Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Hol vannak tesztképek?
Mármint mindegyik telótól jó lenne látni.De a legjobb az lenne ha valaki a gyakorlatban tudná ezt igazolni.
Az hogy kijelentem hogy mert csak,az nem valami meggyőző.
Nekem eddig egy sima G3 volt(amig össze nem tört) és mivel nagyon elégedett voltam vele,nem is gondolkodtam és megrendeltem a G3T-t(még úton van).Aztán közben rátaláltam a Xiaomi Hongmira,sokan dicsérik.Lehet eladnám a G3T-t még újan és vennék egy ilyet.
Gondolkodom rajt.
Azért is olvasgatom a fórumot(info gyűjtés)
Viszont megakadt a szemem ezen a hozzászóláson amelyik ennyire lehúzza a Jiayu kamerát.
Nekem a G3 képei nagyon is tetszettek amiket készitett,remélem nem visszafelé fejlődtek?Félreértés ne essék én tényleg csak kiváncsiságból kérdezem,semmi fikázás se ide se oda.

Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest