- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
#08054973 #794 üzenetére
Írtam egy e-mailt a dhl-nek, a vámmal foglalkozó osztálynak. Majd válaszolnak valamikor. Volt már pár kérdésem, amikre mindenki csak találgatott és gondoltam tisztázzuk a dolgot. Akkor már megkérdeztem ezt is. Majd ha érkezik válasz, akkor megírom nektek.
De ha nem akarsz várni, vagy esetleg el is indítanád az ügykezelést, akkor telefonj a vámosoknak, akkor egyből kapsz választ.
Amúgy megmozgatta a fantáziámat ez a sarc kérdés. Kano amit mond az papíron működhet, gyakorlatban nem. Én csak azért elkerülném, mert ha gond is van a telefonnal, a vevőtől még vissza is kapod a pénzed. De hogy az állam bácsi neked ezt visszaadja azért meg kell dolgozni, lehet nem is lehetetlen. De ez az én véleményem. Szerintem könnyebb lenne az albán maffiától visszaszerezni ezt a pénzt mint a parlamentitől.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest