Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
-
Yeffy
veterán
válasz #65675776 #136 üzenetére
"A Vista és a W7 ha nem AHCI módú vezérlőre van telepítve, akkor a telepítés során letiltja az AHCI drivert. Szóval azt engedélyezni kell, mielőtt a BIOS-ban átállítod a vezérlő üzemmódját."
bocsi az OFF-olásért, de ebben esetleg valaki tud segíteni, hogy hol tudnám engedélyezni az ACHI drivert? Amíg nem veszek SSD-t, addig is szeretném átállítani a vinyómat ACHI módra.
KöszönömNem rossz cikk, jó meglátások vannak benne. Egy-két dologgal nem értek egyet, de miután előttem már páran leírták, így nem ismétlem őket.
De sok embernek segít valóban.[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
válasz InfiniteReality #294 üzenetére
Epic fail! A céges tapasztalataim alapján szoktam hisztizni, aholis jogtiszta minden. Otthon nem van windózom, pont eleget szívok vele melóhelyen.
Mutogatni való hater díszpinty
-
Tomix24
addikt
Mielőtt hasra vágódnék a VLC elött, a sima 1080i-s Mp4 és az AVCHD 2.0 ás 1080p-s kamera felvételekkel sem tud mit kezdeni. Mkv/Avit már bármi letud. Úgyhogy kuka számomra.
-
InfiniteReality
őstag
Ti, akik szidjátok össze-vissza a Microsoftot, valószínűleg jogtiszta Windowst használtok, friss driverekkel, frissítésekkel, és jogtiszta szoftverekkel Nem védem őket, de a sok crack, toolbar, egyéb vacak simán okoz olyan problémákat, ami miatt a Win összeomolhat. Oké, hogy ilyen nincs linuxon, de a linux az más tészta. A mac, megintcsak.
Egyébként megnézném a szidalmazók közül hányan tettek le már valós értéket az asztalra informatikai téren (akárcsak egy weblapot úgy megírni, hogy az minden böngészőn ugyanúgy jelenjen meg?!). Ezutóbbi dolog egy relatíve könnyű meló, de egy olyan rendszert összehozni, ami minden létező gyártó, minden létező hardverén működjön úgy, hogy a meghajtóprogramot lehet vérpistikék írják igencsak embertpróbáló feladat. S igen, ebből a szempontból (hogy a cikkírót idézzem) "heteske" eddig igen jól vizsgázott[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
Brutális eb
addikt
Én csak telepítettem és használom.
Soha nem csinálok semmit vele mégis tökéletes.Nem lassul nem fagy.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
xstyle
tag
válasz kiskaktusz #288 üzenetére
Nah a filmet se így indítom
TC UP -> F3 -> Alt + enter
Értékelést nem kérek és nem adok. Köszönöm a megértést.
-
tixem
addikt
Én már a 3 óta használom az ACS-t, nekem veled ellentétben azóta fut stabilan a windows, és sokkal tovább tudom kitolni azt az időt amíg újra nem kell telepíteni az rendszert, ez kb olyan 3 hónapot tett hozzá. De most az új gépemen az asc mellett már van egy nod32 is szóval egy ideig nem lesz gondom semmivel Persze no offense, ahány gép annyiféleképp hat egy egy szoftver, ez érthető.
A Winamppal viszont nem értek egyet, amíg nem találtam meg az AIMP nevű lejátszót a Winamp volt az etalon. De utána, ahogy feltettem ezt az "orosz csodát" iszonyatosan gagyinak hatott a winamp, szerintem az aimp - főleg a friss 3.0 fölötti verziók - fényévekkel jobb az alapértelmezett zenelejátszónál. VLC teljesen rendben van, én még nem tudtam olyan dolgot letölteni amit az ne játszott volna le De lehet nekem szűk a "fájllátóköröm"
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Blax
tag
Azért szeretem az ilyen cikkeket, mert ezek hatására a kezdők hozzálátnak a telepítésekhez, össze-vissza kattingatásokhoz, konfigolásokhoz, próbálkozásokhoz... Így lesz a win experteknek melója!
-
Peterson_
addikt
Nagyon hasznos cikk, el is mentettem az oldalt.
Eddig mindig elég sokáig húztam egy adott winnel, de a folyamatos karbantartás ellenére mindig becsúsztak kisebb bakik.
Talán ezzel nem fürdök be[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
kiskaktusz
addikt
Alt+enter. Lol. Ez az a bill.parancs, amit kb 10 éve használtam utoljára filnézésnél, mert, ha elindítod a filmet, az egér úgy is a kezedben van. Tehát a duplakatt után még egy duplakatt és már élvezheted is teljesképernyőn a filmed...
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
vamzi
senior tag
Amiket felsoroltál programokat mind mind olyan, ami igényli a teljes billentyűzetet, - ergo nem lehet rá egy billentyűs parancsot csinálni kényelmesen, gyorsan - így nem értem, hogy ez miért lenne érv a kétkezes alt+enter mellett az egy ujjal sötétben is eltalálom F ellen egy videó lejátszóban?
Tehát a mundandóm arra utal, hogy amikor az ember kezd a pc-vel foglalkozni, nem az az első gondolata, hogy milyen másik programok vannak, csak örül neki, hogy működik.
Ezek szerint egyről beszélünk, csak nem értem, hogy ha neki még nincs berögződve hotkey a kezébe, akkor miért inkább bármi más, mint a VLC készlete rögzüljön? És erre irányult volna az eredeti kérdésem, hogy szigorúan szubjektív véleménytől mentesen mi a probléma a VLC-vel, ami miatt ennyire nem ajánljátok.
-
wetomi
aktív tag
Tanulságos volt a hozzászólásokat is végigolvasni.
XP-s időkben még folyamatosan berheltem a gépet, majd amikor ugyan azon a konfigon gyorsabb volt a vista, majd a 64bites vista sp1 akkor leálltam vele. Win 7 registryt csak 2szer ha megnyitottam, kíváncsiságból.
Ha valami működik, azt nem berhelem, csak ha nagyon ráérek. Részben a linux tanított meg erre.Mindenki másképp csinálja, mindenkinek vannak berögzült szokásai, akár jó, akár rossz. Ezen igazából nincs is értelme vitázni.
Sokáig elvből nem frissítettem windowst. Amióta linuxozok, azóta szoktam rá, sok esetben ténylegesen javít hibákat.
Persze nem hibátlan, volt, hogy a frissítés nyírta ki a hálózatkezelést, képtelen volt dsl kapcsolatot létrehozni, bármit csináltam, maradt az újratelepítés, emiatt nem rakok fel home premiumot, ha választhatok, csak prof-ot, vagy ultimate-et.Eleinte idegesített az UAC a vistában is és a win7-ben is. Amióta linuxozok, azóta bekapcsolva hagyom és sikerült a felhasználóknak is megmagyaráznom, miért nem minden esetben hülyeség.
A működése ugyan vicces, szól, hogy rendszergazda jogosultság kellene, aztán meg elég okézni, még úgy is, hogy volt jelszó, szóval sokat nem ér, de akkor is, a látszat megvan.Sokáig nem foglalkoztam a csökkentett jogosultságú felhasználói fiókokkal. Amióta linuxozok, azóta igen. Létrehozom a user fiókot is rendszergazda mellett. Fontosak a különböző jogosultsági szintek.
A szoftverkörnyezet pedig abszolút egyéni ízlés kérdése, ki milyen böngészőt médialejátszót használ. Kezdő felhasználó azt fogja, amit mutat neki egy "hozzáértőbb". Ha kíváncsi, kipróbál mást, ha nem, akkor berögzül neki az első.
Nincsen általánosan vett "legjobb" semmiből. Mindenkinek más a kényelmes, más igényeink vannak, mást szoktunk meg.
Még a "hozzáértőknél" is nagy erő a megszokás és csak kevés esetben kerekedik felül a kíváncsiság.Félreértés ne essék, nem "jobbalinux" troll vagyok. De sokat tud az ember tanulni, ha több operációs rendszert, többféle gondolkodásmódot megismer. Egyszerű felhasználó vagyok kevéske tapasztalattal, de a windowsokra van már rálátásom az elmúlt tizen akárhány év óta.
A cikk jó, ugyan nem minden elemével értek egyet és kissé hatásvadásznak tartom a címet.
Köszönöm a munkát! -
copass
veterán
válasz Graphics #282 üzenetére
az alvó állapot az én barátom!
amikor a gyerek pingut szeretne nézni és helyette csak az üres képernyő van... hadd ne mondjam!
pillanatok alatt használható a rendszer. szerintem vagy fél éve kisekapcsoltam a gépemet!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
xstyle
tag
Alt + Enter:
Média Player
KMPlayer
Winamp
ZoomPlayerA CTRL + F nem csak böngészőben hanem pl wordben, Notepadban, Notepad++-ban, openoffice stb-ben használatos, azért is írtam ezt
Tehát a mundandóm arra utal, hogy amikor az ember kezd a pc-vel foglalkozni, nem az az első gondolata, hogy milyen másik programok vannak, csak örül neki, hogy működik.
Ezek után használja.
És most válik el a dolog, akinek affinitása érzéke van , érdekli a dolog, az néz magának másik programot..
Ha ezen a vonalon haladok, akkor egész sokakat meg tudnék tréfálni egy BSplayerrel, vagy egy VLC-vel.
[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
A példa rossz. Egy böngészőt nem lehet összehasonlítani egy videólejátszóval. A böngészőnek az összes billentyűdre szüksége van, ezért egyértelmű, hogy a funkcióbillentyűkhöz illetve kombinációkhoz fog folyamodni. Egyébként hogy őszinte legyek, Én még csak az MPCHC és WMP lejátszóknál találkoztam csak ezzel az alt+enter kombinációval, így joggal feltételezhetném, hogy ők mentek szembe az árral. Újra kihangsúlyoznám, hogy ez még mindig csak egy szubjektív vélemény és nem az eredeti kérdésemre a válasz.
-
xstyle
tag
Tehát ha teljesen laikus vagyok tegyük hozzá, az első programhasználatokkor, ha fogékony vagyok ezek rögzülnek. Ez nem szubjektivitás, hanem megszoktathatóság.
Sztem ha eddig az emberek lapostalpú cipőt használtak (vagy nézhetjük ezt színekkel is)és egy 100-as kontrolcsoportnak beteszek magasabb sarkút akkor jó 70% a normál talpút választja akkor is, ha azt mondom nincs következménye annak, melyiket veszi fel.
-
xstyle
tag
válasz vadkörte #276 üzenetére
Nem megvédés,de gondolom érted mire hegyeztem ki. Ha eddig jobb kezes voltam és ez általában működik, miért akarnak a balkézre szoktatni?
vamzi:
azért mert az F11 is magától értetődőbb full képernyő rakáskor böngészőnél
vagy a ctrl + F keresni az adott dokumentumban, vagy web lapon
[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
Ha jól dereng, akkor a BSPlayerben is F a Fullscreen meg még jó néhány márkában. Nem tudom, hogy az alt+enter miért lenne egyszerűbb vagy magától érthetődőbb az F-nél. Egyébként teljesen egyértelmű, billentyűket használ, sötétben is könnyű eltalálni... Ez nem volt igazi érv, csak a saját szubjektív véleményed
(#268) daa-raa
Eget rengető különbséget nem látok a képek között, de tény, hogy HD-t én is MPCHC-n nézek. Egyébként a legfrissebb kiadás nagyon sokat javult minőség terén.[ Szerkesztve ]
-
15115
tag
Jó kis írás!!
A registry cleaner programokat én sem szeretem.
A windows update-et meg kilövöm a f..szra, mert volt, hogy az miatt kellett újratelepítenem, mert frissítettem és már a restore sem segített (repair-t nem akartam, ha már nekiestem akkor clean install )
Víruirtó/tűzfal én erre a comodo-t használom, ha jól van beállítva más nem kell és semmi gond nem lesz.
Amit nagyon tudok utálni az a magyar (és az összes ami nem angol) nyelv egy operációs rendszernél. Ha van valamilyen probléma, amit orvosolni kell sokkal hamarabb meg lehet találni angolul, mint más nyelveken.Linux-ra érdekes a hasonlat (az a motor ), érdemes kipróbálni. Ha valaki nem akar sokat szenvedni és használható rendszert akar ezt ajánlom, sok extra program van benne, amit nem kell külön feltenni, kezdőknek tökéletes
:R
-
vadkörte
addikt
válasz Pete55555 #271 üzenetére
Az utóbbinak nagyobb az esélye szerény véleményem szerint. Az asztali gépemen az építésekor - 2009-ben - feltelepített W7 fut a mai napig és nálam a használat nem egyenlő a napi 20 perc e-mail + Internettel.
A notebook-omat (MSI PR210X) nemrég - 2011. június - kellett újrahúzni, mivel úgy rogyott össze, hogy elindítani is művészet volt, dehát Istenem üzemideje nagy részét párom karmai között tölti, a proci nála 60 fokon jár, nálam max. 45...xstyle: Nem védem a VLC-t, nem kapok tőlük jutalékot, de mit egyszerűbb megnyomni az Alt+Enter-t, vagy az F11-et...
Továbbra is fenntartom azon véleményemet, hogy programok terén mindenki használja azt ami NEKI tetszik és/vagy NÁLA bevált. Ennyi a trükk.
Üdv. V. Körte
-
Diablo18
senior tag
cd dvd írásra még ajánlanám a cd burner xp t
magyar
ingyenes kb 5 mega
de mindent meg tud az ember vele írni és teljesen kompatibilis
32-64 bitenszeretem az ilyen végletegik egyszerű v egyszerűnek tűnő kis progikat
tisztára ilyen dávid és goliát
pl VS NEROhiába 5 mega a nero meg már több giga
mégis ugyan azt tudja és gyorsan és jobban kész röhej[ Szerkesztve ]
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz wolfwood #272 üzenetére
Tudásban hasonló gépem van mint a tesztalany...de az enyémen a win7 32bit sokkal gyorsabb volt mint a 64-bit....Jelenleg Win8 32bit van ami mindkettőt túlszárnyalja..
CPU-ZÉpp csak közelítek a gomb felé és már be is jött az oldal...xd
Amúgy minden úgy igaz ahogy itt le van írva....[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
wolfwood
csendes tag
Nem rossz cikk. Még csak átfutottam rajta, később még visszatérek rá.
Egy pingvin mindenek felett...
-
Pete55555
addikt
válasz Silentfrog #42 üzenetére
Ha félévente, évente kell ujrahuznod a wint akkor vagy a program, vagy te barmolsz el valamit.
...Szeretem leracsniztatni...
-
wutuka
aktív tag
Véleményem szerint sok igazság van a leírtakban.Ezt el kell ismerni. Mindazonáltal volt egy olyan érzésem,persze nincs így,hogy a cikket akár a Microsoft is írhatta volna.Nem vitás,hogy ez egy nagyon jó munkájuk,és tökéletesen megfelelnek a saját beépített megoldásaik is a rendszer fenntartására,karbantartására,az viszont elképzelhető,mert vagyok olyan naív,hogy a többi cég a Win7-hz kiadott segédprogramjai azért születtek,hogy még jobbá,biztosabbá,tartósabbá tegyék a mindennapokban. miért ne volna ez lehetséges?
Lionel Messi : The Best !
-
válasz Realradical #256 üzenetére
OK, próbáltad ugyanezt windózzal is? Mármint hogy akkor windóz alá telepítsen fel (és töltse le) ugyanezeket?
Ne egy live rendszert hasonlíts már egy telepítetthez
Azt nézd meg, hogy ha fel van neki telepítve, és csak használni kell, akkor mi a pálya.(Java telepítés meg epic fail. Nyitsz egy szoftverközpontot, kikeresed a Javát, klikk, hogy telepítés.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pl. Még hozzátenném, hogy ritka idegesítő, amikor a fontcache-t frissíti. Értelme ugyan semmi, de azért csinálja.
vodkaboy22: "Nem szabad micro-soft bácsiknak hinni." - Nyugodtan általánosítsd sw fejlesztőre... Hibátlan sw nem létezik, legfeljebb a hibák mások. Csak ugye Win-t használ a legkevésbé hozzáértő is, ezért a legkisebb problémától is képes pánikba esni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Miért is nem? Én pl nem törlök programot. Tudom mi kell és nem rakok fel mást.
Persze, erre a szintre el kell jutni, mi az ami neked kell, meg jól tudod használni. Ennyi.(#196) Zso2:Nekem 19 colon nem jön ki a minőség, mint sógornak a 94 centis led 3d tv-jén. De azért egy 12 gigás hupikék törpikék 3d-ben nem volt rossz rajta.
De igen, egy jó tv nem árt ha van hozzá."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
xstyle
tag
válasz vodkaboy22 #259 üzenetére
Talán azért, ha jól dereng a filmnézegetők 90%-nál alt + enter teljesképernyő, VLC-nél ?
(Ezzel csak arra utalok, hogy ők úgy döntöttek, hogy a saját fejük utána skinelnek és opcióznak a lejátszót,de a világ arra tart, hogy, ha megtanulom az okostelefonon a két ujjal nagyítást nem akarom a másik telefonon azt 3 ujjal csinálni, mert nem találom meg.)
-
rt06
veterán
miert kellene kitorolni a cikkbol?
szerintem rajtad es a tobbi vallasi fanatikuson kivul mindenki erti, hogy nem arrol van szo, egy babetta linux-ot hasonlit a cikkiro egy windows mercedes slk-hoz, hanem arrol, hogy mas igenyeket massal, maskent kell kiszolgalni, s mig egyesek igenyeine inkabb a motor (mert eros, mert gyors, mert meno), masokenak az auto (mert nagy, mert kenyelmes, mert belefer a csalad) felel meg jobban, ugyanigy elmondhato, hogy vannak akik a linux-ot preferaljak, s vannak, akik a windoze-t
sot, tovabbmegyek, vannak olyanok is, akiknek nem sult be az agya egyik tabor hazudozasaitol sem, s teljesen jol el tudja hasznalni a kettot egyszerre is, latja mindketto elonyeit, hatranyait, s ennek megfeleloen mindkettot helyen tudja kezelni, mindkettot arra, amire o alkalmasabbnak tartja
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
bambano
titán
Ezt: "Ami a Linuxhoz való hasonlítgatást illeti, arra egy remek példázatot olvastam valamelyik weboldalon, ami teljesen jól összefoglalja a lényeget. Már nem emlékszem kinek a tollából, de a következő a lényege: olyan, mint ha egy személygépkocsit és egy motorkerékpárt akarnánk egy kalap alá venni, vagy hasonlítgatni. Mindegyiknek az a lényege, hogy eljusson az ember A pontból B pontba, csak mindegyikkel más módon lehet." még mindig nem sikerült kitörölni ebből a cikkből?
most jó az neked, hogy lebabettázod a windowsodat?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
zdanee
őstag
Annyival kiegészíteném a cikket, hogy én mielőtt kiengedem a gépet a netre, feltenném a vírusirtót.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
vamzi
senior tag
Azoktól, akik ennyire VLC ellenesek, megkérdezném, hogy még is miért ennyire VLC ellenesek. Mi az a hatalmas baj vele, ami miatt bármi mást, de VLC-t nem ajánlanak?
-
vodkaboy22
addikt
válasz Realradical #256 üzenetére
Jól van abbahagyom a flamelést, de azért egy dologban egyetértünk a veszélyes nőszemélyekkel nem szabad packázni... Hehe
[ Szerkesztve ]
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
Realradical
őstag
válasz Namelesske #254 üzenetére
Végül addig szekált, hogy menjek segíteni, hogy vettem neki inkább egy vinyót
@vodkaboy22
Ahhoz, hogy megtaláld azt a két sort valamit érteni kell a pingvinhez. Evvan.[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
vodkaboy22
addikt
válasz Realradical #253 üzenetére
Nekik találták ki az androidot linux x86 verzio ICS stabil egyszerű mint a 2*2 de miért windowsban olyan egyszerű flashplayert felrakni? hát ezzel vitatkoznék szerintem google-val hamarabb találsz rá arra a 2 sorra amire szükséged van aztán copy paste enter türelem.. és már van flash linux alatt... míg winfosnál töltsd le (de melyiket ) indítsd el türelem... next next next de hova telepítsem? next next next türelem ... aztán kész szerintem több kattintás mire lesz flash winfos alatt
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
Namelesske
addikt
válasz Realradical #253 üzenetére
Kiraktam Google Plus-ra
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Realradical
őstag
válasz vodkaboy22 #247 üzenetére
A linuxot nem pár éjszaka megtanulni. Főleg nem az idősebb/középkorú korosztálynak.
Windows vs. LinuxAnyósomnak adtam pár napig egy ubuntu live dvd-t mert meghalt a vinyója. Mikor leírtuk lépésenként, hogy kell a flash playert és a javat felhúzni a gépére ha restartol, egyszerűen sírva fakadt.
[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
törölt tag
Ezt a postot most milyen OS alól írtad ?
-
törölt tag
mit vársz amíg az egységsugarú usereknek a szomszéd pisti is az ultimate 7-et dobja fel netezős facsézős filmezős konfigra? a megszokás nagy úr ezt mindenki tudja... a melós gépemen és sem tudom megkerülni a wint sajnos (se tudásom se időm nem lenne pl generátorokhoz megírni újra a kommunikációt soros portra, meg az ősszes tesztelnivaló win only...) otthon szerencsére tényleg 0 szaktudással vígan elvagyok win nélkül
-
sunny84
senior tag
szép április 1 , amúgy korrekt írás
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
vodkaboy22
addikt
válasz BatchMan #244 üzenetére
Nem szabad micro-soft bácsiknak hinni. Sajnos új köntöst sokkal jobban megtanultak varni a régi "sz.r" főlé mint bármin is javítani. "Ha valami télleg égető hiba volt a vistában arra a win7 csupán más error kóddal reagál!" Kaspersky vezetőjétől...
Lényeg a lényeg sajnos az emberek elvannak riasztva más OS-től és ráadásul ezt szokták meg... Szerencsére mobil os-nél a winfos annyira szar volt, hogy amikor megszületett az android az ios akkor kitudták túrni a köztudatból és értelmesebb OS felé terelték az embereket. (winp 6.5ig vitát nem szeretnék ebből volt 3 win pda-m is... nem volt sajna jobb egy ideig.) De PC-nél ez nem következett be sajna...
Most pedig mindenki nyavajog a winfos miatt mint, hogy pár éjszaka tanulás alatt normális OS- felé kacsingatnának.Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
peter9228
aktív tag
Szia!
A hátteret be tudnád linkelni? Köszi. -
direwolf
őstag
ÁÁÁÁ, majdnem beugrottam! Ez eddig a legjobb április elsejei átverés amit olvastam. Le a kalappal!
A legjobb részek:
"Ez egy jól megtervezett szimbiózis, rendszer, amit nem szabad megbolygatni"
"A heteske már van olyan intelligensen megírva és modern technológiákkal megáldva, hogy meg tudja határozni mire lehet szükséged és mire nem, megtanulja és kikalkulálja"
"Hagyd békén szegény fiókfelügyeletet! Annyira nem zavaró már, hogy emiatt aggodalmaskodnod kelljen. Többet veszítesz a kikapcsolásával/lefokozásával, mint amennyit nyersz. Rengeteg mindentől megóv, csak előnye van, hidd el."Köszi, tényleg jókat röhögtem
Ha mégis komolyan írtad, akkor álljon itt egy idézet Shakespearetől:
"Ha mi árnyak nem tetszettünk,
Gondoljátok, s mentve tettünk:
Hogy az álom meglepett,
S tükrözé e képeket.
E csekély, meddő mesét,
Mely csak álom, semmiség,
Nézze most el úri kegy,
Másszor aztán jobban megy.
S amint emberséges Puck
A nevem: ha megkapjuk,
Hogy most kímél a fulánk,
Jóvátesszük e hibánk,
Máskint a nevem ne Puck
Legyen inkább egy hazug.
Most uraim, jó`tszakát. -
Fel, tapsra hát, ki jó barát,
S Robin megjavítja magát."[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
BatchMan
senior tag
válasz DarknessHope #238 üzenetére
Csatlakozom.
Sajnos tényleg jó a marketingjük, és én is elhittem, hogy 0-ról újraírták, kevesebb kell, mint a Vistának, bla-bla-bla...Közelről látva, vele élve, már látom, hogy folytatták a mértani sort...
-
törölt tag
válasz proci985 #233 üzenetére
japp. én is ezt akartam írni, bár vannak nagyon kikönnyített disztrók de 2 gigára live-ban felfér bármi, telepítve, "belakva" már nem igazán. az idegesít az uac meg mindig mosolyt csal az arcomra, mert a céges géphez ha leülök és telepítek valamit, egyből megy a kezem hogy írjam a pastt, erre csak egy gombot kér. nem mintha a root pass beírása aztán akkora gond lenne...
[ Szerkesztve ]
-
vodkaboy22
addikt
Használjatok linuxot nekem csak ennyi a véleményem...
Hehe
Najó néha ha játszani akarok vagy olyan softvert kell használnom amit linux alatt nem találok meg és a wine se eszi meg akkor esetleg winfos (pl pads mentor graphics, labview stb)
No mind1
Szerény tapasztalatom szerint ha 1,5 évig akarod úgy ahogy döccenés mentesen használni akkor biza bele kell nyulnod rendesen a lelkébe vagy újra telepít... , de ha értesz hozzá valamelyest akkor szerintem kifizetődőbb párszor 10-20 percet rászánni karbantartni mint egyszerre 5-6 órán át telepíteni minden softvert újra. (pl csak egy vacak Visual studio izmos masinán is 1.5 óra míg felmegy úgy hogy mellett a browser képregénnyé változik...)
Szal röviden nem értek egyet a hosszú távú hozzá ne nyúlj és vigyázz rá mint a hímes tojásra mert sajnos ez szerintem egyáltalán nem működik. Lehet az advanced igényeim miatt van így de sajnos winfos barátunk nálam izomosabb masinán nem bírja 5-6 hónapnál tovább önmagától... utána jön az agysebészet...Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
válasz InfiniteReality #239 üzenetére
Khm, igen. A céges gépemen a Win7-et sleepből ébresztve néha engem is Win7 bootolás fogad
-
InfiniteReality
őstag
válasz Dark Archon #201 üzenetére
Kiváncsi lennék mennyire lepődnél meg, ha az AutoCAD inventor piszokgyorsan betöltődne Neked az SSD-ről. A megnyitott file-ok gondolom a progiból is közvetlen megnyithatóak. Najó, lehet 20-30at nem tud megjegyezni...
Egyébként én nem is akarok egyszerre 20-30 fileon dolgozni
Addig örülj, amig 1x nem lesz adatvesztésed a hibernálás/alvómód/hibridalvás kitünően működö szolgáltatások miatt. Megjegyzem, ez nem csak a Windows hibája, az egész PC architektúráé. Se Linux, se MAC OS alatt (PC-n) nem 100% megbízhatósággal működnek ezek a szolgáltatások. Sajnos.
Ha megcsinálnák rendesen, én is örömmel használnám a hibernációt olyan gépen, amiben nem SSD van, és nem laptop.http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
DarknessHope
senior tag
nos úgy érzem ez a cikk nekem készült
ezért rögtön meg is köszönném mielőtt leírnám nálam mivel írta le magát a windows.
1.-ként mivel itt win7-ről van szó.. a rövid kb 2 napos "win7 a gépemen" programot írnám le.
teljesen eredeti tiszta-szoftver programból származó win7-et telelpítettem fel.
Dell D630-as gépemre.. 1Gb ram-om van.. kíváncsi voltam ez elég lesz e neki... azt halottam ugyanis a vistánál jobban gazdálkodik, hát cseréljük le az XP-t mondtam magamban.Nos feltelepítés sikeres és gyors... aztán első reboot.... megkezdi a különféle firssítések letöltését... és láss csodát már el is cseszte saját magát... nem képes újra betölteni.. hibaüzenetek.. többszöri újraindítás után valami helyreállító bizbaszszal feléleszti magát...
nos már ekkor sikerült meggyűlölnöm.. mert ilyen hamar még nem cseszte el magát rendszerem.. bocs.. de igen.. még asztlai gépen Xp- amint feltetem alaplap driverét.. azonnal windows rehab kellett neki különben folyton újraindult váratlanul...
és igen megnéztem van e újabb driver... de semmit nem találtam akkoriban.
na de visszatérve win7-re
ekkor még úgy gondoltam ez valami egyszeri hiba.. talán rosszul töltötte le a drivert.. kapcsolati hiba.. bármi megeshet....
a biztosítékot az vágta ki mikor az első néhány feltelepített program után... egy véletlenül felrámolt szemetet.. (nemtudom mit) asszem elnéztem valamit és nem win7 kompatibilis verziót töltöttem le... szóval nem működött a program.. de lehetetlen volt eltávolítani... gyakorlatilag nem létezett az opció.ugyanezt egy drivernél is elszenvedtem... hiába akartam eltávolítani lehetetlen volt ezzel kukába is került a win7 nálam.
másik amit irnék.. már XP-re vonatkozik..
a Folyamatos frissítéseket mikor éltetted mennyire jó.. én téptem a hajam... évek óta nem tudom elérni hogy az XP... befejezze a frissítgetést.... és kiírja hogy most már naprakész.. aztán megjegyeztem mik is azok a kb267xl87 stb kódjelü szarok( már bocs) amiket leszed.. és mindig ugyanazt szedte a végén
és képes volt egészen addig csinálni míg már 21 gigát is meghaladta a C partició.. holott egy árva kép.. (még a windowsba eredetileg bennlévő liliomos meg ilyesmi képek se volt rajta) csak a rendszer és a feltelepített programok.egyszóval lehet én vagyok conan vagy CANON a szakbarbár.. lehet nem értek semmihez.. de nekem valahogy rohadt rosz tapasztalataim vannak windows-al
és elvileg ugye ezt az egész ablakos rendszert azért találták ki hogy ne kelljen NASA űrkutatói engedély minden egérkattintáshoz.. hanem átlag ember is tudja használni.
egyszóval nekem rég az az elvem hogy valami olyasmi kéne mint a telefonokra.. hogy nekem pl lenne egy Külön DELL D630 rom win7 X32. amit a dell dolgoz ki külön erre a gépre.. aktuálisan.. jelenleg pl WIN7-el.. és azt fokról fokra ellenőrzik... hogy valahogy működjön is.
No most lehet utálni ezrét a hsz-ért...
de ha valakinek az én szűkös kis leírásom esetleg elégséges hozzá hogy mi is történt... várom az ötleteket mit is sikerült elcsesznem a DVD behelyezésétől számított 1 órán belül ilyen nagyon.. lásd win7..
és XP-n miért nem fejeződik be a frissítés.
aláírás a winBarbár
ja egyébként aki azt hiszi hogy lemondtam a windowsról.. csak úgy szólok win8-ról írok most is.. a remény hal meg utoljára
[ Szerkesztve ]
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz BatchMan #175 üzenetére
2 GB win98SEnek volt utoljára elég. XP sp2 is szenvedett már 6 gigával, olyan 10el van el.
a virtuális minimalUbuntum is megvan 4,5giga (Eclipse+Netbeans van rajta pluszban), szóval 2 giga enyhén szólva is optimista volt.
"Alapból tényleg stabil, látványos elszállást még nem produkált, de már csak felhasználó vagyok a gépemen, az igazi rendszergazda a M$."
adminként mindenhova be lehet jutni. linux felhasználóként meg gondolom tisztában vagy olyan dolgokkal, mint hogy miért nem rootkodunk folyamatosan.Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Namelesske
addikt
Nekem is van vagy 3 hasonló cikkem, és a legnagyobb megosztó erőt a "szoftverkörnyezet" rész tudja kiváltani, és a trolloknak lehetőséget ad lehúzásra, én kihagytam volna.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
-
kpityu2
őstag
válasz #41133696 #209 üzenetére
Köszi. Megnézem, bár nem tudom, hogy ténylegesen felébred-e. Csak hallom éjjel, hogy felpörgeti a vinyót, meg a ventilátort, majd pár perc után újra elcsendesedik. Reggel alvó állapotban van.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
kpityu2
őstag
válasz #65675776 #225 üzenetére
Úgy nem nagy kunszt. A műhelyben van egy HP XP Home, ami 6 éve volt telepítve és hibátlanul működik, nem lassul, nem kotyog, nem csöpög. Nincs rajta net, nincs frissítve, csak az AngryBirds-t csempésszük fel rá időnként. Még egyszer sem fagyott le.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
kpityu2
őstag
Én is a CDBurnerXP-t használtam, amíg el nem kezdte hibásan felismerni az írósebességet. Egyszer úgy felpörgette a meghajtót, hogy azt hittem szétrobban. Ráadásul nem lehetett leállítani, le kellett lőnöm az alaplapot. Utána az írót nem is látta a gép, csak áramtalanítás és pihentetés után. Azóta ImgBurn van.
-
válasz #65675776 #225 üzenetére
Ennyi Legtöbbször azoknál omlik össze, akik 3 naponta feltesznek valamit.
@Csorosz : Azért nem agyok benne biztos, hogy a 2 éves, magát jól teleszemetelt rendszer nem okoz teljesítménycsökkenést.
Mondjuk az cimbi gépe volt, ami 1Mb/s -el tudott csak másolni - OK, még Win2000, régen volt. Nyafogott 1-2 hetet, aztán egyszer újraraktam a gépét, máris helyreállt a sebesség a normális 9Mb/s -re (100mbites hálón.)
[ Szerkesztve ]
-
Csorosz
aktív tag
Én is kb 2évet használtam a 7-et újratelepítés nélkül.
3 alaplappal...
Intel E8400-al kezdtem Giga X48 DS5 lappal, majd jött az AMD váltás egy Asrock lapra 880 -as chippel, és a mostani lapomra való csere alkalmával (FXA990) is zökkenőmentesen használtam tovább a rendszert.
És a slussz poén = Raid-re volt telepítve a rendszer!
Csak azért raktam újra a rendszert, mert beszereztem egy 2. HD5770-et és gyanúsan szaggatott BF3 alatt, de mint kiderült, nem az oprendszerrel volt gebasz. Hanem a CF konfiggal.
Szóval ez tényleg stabil oprendszer.
Bár én regcleanerelem rendszeresen, mert akkor is bentmaradnak az uninstalt appok bejegyzései."Mikor a Margit hídról repül a vasszék - Minden vágyad, hogy csinálj egy sasszét."
-
Hack3er
őstag
válasz #41133696 #214 üzenetére
Nem mondom hogy profi vagyok mert nem igaz, nem is várom el hogy mindenki helyeselje gondolatsoromat. Vírusirtót meg tűzfalat mindig használok, Az UAC meg tényleg minek, ha valamit olyat akarok indítani ami nem tetszik a rendszernek a vírusirtó is jelzi.
Nem fogok szorongani hogy úristen mi lesz ha kikapcsolok pár dolgot amit más kötelezően mindig használ.
Ha más telepítené a gépemet (ha én nem tudnám/ érteném) és nem én akkor azért elgondolkodnék rajta ha valami történik az miatt hogy én nem használnám azokat a dolgokat aki más is használ és ez miatt meghal a win és hívnom kellene valakit hogy csinálja meg és nem jönne azonnal akkor egy időre gép nélkül maradnék. Kitoltam magammal.
De így ellenkező esetben nem parázok hogy mi lessz a winemmel (vagy tanulok az esetből és legközelebb nem kapcsolom ki az opciót,de ilyen még velem nagyon ritkán fordult elő) ha ezt meg azt nem használom mert megtudom oldani a gondot más beavatása nélkül
-
Expulso
tag
"Legfontosabb lépés, hogy még ne telepítsünk drivereket, egyelőre pihentessük. Ettől csak akkor térjünk el, ha a hálózati kártyánkat nem ismeri fel a Windows 7 (bár ez meglehetősen ritka), ugyanis első az lesz, hogy internet kapcsolatot létesítsünk és futtassuk a Windows Update-et.
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy elengedhetetlen a folyamatos frissítések használata! Nem csak biztonsági szempontból, hanem a rendszer stabilitása és használhatósága is nagyban múlik rajta. Így sose kapcsoljuk ki, mindig és rendszeresen hagyjuk lefutni."..na ezt az egész ötletet dobnám is ki a kukába.
nem azért mert vér Istvánék táborát gyarapítom, hanem mert egyszerűen -1. biztonsági csomag nélkül sosem megyünk ki a netre - alapelv. (ha a driverek telepítése előtt pihentetni szeretném a frissen telepített rendszert "finombeállítások miatt", nem a frissítések' lesz a legelső dolgom
2. inkább SP csomagot telepítek.. csak akkor engedem az udate-et ha valami miatt elengedhetetlen.
3. ez a kis szösszenet csak egy rész volt amibe beleolvastam..
..és ne érts félre, köszi a cikket, biztosan sokaknak hasznos ám valahogy én mégsem tudtam jó szájízzel elégedetten bólintani.
persze nem is nekem kell, hogy megfeleljen[ Szerkesztve ]
> ne menj még! míg benned van a zene.. a Te zenéd!
-
gekkoXT
senior tag
Mi a titok, amit a cikk címe hirdet?
A javaslatok kezdőnek valók, és a cikk hangvétel inkább azt sugallja, ez a helyes, holott maximum ajánlás lehet, nem pedig örök igazság. SŐT.
-
BatchMan
senior tag
válasz Sub-ZeRo #179 üzenetére
Egyszer írd össze, és fogsz csodálkozni. Amit nyújt, ahhoz 200M is sok, csak cipeli a sokszínűséget, és mindenkivel kifizetteti. Mellette a Linux simán megvan 2 G-án, és mindent tud, ami nekem kell.
Nem vetek magamra, inkább mérges vagyok, hogy ezt a megoldást választották egy korrekt megoldás helyett. Ez is működik. A tényen kár vitatkozni, én már elfogadtam ilyennek. Sajnos semmi befolyásom a Win fejlesztésére - olyan amilyen. -
fondorlatos
aktív tag
válasz #65675776 #206 üzenetére
Nem is állítottam, hogy alapértelmezetten instabil lenne. Hozzászólásom általad említett részét offba is tettem... De ha mégis lenne valami geb@sz -ami velem már előfordult- miért töltenél fél óránál többet minden újratelepítésével, ha mondjuk az egész visszaállítás backupból 15 perc alatt megvan?
Ez a véleményem. Peace.[ Szerkesztve ]
-
Tomix24
addikt
"kerüljük el a különböző tweaker és takarító programokat" még a végén pörgösebb windowst, 0-3%-on mozgó procit és kevesebb fölös vinyófelpörgetést kapnánk..Nagyon helyes, inkább tuning háttérkép cserét ajánlasz a cikkben kb
-
törölt tag
Néha amikor olvasom a fórumot, és látom az ilyen hozzászólásokat... hát nem is tudom... olyan érzésem van, mintha a gyakorikérdéseket olvasnám, de komolyan... van 100-ból 5-10 fórumozó, aki nem átallja leírni, hogy Windows Update-et kapcsol ki kapásból, hogy nem telepít védelmi szoftvert, hogy még a beépített védelmeket is kikapcsolja, mert ő rambo, akinek nem kell UAC, mert kikapcsolja a szolgáltatások zömét, de azért ultimate verziót warezol... és várja, hogy ehhez mindenki tapsoljon, meg elismerően bólogasson, mert ő a profi, ő mondja meg a tutit, és ugye szakmai topic-okban terjesztik a mély hülyeséget.
Csak ebben a topicban több olyan hozzászólás is volt, ami azért tényleg gáz, az első kedvencem ez volt:
"Alapból nem enged be egy csomó könyvtárba. A saját gépemen!"
Azta...már meg most mi lesz... ez amúgy része lehet a magyar virtusnak mert hazai fórumokon ezt a vacak OS nem enged a saját gépemen, meg nekem ne frissüljön a Chrome automatikusan, mert mégis csak az én gépem és tudni akarom, hogy mikor mi töltődik le hozzáállás rendszeresen előkerül.
-
robyg
senior tag
Jó Cikk grat hozzá.
-
n42
tag
Biztosan mindenki megteszi így én is beleszólnék:
Videó lejátszás: Media Player Classic - Home Cinema vagy K-lite pakk.
VLC azon kívül, hogy (szerintem) ronda nagyon nem akarja támogatni a több képernyős megjelenítést, egy-két éve hihetetlen mit szívtam, mert nem tudtam kirakni a tv-re semmilyen filmet.Zene:
Tőlem aztán Winamp is lehet, de én valamiért AIMP-et használom (ha jól emlékszem azért, mert jóval kevesebb reklámot nyom a képembe, de lehet, hogy rosszul emlékszem), illetve ITunest. Igaz, hogy elsősorban azért, mert iPhonom van, de szerintem a rendezett albumok miatt is megéri.Kommunikáció:
Disgby: mert egyszerű, semmi csicsa, de mégis szép a maga nemében, s ráadásul több IM-platformot is támogat.Fájlkezelés:
Egyértelműen FreeCommander: gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a TC, s emellett totál ingyenes!CD/DVD írás: Imageburnon kívül én még használom a CDburnerxp-t is, mert jóval felhasználóbarátabb a kezelőfelület.
-
Hack3er
őstag
Most ahogy olvasom a cikket eszembe is jutott hogy futtassak egy windows 7 manager karbantartást
1.Nekem az első hogy az updatet kikapcsolom mert nem kell, meg nem szeressem mikor random elkezdi töltögetni lefele a dolgokat meg tölt a winyó.
Meg teletölti nekem a windowsos partíciót.
Meg azonnal kapcsolom ki az értesítéseket /műveletközpont ne pampogjon itt nekem hogy ez meg az nincsen
2. a rendszer vissza állítás, azt is kikapcsolom mert minek, sose volt rá szükségem, meg a windowsos particíóra nem rakok olyan dolgot ami fontos, ha behal a win akkor újra rakom és nem "burhányolom" a vissza állítást, sose voltam híve az ilyen rátelepítős frissítős módszernek, inkább újra rakom a wint azon a 45 percen ne múljon, meg szeretem a friss windows illatát
3.ezek az animációs dolgok inkább a lassabb (gyengébb vga stb) gépeken jelenthet valamit.
4. "Hagyd békén szegény fiókfelügyeletet!"
Ez tetszik, én szegényt mindig megölöm mert idegesít, jártam pár helyen ahol be volt kapcsolva (akik kevésbé értenek hozzá) mondják nekem hogy nem lehet ezt kikapcsolni?
De kilehet mondom én, ki is kapcsolom.5. Filmlejátszáshoz én mplayert használok, rohadt régi program, sok mindent lejátszik, és egyszerű a használata mint egy faék.(és nem építbe kodekeket) Meg tudom állítani hogy 4:3-ba vagy 16:9-be nyomja, megpróbálom úgy beállítani a filmet hogy kihasználja a monitoromat " 22" full hd"
Zenére meg a jó öreg winben is megtalálható windows media playert használom
6.Total commander ultimate prime forever ebbe van minden mint a jóboltba, bár felét nem használom, meg nem kell külső tömörítö program.
7.Biztonság: routerbe van valami hasonló, meg a win-es tűzfal meg az AVAST, mert ingyenes kérhetsz reg kodot egy évig használhatod, mindig letölti a frissítéseket és nem terheli a gépet, mint anno a panda vírusirtó.
8. karbantartás, ezt mint a legelső mondatom is tanúsítja szoktam csinálni legalább hetente egyszer és semmi baja a winnek, rendesen működik gyors. stabíl,
Hugóm gépén 1 éve és 3 hónapja telepítettem wint, ugyanezt az eljárást alkalmazom azon is mint az én gépemen és még semmi baja a rendszerének, csak a winyót kellene benne cserélni mert már ráférne.
A te írásoddal is egyetértek, kezdők tényleg ne nyúlkáljanak bele nagyon semmibe mint én mikor kezdtem 4,3 gb-os winyóval keveselltem a helyet hát gondoltam betömörítem a windows fájlait, és másnap lehetett hívni tanáromat vagy a havert hogy van egy kis probléma mert nem indul a gép.
Én így szoktam csinálni, nem vagyok már kezdő a témában kb 10 éve csinálom.
szerk: hu bakker de régen írtam már ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
nem az a gond, hogy nem tudod, mely verziok tamogatjak a pae-t (a tobbseg nem tudja, megsincs senkinek egy rossz szava sem emiatt), hanem az, hogy ahelyett, hogy ezt siman beismerted volna, elkezdtel szegenysegi bizonyitvannyal doballozni, vagy hogy annyit tudsz csak felhozni mentsegkent, hogy gyikarc vagyok
erdekelne egyebkent, hogy melyik asztalra szant linux disztro jon alapertelmezett pae/bigmem kernellel
jah, hogy egyik sem, mert vilagszerte van vagy 3 ember, aki kihasznalna desktop-on, cserebe mindenki masnal teljesitmenycsokkenes jelentkezne?a kommunikaciomat egyebkent igerem azonnali hatallyal felfuggesztem, amint meggyozol rola, hogy nem egy vallasi fanatikus troll vagy, akinek semmi keresnivaloja a microsoft-hoz kapcsolodo irasok kozeleben
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Ursache
senior tag
válasz VincentXxX #11 üzenetére
Na, ezzel teljesen egyetértek UAC egy rakás szar! Már több, mint 2 éve használok win7-et azóta 1X lett újrahúzva... vírus off! Nincs is vírusirtóm...
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
-
törölt tag
válasz fondorlatos #203 üzenetére
Attól, hogy Windows még nem lesz alapértelmezésben instabil. Szóval ez egy nagyon gyenge indok. Megjelenése óta ugyan az a W7 van a gépemen, soha nem telepítettem újra. Ettől függetlenül ugyan úgy működik, ahogy telepítéskor.
-
zoltanz
nagyúr
válasz Dark Archon #201 üzenetére
Én is írtam egy os-t, csak alvó állapota van, viszont nem fogyaszt semmit.
-
törölt tag
Igen, Vistás leírás, de Windows 7 esetében is működnie kell...
-
fondorlatos
aktív tag
A cikk nagyon megfelel kezdőknek, viszont a felhasználói programok részben további alternatív programokat is feltüntetnék a fair play kedvéért ( nem csak a vlc, winamp, chrome létezik, -szerencsére- hadd válogasson a felhasználó belőlük kedvére).
A telepítést, de inkább a testreszabást illetően viszont mindenkinek ajánlom a frissen installált és konfigurált rendszer backupját eltenni biztos helyre, elvégre a 7-es is csak egy windóz! -
-
addikt
válasz InfiniteReality #185 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy neked tök felesleges a hibernálás, mert nem csinálsz a géppel semmit, vagyis akármelyik ingyenes OS is megtenné neked, ha nem játszanál. De nekem, aki elindítok egy AutoCAD-et, Inventor-t, az bizony nem fél perc. Az sem egy hátrány, hogy a 20-30 megnyitott file-t, amivel dolgoztam a nap végén, nem kell ismét megkeresni és megnyitni. Hogy 4 éve ugyanazzal a géppel kell dolgoznom, ami SSD-t hírből sem hallott, még nem is említettem.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest