Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Én már a 3 óta használom az ACS-t, nekem veled ellentétben azóta fut stabilan a windows, és sokkal tovább tudom kitolni azt az időt amíg újra nem kell telepíteni az rendszert, ez kb olyan 3 hónapot tett hozzá. De most az új gépemen az asc mellett már van egy nod32 is szóval egy ideig nem lesz gondom semmivel
Persze no offense, ahány gép annyiféleképp hat egy egy szoftver, ez érthető.
A Winamppal viszont nem értek egyet, amíg nem találtam meg az AIMP nevű lejátszót a Winamp volt az etalon. De utána, ahogy feltettem ezt az "orosz csodát" iszonyatosan gagyinak hatott a winamp, szerintem az aimp - főleg a friss 3.0 fölötti verziók - fényévekkel jobb az alapértelmezett zenelejátszónál. VLC teljesen rendben van, én még nem tudtam olyan dolgot letölteni amit az ne játszott volna le
De lehet nekem szűk a "fájllátóköröm"
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hogyan tervezzünk hosszú távra a Windows 7-el? Mik az általános tévedések, félreértelmezések, hibák?
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest