- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Most perpill nincs semmi ezen a gépen, mert 1 napja telepítettem, de miért jó az, hogy mindennek a mentéséről külön-külön kelljen gondoskodni? Például az alkalmazásoknak az appdata könyvtárba elmentett minden vackát hogy mented le?
Egyszerűsítésről van szó, ehelyett vannak olyan dolgok, amiket régóta használ az ember, de dobja ki, mert mostmár új világ van, mentsen mindent felhőbe. Hát nem. Nem lehet mindent a felhőbe menteni.
Skydrive-ot, google driveot, dropboxot én is használom, nagyon jó dolgok, de az nem minden.
Most így hirtelen van jópár játék, ami nem felhőbe menteget, hanem valahol megvan az appdatában a mentése, pl. Dirt3, Race07, ilyesmik. b***hatom, ha újra kell kezdenem ezeket a gamékat.
Mondjuk szerencsére az F12012 már felhőbe ment mindent, mert felraktam erre a gépre is, és én is csodálkoztam rajta, hogy ott folytatódik, ahol a másik gépen abbahagytam... -
vlevi
nagyúr
Na, ez az. Akkor hogyan mentsek? File historyval ne röhögtessenek, és a storage space-el se. Mi fogja rendszeres időközönként archiválni a levelezésemet, visual studioval végzett dolgaimat? Néhányezer családi fotó? Ezekre a file history alkalmatlan, mert nem 1-1 file-t kell menteni és visszállítani, hanem teljes könyvtárstruktúrákat. Sőt, félévente csináltam mindíg egy system image backupot is, hogyha elszáll a vinyó, akkor arra vissza tudjak állni. Volt már rá példa, hogy csak ez segített, mert elkezdett döglődni a gépben lévő vinyó, vagy, hogyha valamilyen végzetes gányolás történik a rendszerben. Reinstall nem opció, mert egyrészt napokig tart, mire nulláról újratelepítve újra belakja a rendszert az ember, megcsinál minden beállítást, elmentett jelszavakra vagy emlékszik, vagy nem, az addíg végzett munka viszont mentés nélkül kuka.
Nehogy már erre is megint 3rdparty alkalmazást kelljen újra használni! -
Az rendben van, de ahhoz, hogy a külső fejlesztők érdemben tudjanak vele valamit is kezdeni, ahhoz feature complete-nek kell lennie (ez is csak egy szoftver fejlesztésénél az alfa - vagyis igen korai - szakaszának a vége). Olyan nincs, hogy kiadnak valamit a fejlesztőknek, aztán három hét múlva meggondolják magukat és még hozzáraknak vagy elvesznek belőle valamit. Természetesen változhat még számos minden a kódban, de már van mihez igazodni. Pl. az AMD kitudott adni hozzá egy kompatibilis meghajtószoftvert.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest