg más szidta, mint a bokrot, nálam az volt tökéletes, amióta jöttek a frissítések és amit a legjobban nem értek -, hogy egy idő után- valakinél jó jobb lesz, megjavul másnál meg ami eddig jó volt, ott elbaszódik, hát hogy a csába működhet valami így?
[ Szerkesztve ]
-
racskobalazs
senior tag
Merülésre annyit, hogy az első 1-2 hétben 2 de még volt, hogy 3 napot is kihúzott. De mostanában minden nap tölteni kell. Ennyi idő alatt nem mehetett tönkre az akku ennyire. Első két hétben minden ment nonstop (bt, dual gps,wifi mobilnet, minden ami létezik), most csak mobilnet, és kényesen figyelek rá, hogy ami nem kell, az ki legyen kapcsolva és így marad nap végére olyan 30%.
Mind az eredeti, mind a xiaomieu rommal. Egyszerűen nem tudom mi történhetett. Pedig azóta már egyszer újra is volt rakva, de nem segített.
A használati szokásaim nem igen változtak.. Sőt, még tán kevesebbet is használom napközben. Mégis.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz racskobalazs #1183 üzenetére
Ugyanezt tudnám írni én is. Semmi nem változott a felhasználásban, nem került fel új app... semmi na.
Viszont az automatikus fényerő most teljesen fasza... hát hurrá.
Talán megjavul pár nap múlva. -
pixta78
senior tag
Nálam a fényerő szabályozó, automata mód lett kukázva mert a 28-as teljesen összezavarta.... Az ébresztőt csak a csengetés közben tudom kikapcsolni, egyébként két szundi között lehetetlen😂
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
JoeCockBill
senior tag
Feltűnt hogy nem automatikus fényerő állításnál, maximumra húzva is feljebb tolja a fényerőt napsütésben. Magától. Maximum fölé. Xiaomi.eu. kikapcsolható ez valahogy?
Egyébként szerintem inkább a kontraszttal játszik. A sötét részeket világosítja ki. Ami öngól, mert csak ront az olvashatóságon[ Szerkesztve ]
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Baszki nálam (is) megdöglött a gmail. Csak bekapcsra jelez. Mi a lófütty történik ezzel a redva rendszerrel, valakinek van ötlete?
-
Sabber
aktív tag
hogy tudom beállítani ezt a rohadt naptárt, hogy mutassa a hetek számát???
köszi -
Atomgeszi
veterán
A dinamikus felvételeket tudja valaki, hogyan lehetne kinyerni GIF-be?
Fotók alkalmazás úgy játssza le, weben fotók szintén, teló szintén. Gépre csak egy MVIMG_20190729_174338_1.jpg nevű fájlt kapok, de Acdsee 2019 is csak állóképként jeleníti meg.
-
HUTCHDB
nagyúr
A gmail alkalmazással van gond.
Én már le is cseréltem outlook-ra, ami hibátlanul működik, és minden mail (exchange is) push-kent szinkronizál.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
racskobalazs
senior tag
válasz HUTCHDB #1193 üzenetére
De így egyik pillanatról a másikra? Nekem az alap MIUI-n nem volt vele semmi gondom. Most a xiaomiEU romon már van. Szóval vagy a xiaomieu-n nem működik rendesen, vagy a gmail kapott valami frissítést, ami elcseszte.
-
Black&White
addikt
Lehet megérne egy próbát a legújabb gmail és google play service csomagok telepítése, apkmirror-ról.
Bár a google frissítésekben mindig ott a rizikó, lehet pont egy régebbi kellene.
Pl. nekem most egy júniusi gmail van fent EU alatt és egyelőre tökéletes, kopp-kopp...🙂[ Szerkesztve ]
-
racskobalazs
senior tag
válasz Black&White #1197 üzenetére
Hát oké, csak érted mit furcsállok
Hogy minden más működik, az utolsó kis biszbasz is tud értesítést küldeni. De pont a Gmail nem?
-
Karavik
veterán
válasz racskobalazs #1198 üzenetére
Fura...amióta olvasom a Gmail értesítésekkel kapcsolatos problémákat, többször kipróbáltam és teszteltem lezárt, kikapcsolt képernyővel gmail üzenetet küldve telóra és jellemzően 1 percen belül felvillan a kijelző a gmail értesítéssel. Kipróbáltam csak adatforgalom használat mellett is és ugyanúgy megjönnek az értesítések.
Természetesen nálam gmail app autostartban és gmail email értesítések high importance-re vannak állítva, és auto sync data bekapcsolva WiFi+ adatforgalomra egyaránt.
Ha battery saver-t használtok az kilövi a sync-et természetesen
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asztalos klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest