- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Most perpill nincs semmi ezen a gépen, mert 1 napja telepítettem, de miért jó az, hogy mindennek a mentéséről külön-külön kelljen gondoskodni? Például az alkalmazásoknak az appdata könyvtárba elmentett minden vackát hogy mented le?
Egyszerűsítésről van szó, ehelyett vannak olyan dolgok, amiket régóta használ az ember, de dobja ki, mert mostmár új világ van, mentsen mindent felhőbe. Hát nem. Nem lehet mindent a felhőbe menteni.
Skydrive-ot, google driveot, dropboxot én is használom, nagyon jó dolgok, de az nem minden.
Most így hirtelen van jópár játék, ami nem felhőbe menteget, hanem valahol megvan az appdatában a mentése, pl. Dirt3, Race07, ilyesmik. b***hatom, ha újra kell kezdenem ezeket a gamékat.
Mondjuk szerencsére az F12012 már felhőbe ment mindent, mert felraktam erre a gépre is, és én is csodálkoztam rajta, hogy ott folytatódik, ahol a másik gépen abbahagytam...
Új hozzászólás Aktív témák
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB (2 Millió)
- Garmin fenix 2
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest