Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Én már a 3 óta használom az ACS-t, nekem veled ellentétben azóta fut stabilan a windows, és sokkal tovább tudom kitolni azt az időt amíg újra nem kell telepíteni az rendszert, ez kb olyan 3 hónapot tett hozzá. De most az új gépemen az asc mellett már van egy nod32 is szóval egy ideig nem lesz gondom semmivel Persze no offense, ahány gép annyiféleképp hat egy egy szoftver, ez érthető.
A Winamppal viszont nem értek egyet, amíg nem találtam meg az AIMP nevű lejátszót a Winamp volt az etalon. De utána, ahogy feltettem ezt az "orosz csodát" iszonyatosan gagyinak hatott a winamp, szerintem az aimp - főleg a friss 3.0 fölötti verziók - fényévekkel jobb az alapértelmezett zenelejátszónál. VLC teljesen rendben van, én még nem tudtam olyan dolgot letölteni amit az ne játszott volna le De lehet nekem szűk a "fájllátóköröm"
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
-
-
ZxZ
tag
..én meg beállítom a felületet olyanra, amilyenre én szeretném.. ahová szürkét akarok, szürkét, ahová hupililát, oda azt.. a monitorok meg a számomra legoptimálisabbra vannak beállítva minden szempontból..
..és amíg ilyen alapigényeket nem tud a win kielégíteni, addig ne várja senki, hogy ne hekkelgessük meg..
(spec. én maradok WS2003 rajongó : ))ZZs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest