Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
Ezzel egyetértek NEM KÉNE bejutnia...
de nekem is a linux verzio jon be. Fut 1 root jogosultságu terminal meg egy user desktop. Es kenyelmesen azt csinalok amit akarok ugy ahogy akarom es bejutni se fog semmi mert a bemeneti portokat root alatt figyelem es korlatozom
Pl miert van az ahogy a windows telepites utan minden kapuval nyitva all a szemetnek es a kartekony kockaknak a linux meg minden kapuval zarva. Kicsit egessegesebb gondolkodas mod, hogy csak azt nyissuk ki amirol tudjuk hogy mi nyitjuk ki es tartjuk nyitva mintha majd a winfos kinyitogat nekunk minden sz'rt es mi meg nem gyozzuk firewall-al meg mindenfele trukkel zarva tartani.
NO comment es ez ugyanugy win3.1 ota nem valtozott es ugy ahogy van szar... Megnezem egy jol konfiguralt linuxos masinat ki tor fel mig egy jol konfiguralt winfosnal pedig azt szamoljak ki a gyorsabb... no comment....Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
vodkaboy22
addikt
válasz Realradical #256 üzenetére
Jól van abbahagyom a flamelést, de azért egy dologban egyetértünk a veszélyes nőszemélyekkel nem szabad packázni... Hehe
[ Szerkesztve ]
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
vodkaboy22
addikt
válasz Realradical #253 üzenetére
Nekik találták ki az androidot linux x86 verzio ICS stabil egyszerű mint a 2*2 de miért windowsban olyan egyszerű flashplayert felrakni? hát ezzel vitatkoznék szerintem google-val hamarabb találsz rá arra a 2 sorra amire szükséged van aztán copy paste enter türelem.. és már van flash linux alatt... míg winfosnál töltsd le (de melyiket ) indítsd el türelem... next next next de hova telepítsem? next next next türelem ... aztán kész szerintem több kattintás mire lesz flash winfos alatt
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
vodkaboy22
addikt
válasz BatchMan #244 üzenetére
Nem szabad micro-soft bácsiknak hinni. Sajnos új köntöst sokkal jobban megtanultak varni a régi "sz.r" főlé mint bármin is javítani. "Ha valami télleg égető hiba volt a vistában arra a win7 csupán más error kóddal reagál!" Kaspersky vezetőjétől...
Lényeg a lényeg sajnos az emberek elvannak riasztva más OS-től és ráadásul ezt szokták meg... Szerencsére mobil os-nél a winfos annyira szar volt, hogy amikor megszületett az android az ios akkor kitudták túrni a köztudatból és értelmesebb OS felé terelték az embereket. (winp 6.5ig vitát nem szeretnék ebből volt 3 win pda-m is... nem volt sajna jobb egy ideig.) De PC-nél ez nem következett be sajna...
Most pedig mindenki nyavajog a winfos miatt mint, hogy pár éjszaka tanulás alatt normális OS- felé kacsingatnának.Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
vodkaboy22
addikt
Használjatok linuxot nekem csak ennyi a véleményem...
Hehe
Najó néha ha játszani akarok vagy olyan softvert kell használnom amit linux alatt nem találok meg és a wine se eszi meg akkor esetleg winfos (pl pads mentor graphics, labview stb)
No mind1
Szerény tapasztalatom szerint ha 1,5 évig akarod úgy ahogy döccenés mentesen használni akkor biza bele kell nyulnod rendesen a lelkébe vagy újra telepít... , de ha értesz hozzá valamelyest akkor szerintem kifizetődőbb párszor 10-20 percet rászánni karbantartni mint egyszerre 5-6 órán át telepíteni minden softvert újra. (pl csak egy vacak Visual studio izmos masinán is 1.5 óra míg felmegy úgy hogy mellett a browser képregénnyé változik...)
Szal röviden nem értek egyet a hosszú távú hozzá ne nyúlj és vigyázz rá mint a hímes tojásra mert sajnos ez szerintem egyáltalán nem működik. Lehet az advanced igényeim miatt van így de sajnos winfos barátunk nálam izomosabb masinán nem bírja 5-6 hónapnál tovább önmagától... utána jön az agysebészet...Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest