Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
Egy: ha akármin dolgozok, mielőtt power off / sleep / hibernálás -t nyomok egy baromi nehéz gombnyomást kell csak megtenni, hogy el legyen mentve. Ez a Te hibád és a cikk írójának ehez köze nincs. Vagy netán ott állt a hátad mögött pisztollyal a kezében?
Kettő: Ismét a te hozzá nem értésedet mutatja (vagy tegnapi erősen megkérdőjelezhető gondolkodásodat), hogy win frissítést futtatsz úgy:
- soha nem tettél ilyet, hiszen meglepett az újraindulás szükségessége
- még fontos mentetlen munkád is volt
- a win figyelmeztet, hogy MENTSD EL mielőtt elindítod, persze ha el is olvastad...
Három: Így járhatnak azok akik szarnak a villanyszámlára és nem bírnak kivárni kevesebb mint egy percet. Ezt hívom én úgy, hogy egyéni szoc probléma!
(Ha valaki jönne a céges gépével, hogy de az percekig bootol, azoknak üzenem: az enyém is! De ez egy tökéletes bizonyítható állítás a főnököd felé, hogy miért nem tudsz teljes sebességgel dolgozni. Persze ha valaki h*lye és idegeskedik ezen........... )btw kényszerített újraindítás ellen csak egy gyógyír van, de ahoz elég gyorsnak kell lenned!
-
freemanone
addikt
Ezt amúgy nehéz elhinnem, hogy vannak akik a gyorsbillentyűk kiosztásán tudnak fentakadni....
Főleg, hogy szinte mindegyik valamire való médialejátszóban van lehetőség a testreszabásra.
A VLC-s kérdésedre én is kíváncsi lennék! Egy ideje már inkább csak az miatt követem a thread-et
Kiv leszek a végkimenetelre! Kár hogy cégnél hülyén néznek rám ha popcorn kóla be lenne készítve! -
freemanone
addikt
-
freemanone
addikt
Érdekes cikk volt, ami nagyon jó kezdőknek, de hiányoltam belőle egyes funkciók pro/kontra leírását. Mivel ugye kezdőknek készült, az alap feltételezés az lenne, hogy nem tudják mik az előnyei illetve hátrányai egyes funkciók használatának, vagy kikapcsolásának.
Illetve a drivereknél, az MS driverek elég minimális dologra törekednek: működjön az adott eszköz alapfunkciója. Ezért én inkább a gyártó által készített legfrissebbet ajánlom mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest