- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Most perpill nincs semmi ezen a gépen, mert 1 napja telepítettem, de miért jó az, hogy mindennek a mentéséről külön-külön kelljen gondoskodni? Például az alkalmazásoknak az appdata könyvtárba elmentett minden vackát hogy mented le?
Egyszerűsítésről van szó, ehelyett vannak olyan dolgok, amiket régóta használ az ember, de dobja ki, mert mostmár új világ van, mentsen mindent felhőbe. Hát nem. Nem lehet mindent a felhőbe menteni.
Skydrive-ot, google driveot, dropboxot én is használom, nagyon jó dolgok, de az nem minden.
Most így hirtelen van jópár játék, ami nem felhőbe menteget, hanem valahol megvan az appdatában a mentése, pl. Dirt3, Race07, ilyesmik. b***hatom, ha újra kell kezdenem ezeket a gamékat.
Mondjuk szerencsére az F12012 már felhőbe ment mindent, mert felraktam erre a gépre is, és én is csodálkoztam rajta, hogy ott folytatódik, ahol a másik gépen abbahagytam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest